אלרגיות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיות קשות
    קרן לוי
    20/08/2007

מזה שנתיים אני סובלת מאלרגיות קשות בכל הגוף. זה התחיל כשהייתי בהריון ונמשח עד עכשיוץ מאז ומתמיד הייתי אלרגית אבל לאחרונה זה מתרכז בגירודים קשים באיזור הידים וברגלים. גליתי שאני אלרגיות לגלוטן, סויה, מוצרי חלב, וירקות ופיחרות מרוססים. באותה תקופה חייתי בלוס אנג'לס וטופלתי ע"י רופא סיני. הוא נתן לי לשתות תה צמחים במשך שבועיםם ואמר שזה יעבור, זה לא עבר. הוא טען בגלל ההריון, ואמר לי לשתות עוד שבועים וזה עדין לא עזר. האם יש סיכוי שרפואה סינית לא פותרת גרד???? ואלרגיות??????
    אני לא מוכנה לשמוע על רפואה קונבנציונאלית עם תרופות וקורטיסון.

אשמח לקבל את חוות דעתך ו/או טיפולך בנושא בהקדם האפשרי כי אני לא יכולה ליסבול יותר גם לא לאכול ולשתות אלכוהול וגם להסתובב עם הגירודים האלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיות קשות

הוספת תגובה

• אלרגיות קשות

אמיר קלי
    21/08/2007

אלרגיות מהסוג שאת מתארת בד"כ ניתנות לטיפול בהצלחה על ידי רפואה סינית.משך הזמן הממוצע לטיפול עומד על כשלושה חודשים.בדרך כלל אחרי חודש יש הקלה מסויימת אבל כדי לקבל הקלה קבועה ויציבה צריך יותר זמן.לכן ייתכן שהפסקת את הטיפול מוקדם מדיי או שהטיפול שקיבלת לא תאם את מצבך.אני מציע לך לנסות שוב והפעם להיות סובלנית עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר מוכנה לנסות

קרן לוי
    21/08/2007

האם אתה קורא סינית כי אני מנסה להשיג את מרשם התה שהוכן.
    אני מוכנה לנסות כי אני רוצה לסיים עם זה פעם אחת ולתמיד, איך מתקדמים ואיפה נפגשים?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר מוכנה לנסות

אמיר קלי
    30/08/2007

תפני לדואר [email protected] ואתן לך הסבר
    כן אוכל לקרוא את המרשם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי לך את המרשם קבלת?

קרן לוי
    16/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו