מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה...בבקשה...לולי12/08/2007
שלום, אני בחורה בת 30, אוהבת בע"ח ומגדלת 3 חתולים. לפני כחודש בערך, מצאתי גור חתולים עזוב באמצע שום מקום ולקחתי אותו איתי על מנת לשקם אותו ולמצוא לו בית חם. מה שהיה קצת מוזר בחתול הוא שבקושי הייתה לו פרווה והעור שלו היה מחוספס. לאחר כשבוע /עשרה ימים גופי התכסה בפצעים גדולים ומכוערים ולאחר שבוע נוסף ניתן היה להבחין כי יתר החתולים שגידלתי מתכסים באותו סוג של פצעים (מלווים בקרחות נקודתיות). הבנתי שנדבקנו מהגור. קיבלתי טיפול תרופתי- אנטיביוטיקה + משחות אנטיביוטיות למשך זמן מה עד שראיתי שיפור והפצעים התייבשו . אך היום (לאחר שבועיים מסיום האנטיביוטיקה) שמתי לב כי שוב הופיע לו פצע מאותו סוג ןאני חוששת מהבאות......
האם יש למישהו מושג מה זה? כיצד ניתן לטפל בצורה הטובה ביותר? כיצד ניתן למנוע הדבקה חוזרת? דרך אגב, גור החתולים נעלם במפתיע פני כשלושה שבועות . החתולים שלי עדיין עם הפצעים (לחלקם יותר ולחלקם פחות) וממשיכים להתגרד ...
נא עזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה...בבקשה...
שורי נוימן13/08/2007שלום לולי
ללא ידע בוטרינריה אני מנחש שהחתול סבל מזיהום עורי יתכן פטרייתי. אני גם מנחש שהזיהום החוזר אצלך הוא משום שיתר החתולים לא נרפאו לגמרי והדביקו אותך שוב. יהיה הטיפול אשר יהיה הוא חייב לכלול טיפול בכל החתולים עד להעלמות הנגעים לגמרי.
באשר לך- ישנם צמחים בעלי איכות אנטיביוטית ואנטי פטריתית כגון: ג'נטיאנה, סקוטלריה ושורש סופורה, אולם אני לא בטוח לגבי יעילותם אצל חתולים.
שורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורי, תודה רבה על תגובתך
לולי14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)