נא עזרתכם דחוף - בלתי נסבל - מוגלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא עזרתכם דחוף - בלתי נסבל - מוגלות
    שירין
    14/08/2007

שלום ד"ר,

אני מבקשת את עזרתך לבעיה ששנים אני סובלת ואף אחד לא הצליח לעזור לי.
    מלפני מספר שנים התחיל - אני סובלת ממוגלות גדולות עם נוזלים בצבע צהוב מעורבב עם דם בכל
    נקודות בגוף - כמו בית שחי, במפשעות (הרבה) ואפילו באזור הפי הטבעת, על השוק, הזרוע, הגב.

המוגלות נשארות לתקופה של חודש חודשיים עד שמתפוצץ יוצא הנוזל ואז אחרי יומיים שוב מתחיל לגדול ולהתנפח - ככה זה נמשך חצי שנה עד שכבר מתייבש ומשאיר צלקת מאוד מאוד לא יפה.
    ובאותו אזור חוזר אחרי מספר חודשים וחוזר חלילה

אם אתה שואל זה נוצר עקב גילוח בסכין - אז התשובה היא לא כי גם בחורף זה קורה לי וגם במקומות שאני לא מגלחת.

פניתי למספר רב של רופאים וענו לי: 1-תתקלחי שלוש פעמים ביום,
    2-תחיי עם זה אין מה לעשות ואי-אפשר לחתוך אותך כל פעם שיוצא מוגלה,
    3-תקחי אנטיביוטיקה (לאחר נטילת אנטיביוטיקה חוזר חלילה בהפרש של חודשיים).

האם אין איזה בדיקת דם או כל דבר אחר שאדע מה הסיבה ?
    יתכן שיש איזה חומר בגוף או בדם שלי שגורם למוגלות הכואבות מאד מאד אלו?
    נא עזרתך - בבקשה , זה הגיע למצב שלא נעים לי מבעלי
    עקב המצב אני נמנעת כבר מקיום יחסי מין עם בעלי.

אודה לך מעומק לב על התייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נא עזרתכם דחוף - בלתי נסבל - מוגלות

שורי נוימן
    14/08/2007

שוש שלום

אין צורך להתקלח מס' רב של פעמים(סתם מייבש את העור), כמו כן נטילת אנטיביוטיקה לתקופות ארוכות אינה מומלצת מכמה סיבות. ולחיות עם זה- זה לא חיים.
    הרפואה הסינית רואה את התופעה שאת מציינת כ"רעילות" בעור. כמובן הרעילות הזו יכולה להיות אמיתית כתוצאה מחדירה של מזהמים אל העור. והיא יכולה להיות "מטאפורית" ולנבוע מחוסר הרמוניה ואיזון פנימיים שקשורים בתזונה, רגשות, ודרך חיים.
    קיים מס' לא מבוטל של צמחי מרפא בעלי פעילות אנטיביוטית. אולם כדי לקבוע מה מתאים נחוצה התיעצות עם מטפל מומחה. גם דיקור יכול לעזור. אך עלי להוסיף שהדרך להחלמה יכולה להיות ארוכה וקשה.

שורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו