רגישות בכפות הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות בכפות הידיים
    מור
    03/12/2008

שלום אני סובלת מרגישות יתר בכפות הידיים, בשנה האחרונה הרגישות הפכה למטרידה במיוחד. אני לא נוגעת בחמרים מסוכנים ומטפחת מידי יום את כפות הידיין עם קרם ידיים לעור רגיש, אבל הגירויים חוזרים, עור גב כף היד שלי הפך לאדום, מגורה, אחרי שטיפת ידיים יש עליו נקודות אדומות וגם נוצרים סדקים קטנים בגלל היובש. מה עלי לעשות? שוב- אני משתמשת מידי יום בקרם ידיים, אבל זה לא עוזר. עוד דבר שחייבת לציין- אני אלרגית לאבקות, כל אבקה שבאה איתי במגע מגרה את העור שלי, אבל אני לא נוגעת כלל באבקות. והידיים אף פעם לא נראו כמו בשנה האחרונה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות בכפות הידיים

הוספת תגובה

• רגישות בכפות הידיים

דוד פרלה
    04/12/2008

מור שלום,

התאור שלך מתאים לאטופיק דרמטיטיס או אלרגיה של מגע, טיפול בצמחי מרפא משחות טבעיות ודיקור הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד מנסיוני בתופעות אלה, מים למרבה האירוניה מיבשים את העור ולכו הסדקים מופיעים אחרי שטיפה,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו