מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בעור הידייםמ08/08/2007
היי, אני בן 27 וצזה כמה שנים יש לי יובש קשה מאודבעור הידיים והאצבעות. היובש מאוד חזק שכלום קרם ידיים לא עוזר לי, גם לא קרם ידיים טיפולי. שלחו אותי לעשות בדיקות ולא מצאו כלום, איך אפשר למצוא לזה פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בעור הידיים
אמיר קלי09/08/2007התופעה שאתה מתאר מוכרת כאקזמה של הידיים או סוג מסויים של דרמטיטיס.זה לא מדוייק לאמר "לא מצאו כלום".רוב האקזמות והפריחות מהסוג הזה הינן תגובות אלרגיות לא ספציפיות כלאמר מערכת החיסון שלך יוצרת כל הזמן תגובה אלרגית ללא סיבה.אפשר לאמר שיש לך "באג" בתוכנה שיוצר כל הזמן את התגובה הזו.על מנת לתקן את ה"באג" הזה יש לתקן את התוכנה וספציפית לבעייה הזו עד היום לרפואה אין פתרונות מלבד פתרונות חלקיים וזמניים ביותר.
יש לרפואה הסינית פתרון במרבית המקרים לבעייה הזו שכולל שתיית צמחים,דיקור ומשחות.למעשה המשחות החיצוניות הן החלק הכי פחות משמעותי וחשוב יותר הצמחים בשתייה והדיקור.
תפנה למטפל מוסמך וקרוב לוודאי שיוכל לעזור לך.זה דורש זמן וסבלנות אבל ברוב המקרים הטיפול מצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מטפל?
מ09/08/2007תודה על התשובה. לא הבנתי באיזה מטפל מוסמך מדובר, איזה מטפל עליי לחפש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מטפל?
אמיר קלי10/08/2007המטפל צריך להיות מומחה לרפואה סינית ומומחה לבעיות עור
תפנה בבקשה למייל הפרטי שלי [email protected] ואציע לך רשימה של מספר מטפלים שיכולים לטפל בבעיה שלך-תוכל לבחור מבינהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)