בעיה בעור הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעור הידיים
    מ
    08/08/2007

היי, אני בן 27 וצזה כמה שנים יש לי יובש קשה מאודבעור הידיים והאצבעות. היובש מאוד חזק שכלום קרם ידיים לא עוזר לי, גם לא קרם ידיים טיפולי. שלחו אותי לעשות בדיקות ולא מצאו כלום, איך אפשר למצוא לזה פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעור הידיים

הוספת תגובה

• בעיה בעור הידיים

אמיר קלי
    09/08/2007

התופעה שאתה מתאר מוכרת כאקזמה של הידיים או סוג מסויים של דרמטיטיס.זה לא מדוייק לאמר "לא מצאו כלום".רוב האקזמות והפריחות מהסוג הזה הינן תגובות אלרגיות לא ספציפיות כלאמר מערכת החיסון שלך יוצרת כל הזמן תגובה אלרגית ללא סיבה.אפשר לאמר שיש לך "באג" בתוכנה שיוצר כל הזמן את התגובה הזו.על מנת לתקן את ה"באג" הזה יש לתקן את התוכנה וספציפית לבעייה הזו עד היום לרפואה אין פתרונות מלבד פתרונות חלקיים וזמניים ביותר.
    יש לרפואה הסינית פתרון במרבית המקרים לבעייה הזו שכולל שתיית צמחים,דיקור ומשחות.למעשה המשחות החיצוניות הן החלק הכי פחות משמעותי וחשוב יותר הצמחים בשתייה והדיקור.
    תפנה למטפל מוסמך וקרוב לוודאי שיוכל לעזור לך.זה דורש זמן וסבלנות אבל ברוב המקרים הטיפול מצליח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מטפל?

מ
    09/08/2007

תודה על התשובה. לא הבנתי באיזה מטפל מוסמך מדובר, איזה מטפל עליי לחפש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מטפל?

אמיר קלי
    10/08/2007

המטפל צריך להיות מומחה לרפואה סינית ומומחה לבעיות עור
    תפנה בבקשה למייל הפרטי שלי [email protected] ואציע לך רשימה של מספר מטפלים שיכולים לטפל בבעיה שלך-תוכל לבחור מבינהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו