אסטמה של עור- אטופיק דרמטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של עור- אטופיק דרמטיטיס
    דור
    04/11/2009

שלום,
    אני בת 18, ויש לי אסטמת עור מגיל מאוד קטן.
    לאורך כל השנים קיבלתי טיפולים שונים שהקלו על חומרת האסטמה שהייתה לי על כל הגוף.
    כיום, אני סובלת מהאסטמה כמעט ורק בכפות הידיים שלי. הם כל הזמן יבשות, מופיעות לי מעין שלפוחיות על הידיים והגרד בלתי נסבל.
    התחלתי טיפולים ברפואה הסינית שכללו דיקור, אך לא הרגשתי שום שינוי לאחר מספר טיפולים ולכן הפסקתי, וחזרתי להשתמש בתכשירים סטרואידלים.
    מצב כפות הידיים שלי לא משתפר.

איזה טיפול לדעתך עלי לעשות כדי לשפר בצורה משמעותית את מצב כפות הידיים שלי?

תודה, דור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אסטמה של עור- אטופיק דרמטיטיס

דוד פרלה
    05/11/2009

דור שלום,
    יובש אדמומיות וגרד הם מאפינים של אטופיק דרמטיטיס המכונה אסתמה של העור, סוג של אקזמה עם רקע אלרגי השכיחה מאוד בתינוקות וממשיכה בערך לחמישה אחוז בבוגרים, ויכולה להופיע גם בכפות ידיים.
    הטיפול במשחות המכילות קורטיזון חשוב למקומות מאוד מודלקים שאינם מגיבים לטיפולים אחרים -בכדי למנוע זיהום משני.
    הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי. באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא.
    ישנם טיפולים שונים ברפואה סינית לאטופיק, מנסיוני ניתן להקל במצב שאת מתארת ,מדובר בתהליך של לפחות שלושה חודשים שיכול להקל על מצב הידיים ,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו