מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת עור דרייה וחיידקים בעורסיגל13/09/2007
אני סובלת ממחלת עור נדירה שנקראת דרייה ולצערי בעיקר בפנים בערך חצי שנה לא סבלתי ועכשיו כבר יותר מחודש ששוב העור התפרץ אני לא יודעת אם זה שהעור היה במצב טוב קשור לטיפול אלטרנטיבי שעברתי או למה לקשור את זה,כל פעם שהמצב היה מחמיר וגם עכשיו גילו במשטח שיש לי את חיידק הסטאפילוקוקוס אוראוס בזמנו משחות פוסידין וגנטתרים היו עוזרות ועכשיו העור לא מגיב אליהן ,מה אתם ממליצים לי שאולי ימנע את החיידקים בעור. עורי יבש בפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת עור דרייה וחיידקים בעור
אמיר קלי16/09/2007הטיפול במחלת דרייה על ידי רפואה סינית אפשרי אך מחייב אבחנה מדויקת ומעקב צמוד.
אין באפשרותי להציע לך תרופות מדף לטיפול.יש לפנות למטפל מתמחה בבעיות עור כדי לעשות טיפול. באופן מאוד כללי על מנת למנוע את הצטברות החיידקים בעור יש לחזק את התנגודת הטבעית של הגוף.זה נושא מורכב ולמרות שיש לא מעט מוצרים שמכריזים על עצמם שהם "מחזקים"את תנגודת הגוף,על מנת שהחיזוק יהיה באמת משמעותי יש צורך במינונים מדויקים ובפיקוח צמוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך על דרייה
סיגל16/09/2007ניסיתי בעבר דיקור סיני 10 טיפולים ולא עזר, ששאלתי לגבי צמחי מרפא סינים נענתי שהוא חושש שזה יגביר את עוצמת המחלה המטפל היה גיא עדניה אם אינני טועה בשם המשפחה, טופלתי ברפואה משלימה של קופת חולים כללית. עברתי למטפל פרטי נטורופת ואחרי תקופה של הרבה ניסויים הגענו לליקחת אגוז שחור וקרוב לחצי שנה העור היה במצב טוב ועכשיו כבר חודש וחצי שוב המחלה התפרצה, למטפל אין הסבר מה יכול להיות שזה שוב פעם התפרץ ,אז כבר אינני יודעת מה לחשוב ,רציתי לדעת האם בתל השומר יש השתתפות משמעותית של קופ"ח. וכל כמה זמן בערך צריך להגיע כי אני גרה רחוק מתל השומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך על דרייה
אמיר קלי17/09/2007השפעת הדיקור על דריייה היא קטנה.רוב השיפור הוא כתוצאה משימוש בצמחים. זו מחלה שיש לחפש כל הזמן את הטיפול הנכון והוא גם משתנה במשך הזמן.בתקופות שונות ישפיעו לטובה טיפולים שונים ואין זה אומר שהם ישפיעו לטובה לאורך זמן.מצד שני יש צורך תמיד לבדוק מה הטיפול שיצליח לעשות הקלה משמעותית.בדרך כלל לאחר זמן מה אפשר לראות איזה טיפול נכון ומתאים לך. לא ידוע לי על השתתפות בתל השומר של קופות החולים למיטב ידיעתי זו מרפאה פרטית של בית החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)