המשך לחליטת תה טיהור טי ופצעונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לחליטת תה טיהור טי ופצעונים
    רחל
    08/08/2007

כן אמרת לי לפרט את פצעונים שיש לי- על סנתר אין רק על הלחיים וכל הזמן פצעונים קטנטנים שכמעט לא רואים אותם על המצח בלי מוגלה צבע אדום לא כואבים מאוד מוזרים רופא נראה לי אמר שיש קצת פפולות משהו כזה אני לא יודעת מה לעשות לקחתי רואקוטן אך הם עזרו לפצעונים גדולים וקטנים מסרבים לעבור לי. במיוחד על המצח מאוד קטנים כמו נקודות אדומות גלולות אני גם לוקחת שום דבר לא נותן תוצאה מה זה? אמרו לי שאולי צריך לנקות גוף מרעליים יש לי עוד חודשיים חתונה ? האם פצעים יכולים להיות קשורים לרעלים שבקיבה? בכבד? או האם זה רק הורמונלי ?אבל אני 6 שנים לוקחת גלולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לחליטת תה טיהור טי ופצעונים

אמיר קלי
    08/08/2007

אני מניח שיש לך עדיין אקנה למרות שלקחת רואקוטן
    מכיוון שהזמן קצר עד החתונה אני מציע לך לפנות לטיפול פנימי בצמחים משולב בטיפולים חיצוניים
    אפשרות אחרת היא לקחת מינון גבוהה יחסית של סקוטלריה ושן הארי(יש בחנויות טבע בקפסולות)
    +משחות חיצוניות לאקנה של קאמדיס,מורז או וולדה.יש גם לנוטרוג'ינה סדרה לטיפול באקנה ועוד.
    כאמור הדרך השנייה פחות מדויקת ומפאת קוצר הזמן פחות מומלצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו