סבוראה וקשקשת אצל תינוק בן 5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוראה וקשקשת אצל תינוק בן 5 חודשים
    אמא מודאגת
    15/12/2008

הבן שלי כיום בן 5 וחצי חודשים, סובל מתמיד מקשקשת חזקה בקרקפת ומסבוראה בחלקי הגוף השונים, מתחת לבית השחי, בקורקרבן, בקפל מתחת לברך, בלחיים ומאחורי האוזניים. הייתי איתו מספר פעמים אצל הרופאה שאמרה כמובן שעד גיל שנה הכל יסתדר, מספר פעמים קיבלתי קרם אנטי דלקתי עם מעט סטרואידים, אפלומצין שהמעטתי להשתמש, הוא מקבל תה מצמחים כבסיס לפורמולה פעמיים ביום ומספר שמנים צמחיים שונים שאני מעשה לו את הגוף אחרי המקלחת. אנחנו משתמשים בבלנאום כבסיס ובסבון מלונדר. היום הרופאה נתנה לו שמפו אגיספור וקרם למאחורי האוזניים רציתי לדעת האם השמפו מכיל סטרואידים ולהשתמש במשהוא אחר, או שזה שמפו בטוח לשימוש בתינוקות וללא תופעות לוואי אני חוששת מכל המשחות הסטרואידיות הנ"ל אנא חזור אלי בהקדם, אני כבר ממש לא יודעת באיזו דרך לטפל. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סבוראה וקשקשת אצל תינוק בן 5 חודשים

דוד פרלה
    15/12/2008

שלום,
    שאלות לגבי טיפול תרופתי יש להעביר לפורום רפואת עור אסתטית, טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור יכול לעזור מנסיוני במצבים אלה בתינוקות,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו