פצעים, אדמומיות וסבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים, אדמומיות וסבל
    נעמה
    14/03/2009

אני בת 14 ואני נורא סובלת מפנים שומניות, פצעונים, ראשים שחורים, פצעים מוגלתיים, אדמומויות ועוד... אני משתמשת בבוקר בסבון ולאחר מכן קרם לחות בלי שמן ובערב רק סבון. וזה ממש לא עוזר לי, זה אפילו הגיע למצב שיש לי בלחיים לבן ובהמשך בכיוון האף את הצבע הטבעי שלי. יש לי גם המון סימנים אדומים של פצעים שכנראה נגעתי בהם. הייתי רוצה להשתזף כדי להסתיר את הלובן ואת הפצעים האדומים אבל קוסמטיקאית אמרה לי שאם אני ישתזף כאשר הצלקות של הפצעים על פניי הם יישארו לי לתמיד. אני כבר לא יודעת מה לעשות , האם זה נכון מה שהיא אמרה ?, מה לעשות בקשר לשומניות בפנים ?, האם להמשיך להשתמש בסבון ובקרם לחות ?, מה אתה מציע לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים, אדמומיות וסבל

הוספת תגובה

• אקנה

דוד פרלה
    16/03/2009

נעמה שלום,

טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו