פצעים מוגלתיים באזור הירכיים והישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים מוגלתיים באזור הירכיים והישבן
    אבי
    06/08/2009

שלום

לפני כחודש ימים יצא לי פצע מוגלתי בירך ימים , לאחר התעלמות של שבוע החלו לצאת בזה אחר זה פצעים דומים באזור הירכיים וישבן , הפצעים מוגלתיים וכואבים מאוד , אחד הפצעים הופיעה באצבע ביד שמאל , לאחר שחשבתי שמדובר בקוץ וניסיתי להוציא אותו נדרשתי לטיפול כירוגי,

לפני כשלושה שבועות ביקרתי אצל רופא עור ששלח אותי לבדיקות דם ונתן לי אנטיביוטיקה (אוגמנטין 1000 מ"ג ) , הפצעים החלו להתייבש לאט לאט וביום שסימתי את האנטיביוטיקה ( 10 ימים ) הופיעה פצעים חדשים בקצב של אחד ביום, ביקרתי אצל רופא העור שוב , בדיקות הדם יצאו תקינות וכרגע נשלחתי לרופא נוסף לאבחון ( הרופא לא יודע מה הסיבה להופעת הפצעים ) כרגע יש לי פלוס מינום 15 פצעים כאילו ברגליים ובבטן התחתונה .

אשמח לקבל כל אצע או דעה

תודה מראש

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים מוגלתיים

דוד פרלה
    07/08/2009

שלום אבי,

טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו