מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות בכפות הידייםמור03/12/2008
שלום אני סובלת מרגישות יתר בכפות הידיים, בשנה האחרונה הרגישות הפכה למטרידה במיוחד. אני לא נוגעת בחמרים מסוכנים ומטפחת מידי יום את כפות הידיין עם קרם ידיים לעור רגיש, אבל הגירויים חוזרים, עור גב כף היד שלי הפך לאדום, מגורה, אחרי שטיפת ידיים יש עליו נקודות אדומות וגם נוצרים סדקים קטנים בגלל היובש. מה עלי לעשות? שוב- אני משתמשת מידי יום בקרם ידיים, אבל זה לא עוזר. עוד דבר שחייבת לציין- אני אלרגית לאבקות, כל אבקה שבאה איתי במגע מגרה את העור שלי, אבל אני לא נוגעת כלל באבקות. והידיים אף פעם לא נראו כמו בשנה האחרונה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בכפות הידיים
דוד פרלה04/12/2008מור שלום,
התאור שלך מתאים לאטופיק דרמטיטיס או אלרגיה של מגע, טיפול בצמחי מרפא משחות טבעיות ודיקור הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד מנסיוני בתופעות אלה, מים למרבה האירוניה מיבשים את העור ולכו הסדקים מופיעים אחרי שטיפה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)