שלום רב(חשוב.)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב(חשוב.)
    לילי
    20/09/2007

אני כבר מגיל קטן ,מאז שהחלו להופיע לי חצ'קונים ונקודות שחורות היית מחטטת בהם(לא יוצאים לי הרבה ,עד 10 במקרה הגרוע והרבה נקודות שחורות)ועדיין מחטטת.אימא שלי צועקת עלי בטענה שבסוף אני יעשה לעצמי איזה גידול או משהו...
    בחופש הגדול שיחקתי עוד פעם עם הפנים ולקראת סופו(של החופש) כל הצד הימיני של הפנים התנפח לי, לא בבולטות אבל מי שיכול לראות אי סימטריות מבחין.
    אני שמה טריפלדרם פלוס ושוטפת תפנים עם DERMAX ,זה עוזר אבל הטיפול איטי ועדיין יכולים לצאת לי פה ושם חצ'קונים... בכל מקרה רציתי לשאול האם יש לי גידול בפנים? או מה זה יכול להיות? והאם אפשר להיגרם גידול כתוצאה מחיטוט אגרסיבי בחצ'קון או מה הגרוע שיכול לקרות וגם מה אתה מציע לי בשביל להיפטר מהם(חצ'קונים ונקודות שחורות) כך שבכלל אני לא יצטרך לחטט בפנים.

תודה מראש וסליחה על ההפרעה,לילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב(חשוב.)

הוספת תגובה

• שלום רב(חשוב.)

שורי נוימן
    20/09/2007

שלום לילי

גידול כנראה אין לך, אך לחטט בפנים לא כדאי. תוצאות לא רצויות יכולות להיות צלקות או זיהומים ברמות שונות. אני לא רואה את פניך אבל נפיחות היא סימן לדלקת קרוב לודאי.
    לא ציינת בת כמה את- אך באופן כללי תזונתית- כדאי שתמנעי ממזון ג'אנק ושמנוני ובשרי ותעדיפי מנות צמחיות בעיקר ירקות ירוקים.
    טיפולים נוספים יכולים להיות עם צמחי מרפא שמפחיתים את הפרשת החלב ובמקרה שלך יתכן שישנו צורך בצמחים מפחיתי דלקת. כל זאת בהתיעצות עם מומחה כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו