צריכה עזרה...בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה...בבקשה...
    לולי
    12/08/2007

שלום, אני בחורה בת 30, אוהבת בע"ח ומגדלת 3 חתולים. לפני כחודש בערך, מצאתי גור חתולים עזוב באמצע שום מקום ולקחתי אותו איתי על מנת לשקם אותו ולמצוא לו בית חם. מה שהיה קצת מוזר בחתול הוא שבקושי הייתה לו פרווה והעור שלו היה מחוספס. לאחר כשבוע /עשרה ימים גופי התכסה בפצעים גדולים ומכוערים ולאחר שבוע נוסף ניתן היה להבחין כי יתר החתולים שגידלתי מתכסים באותו סוג של פצעים (מלווים בקרחות נקודתיות). הבנתי שנדבקנו מהגור. קיבלתי טיפול תרופתי- אנטיביוטיקה + משחות אנטיביוטיות למשך זמן מה עד שראיתי שיפור והפצעים התייבשו . אך היום (לאחר שבועיים מסיום האנטיביוטיקה) שמתי לב כי שוב הופיע לו פצע מאותו סוג ןאני חוששת מהבאות......
    האם יש למישהו מושג מה זה? כיצד ניתן לטפל בצורה הטובה ביותר? כיצד ניתן למנוע הדבקה חוזרת? דרך אגב, גור החתולים נעלם במפתיע פני כשלושה שבועות . החתולים שלי עדיין עם הפצעים (לחלקם יותר ולחלקם פחות) וממשיכים להתגרד ...

נא עזרתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה...בבקשה...

הוספת תגובה

• צריכה עזרה...בבקשה...

שורי נוימן
    13/08/2007

שלום לולי

ללא ידע בוטרינריה אני מנחש שהחתול סבל מזיהום עורי יתכן פטרייתי. אני גם מנחש שהזיהום החוזר אצלך הוא משום שיתר החתולים לא נרפאו לגמרי והדביקו אותך שוב. יהיה הטיפול אשר יהיה הוא חייב לכלול טיפול בכל החתולים עד להעלמות הנגעים לגמרי.
    באשר לך- ישנם צמחים בעלי איכות אנטיביוטית ואנטי פטריתית כגון: ג'נטיאנה, סקוטלריה ושורש סופורה, אולם אני לא בטוח לגבי יעילותם אצל חתולים.

שורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שורי, תודה רבה על תגובתך

לולי
    14/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו