פריחה בעור-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בעור-דחוף
    טלי
    30/07/2007

שלום
    יש לי פריחה בעור שהתפשטה לי כבר בכל הגוף.
    זה התחיל לפני שבועיים, היו לי רק 2 פצעים, הלכתי לרופא העור הוא טען שעקץ אותי משהו ונתן לי משחה, כמובן זה לא עזר והתחיל להתפשט, הלכתי אליו שבוע אחרי, הוא ראה שזה התפשט הוא טען שזו תגובה של העור לעקיצה ונתן לי משחה אחרת וכדורים לגירוד.
    המצב כבר החמיר אני לא ישנה בלילות מהגירודים וכל הגוף שלי מלא נקודות אדומות רחבות ומגרדות.
    מה אפשר לעשות, זה רק מתפשט, עזרו לי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בעור-דחוף

הוספת תגובה

• פריחה בעור-דחוף

שורי נוימן
    30/07/2007

שלום טלי

התמונה הקלינית האקוטית שאת מעלה אכן יכולה להתאים לתגובת העור לעקיצה. אך היא יכולה גם להתאים לתגובת העור לדברים אחרים.
    מן הסתם הרופא רשם לך אנטי היסטמינים ואולי גם משחת סטרואידים כזו או אחרת.
    וכפי הנראה הטיפול לא עוזר, ויש מקום לשקול להחליפו באחר.
    לא רצוי שתסתובבי עם פריחה מפושטת ומגרדת- הדבר פוגע באיכות החיים, ואף יש סכנת זיהום בעצם הגירוד ופציעת העור.
    ועד שאת מרימה את השפורפרת לקבוע תור דחוף אצל הרופא. אני אספר לך שהרפואה הסינית רואה את מה שיש לך "כחדירה של חום ורעלים" מן החוץ פנימה. החום והרעלים יוצרים "כמעין רוח" שמסתובבת בעור ויוצרת גרד (לא להיבהל מהתיאורים הציוריים). דיקור וצמחים סיניים כמו פרחי היערה יכולים לעזור. ובמידה מסוימת גם קרם או ג'ל להרגעת הגרד והתגובה החריפה.
    תחליטי מה שתחליטי- אבל גשי לקבל טיפול בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בעור-המשך

טלי
    01/08/2007

שלום ותודה על התשובה המהירה
    בהמשך לפריחה שמתפשטת לי בכל הגוף ולא מפסיקה, הלכתי לעוד רופא עור והוא אמר לי שזה או וירוס (פטריה סיסרוזיה משהו כזה...) או איזשהו רגישות לתרופות, ונתן לי כדור אריוס לבוקר וכדור טלפסט לערב.
    הוא הסביר לי שזה בחודש הראשון ממשיך להתפשט, ואז חודש לאחר מכן נעצר, ואז חודש אחרי כן מתחיל להשתפר, כלומר יש לי עוד חודשיים לסבול. לגבי מריחת משחות אין כ"כ מה למרוח רק קרם גוף
    האם יש משהו שרפואת העור המשלימה יכולה לעזור לי?אשמח לשמוע, אני כבר מיואשת...

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בעור-המשך

שורי נוימן
    02/08/2007

שלום טלי
    אני מניח שאת מתכוונת לפיטריאזיס רוזיאה- היא בד"כ מחלה שעלולה להימשך מספר לא רב של חודשים ולחלוף כלעומת שבאה. אם אכן מדובר במחלה זו אז ניתן בעזרת הרפואה הסינית לקצר את משך המחלה ולהקל בתסמינים.
    אם מדובר ברגישות לתרופות מסוימות- אז יש לשקול בהתיעצות עם רופאך להפסיק או להחליף אותם-ובא לציון גואל

שורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בעור-המשך

טלי
    02/08/2007

שורי שלום
    היכן אני יכולה לקבל טיפול של רפואת העור המשלימה?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה -בעור המשך

שורי נוימן
    05/08/2007

בתחום הרפואה המשלימה קימים מגוון תחומים וטיפולים וכיוצא בזה הרבה מטפלים, חשוב שהמטפל יהיה עם ניסיון בטיפול במחלות עור.
    אני חושב שאני מנוע כאן מלהמליץ על מישהו ספציפי, אך אני מניח שעם מעט חיפוש תמצאי את המטפל המתאים לך.

שורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו