בעיות עור כרוניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עור כרוניות
    חגית
    19/09/2007

אני בת 32, סובלת מינקות מ-3 בעיות עור: אטופיק דרמטיטיס בקפלי הברכיים והמרפקים, פומפוליקס (dyshidrotic eczema or vesicular eczema) בעבר בכפות הידיים בלבד, טופלתי בקורטיקוסטרואידים שגרמו לאטרופיה ועכשיו התפרצות חמורה בכפות הרגליים ו- Erythema annulare centrifugum
    חוץ מזה גרד בגב כפות הידיים והרגליים. אצין שבתקופת ההריון היתה הקלה בכל התסמינים, אבל התפרצות כמה חודשים לאחריה - מצב הנמשך עד עתה.

האם לרפואה הסינית יש מזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עור כרוניות

הוספת תגובה

• בעיות עור כרוניות

שורי נוימן
    19/09/2007

שלום חגית

כשאת אומרת מזור למה את מתכוונת?

מהכתוב עולה שאת ועורך רגישים מאד כנראה לא בצורה ספציפית.
    אני מתרשם שמינקות את סובלת ממה שהרפואה הסינית מכנה "חום לחות ורעילות"
    יכולות להיות לכך מס סיבותת אבל נראה לי שהגנטיקה מנצחת כאן.
    האם הרפואה הסינית יכולה לעזור? היא בסבירות די גבוהה יכולה להקל בתסמינים ובסבירות ממוצעת יכולה לדכא ולמנוע התקפים, מניסיון נראה לי שהסיכוי לריפוי מלא ללא התקפים בעתיד נמוך.
    הטיפול מתבצע בעזרת צמחים לסילוק וטיהור של חום לחות ורעילות וכן בעזרת דיקור, כל זאת רק ע"י מומחים לעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום ולחויות?

חגית
    20/09/2007

שורי שלום, תודה על תשובתך.

מזור - התכוונתי להחלמה (סיכוי אפסי) ולהקלה.

כשאתה אומר חום, למה אתה מתכוון? לי דווקא קר רוב הזמן. אם יש תחושה של חום היא תוצאה של גירוי עורי, כך שהחום כאן הוא תוצאה ולא סיבה. ככל הנוגע ללחויות, יש לי נטיה להזעה מוגברת בכפות ידיים ורגליים (פומפוליקס) והאטופיק דרמטיטיס פורצת בתנאים של חום ולחות, כאשר אני מזיעה ב"ארבעת הקפלים", כאילו אני אלרגית לזיעה של עצמי.

רעילות? למה הכוונה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום ולחויות?

שורי נוימן
    20/09/2007

שלום חגית

לא נדיר לראות בגוף אנושי קור וחום בו זמנית. קור במקום אחד וחום במקום אחר. חום הוא ההתבטאות של מגוון הדלקות שיש לך ובעיקר עור אריטומטוטי ומגרד. לחות ורעילות הוא ביטוי לעור רטוב ו או עם שלפוחיות המכילות נוזל. לפעמים כשאנו אומרים רעילות ברפואה סינית בהקשר למחלות עור אנו מתיחסים לפטנציאל הזיהום וההדבקה של הנגע (לא במקרה שלך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו