כתמים בעקבות פיטריאזיס רוזאה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בעקבות פיטריאזיס רוזאה!!
    מיטל
    22/04/2009

שלום רב,
    לפני כשנה וחצי קבלתי וירוס- פיטריאזיס רוזאה אשר התפשט לי בכל חלקי הגוף. לא מצאו לזה טיפול ממש שהעלים לי את הכתמים לגמרי. השתמשתי במשחה מיוחדת שהורכבה במיוחד עבורי דרך רופא עור מומחה, זה התבהר מעט, אך גם נוצרו סימנים לבנים סביב הכתם עצמו.., כיום הפסקתי את הטיפול. האם יש טיפול נוסף אשר יוכל להעלים את הכתמים לגמרי..? עד כמה שידוע לי לאחר 6-8 שבועות זה היה אמור להיעלם.. ואצלי זה קיים כשנה וחצי. אשמח לתגובה בעניין ולחוות דעת נוספת על המקרה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמים בעקבות פיטריאזיס רוזאה

דוד פרלה
    23/04/2009

מיטל שלום,
    העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,בשלב זה קשה לעזור ברפואה משלימה

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאטריאזיס רוזיאה

מיטל
    28/05/2009

שלום רב.
    לפני שלוש וחצי חודשים אובחן אצלי גם הוירוס והרופא אמר שתוך כמה שבועות זה יחלוף
    אך לצערי אני עדיין מחוסה בכל הגוף כמעט סבלתי מאוד מגירודים ממש בלתי ניסבלים שהחמירו
    בחודש השלישי למחלה והרופא עשה לי זריקה וכדורים לאחר שבועה כל הנגעים הרישונים שהיו
    חלקם מתבקעים הישטטחו ולאחר מכן הופיעה עלהן כתמים חומים זה עדיין מגרד אבל בצורה יותר
    נסבלת הייתי רוצה לדעת העם התופעה הזו היא חלק מההחלמה או המחלה ומה עלי לעשות

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו