גרויי ופריחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרויי ופריחה
    אשר אלוף
    14/06/2009

שלום ליפני כשבועיים קיבלתי גרויי חזק בכפות ידיים וכפות רגליים בתוספת אדמומיות פנימית שם ולאחר מכן גם פריחה בכמה מקומות בגוף . הייתי אצל רופא נתן לי קורטיזון פרדיזון 20 הכדור מנטרל לי את הגרוי והפריחה ל18 שעות נכון שהיום זה פחות אבל עדיין קיים .בבדיקת דם לא נימצא אלרגיה כל שהיא . אני שואל מה ניתן לעשות ברפואה משלמה דהיינו דיקור או כוסות רוח או משהו אחר ואם כן אשמח לקבוע תור לטיפול יום טוב אשר 0542345872

נ.ב אני חושב שידוע לי ממה זה קרה הייתי בטיפול שעווה בגב והקוסמטיקאית הישתמש בשמן ארומטי לאחר השרת השיער כנראה שנקבוביות העור היו פתוחות ואז קיבלתי או זיהום או אלרגיה או .......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרויי ופריחה

הוספת תגובה

• גרויי ופריחה

דוד פרלה
    14/06/2009

אשר שלום
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו