ציסטות מתחת לעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטות מתחת לעור
    עדי
    27/07/2007

זה זמן רב שיש לי ציסטות מלאות במוגלה (לעיתים קשה),ודם בכל מיני אזורים בגוף (גם על הפנים).
    במשך הזמן אני עובר מרופא עור אחד למשנהו ולאף אחד אין פיתרון, אחד הרופאים אמר לי שיש לי כנראה פעילות יתר של בלוטות החלב, וכנראה הדבר נובע מבעיה הורמונית כלשהי.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטות מתחת לעור

הוספת תגובה

• ציסטות מתחת לעור

אמיר קלי
    27/07/2007

כפי הנראה שזו באמת הבעייה.יש צורך בטיפול להפחתת פעילות בלוטות החלב.בדרך הקונבנציונלית מטפלים בניגזרות של ויטמין A (תרופה בשם רואקוטן) .עלולות להיות לה תופעות לוואי וכן יש צורך בבדיקות תיפקודי כבד ולכן מומלצת כופציית אין ברירה.
    ישנם צמחים הגורמים להפחתת פעילות בלוטות החלב בצורה מתונה וללא תופאות לוואי.צמחים כמו שורש הקערורית (Scutellaria ) ןשורש קופטיס (Rhizoma Coptis ) מפחיתים פעילות הבלוטות.
    באופן כללי טיפולים אלטרנטיביים למצבים כאלו יעילים למצבים קלים עד בינוניים.למיקרים קשים יותר אין מנוס לעיתים אלא לקחת את התרופה הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטות בעור.

עדי
    28/07/2007

תודה על תגובתך המהירה.
    אודה לך אם תוכל לכתוב לי איזה כדורים טיבעים מכילים את שורש הקערורית ו/או הקופטיס, ובאיזה תדירות עלי להשתמש בהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו