מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקסמה - דרמובטאני24/03/2009
מר פרלה שלום רב, בחורה, לפני כחודש הופיע לי גירוי אדום באזור היד (בדיוק במפרק של כף היד , בחלק הפנימי). ניסיתי לטפל במוצרים טבעיים כמו : לבנדר, קומפרי וכו'. המצב לא השתפר ועברתי למשחות - אלוקום, אפלומיצין, פניסטיל. כשראיתי שכלום לא עוזר והגירוי התפשט בינתיים לאזורים נוספים בגוף (בעיקר ברגליים ), פניתי לרופא עור. אבחנתו : "רבדים אקסמטים נומולרים". קיבלתי משחת "דרמובט" (פעמיים יום) וקרם גוף טיפולי של ד"ר פישר - "יו לקטין". היום הוא היום הרביעי לטיפול (נותרו עוד שלושה). אמנם הנגעים נראים הרבה יותר טוב, אבל אני מרגישה עייפות נוראה, חוסר ריכוז, עצבנות . תחושת "זומבי". שאלתי אליך - האם יתכן וההרגשה שלי נובעת ממשחת ה"דרמובט" - קורטיזון , או האקסמה עצמה משפיעה על הגוף בצורה זו? (כמות המשחה על כל נגע היא מזערית) ואם אכן זו המישחה, מה ניתן לעשות? האם ניגרם /יגרם נזק בעתיד לעור/גוף בעקבות השימוש במשחה? מודה לך מראש על חוות דעתך, עזרת לי מספר פעמים בעבר :-) אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה - דרמובט
דוד פרלה24/03/2009שלום,
התופעות שאת מתארת לא נגרמות משימוש חיצוני במשחה ,ואין נזק לטווח ארוך במידה והשתמשת לזמן קצר במשחה,אם זאת חשוב להגיע למצב בו העור לא נזקק לשימוש ממושך במשחות קורטיזון,
הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי ויכול לשפר את התופעות שאת מתארת,
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על תשובתך המהירה!
אני24/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמובט סטירואיד חזק פשע נגד בני אדם
אודי בכר05/05/2010אסור לתת דרמובט גם לא לחיות אז קל וחומר לבני אדם.
יש אנשים תמימים ביותר שחושבים שהרופא עם החלוק הלבן הוא
" מלאך זך ואינושי " מן אבא טוב כזה שמספרים לו והוא מקשיב בחמלה.
אז אני אגלה לכם, רופא העור הוא קבלן ( פרי לנאנס ) של קופת חולים.
הוא מקבל תגמול על כל חולה.
לחולה מוקצבים עד 5 - 7 דקות בלבד.
דרמובט מכילה את הריכוז הסטירואידית הכי גבוה בעולם התרופות
והיא גורמת למצב בעור שנקרא אטרופיה של העור
אני ממליץ שתחפשו בגוגל : אטרופיה סטירואידית או - אטרופיה של העור.
העור עובר המסה מהריכוז של הסטירואידת הגבוה של המשחה ומאבד מגובהו.
כתוצאה מכך העור מתחיל להתקלף מעצמו בלי שליטה ובלי יכולת לעצור את התופעה.
אם לאדם נגרמה אטרופיה של העור מסטירואידים זה מצב בלתי הפיך ברפואה ואת זה הרופא עור יסתיר ממך !
לי קרה את זה ואני קורבן של זה על שעליתי על תשובה של רופאת עור שחשפה את זה.
תקראו מה שמצאתי.
מחבר: רמי
תאריך: 11/6/2003
שעה: 00:46
האם יש טיפול יעיל למצב זה בארץ בפרט ובעולם בכלל, או שמדובר בנזק בלתי הפיך לעור הפנים?
( נגרמה עקב שימוש באלוקום ointment על חלקים נרחבים בפנים).
מחבר: דר ליאונה פישר פלד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך: 11.6.2003
שעה: 09:40
רמי שלום,
בדרך כלל אטרופיה של העור היא מצב בלתי הפיך לצערי. תלוי בדרגת החומרה, לפעמים העור משתקם מעט מעצמו. כיום לא ידוע לי על טיפול יעיל באטרופיה.
דר ליאונה פישר פלד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתרונות וחסרונות של הדרמובט
אמיר קלי05/05/2010לכל תרופה יש יתרונות וחסרונות ,פעילות מיטיבה ותופאות לוואי לא רצויות .שימוש מוגבל ומבוקר בדרמובט אינו גורם לנזק ולעיתים יש צורך בו בייחוד במקרים קיצוניים של דלקות עוריות שונות.הפורום שלנו הינו פורום לרפואת עור משלימה או רפואת עור אינטגרטיבית שמטרתה לשלב בצורה המוצלחת ביותר את יתרונות הרפואה המשלימה עם יתרונות הרפואה הקונבנציונלית.דרמובט הוא לא "פשע" אלא בסך הכל תרופה שיש להשתמש בה נכון ללא תלות וללא נזק.כמובן שעדיף תמיד להשתמש בתרופות טבעיות שהבטיחות בשימוש בהן הוא גבוהה אך לעיתים יש צורך לזמן קצר לתת תרופות מהסוג של דרמובט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)