כוויה לאחר קעקוע חינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויה לאחר קעקוע חינה
    vereda0
    24/08/2007

שלום רב,
    לפני פחות משבועיים עשיתי קעקוע חינה על כתף ימין שלי - לאחר מספר ימים התחיל לגרד לי מאוד ושמתי לב שהופיעו לי פצעים קטנים.
    עכשיו לאחר שצבע החינה ירד יש לי צן כוויה או צלקת באותה הצורה של הקעקוע ומאוד מגרד לי.
    אני רוצה לדעת אם באמת יש אפשר שתאשר צלקת באותה צורת החינה??.0למרות שזה לא דלקתי בכלל.
    ומה הסיבה ומה אני יכולה למרוח או לפנות כדיי לטפל בכך??
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויה לאחר קעקוע חינה

הוספת תגובה

• ???...

vereda0
    25/08/2007

למישהו יש תשובה בשבילי זה דיי דחוף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: vereda0

שורי נוימן
    25/08/2007

לא נראה לי שמדובר בכוויה. אלא בדלקת שממגע הנקראת גם contact dermatitis . הדלקת הזו יכולה גם להשאיר דה פיגמנטציה לתקופה ארוכה. העור שלך רגיש לאחד מהמרכיבים בצבע החינה.
    כדאי לטפל כמה שיותר מהר. ולשם כך כבר מחר לראות דרמטולוג כאי שיתאים משחה לטיפול בדלקת(אקזמה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה (-:

vereda0
    27/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו