מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רטאויטנטע23/09/2007
שלום רב, אני בת 24 ועד לא מזמן השתמשתי באופן יום יומי ברטאויט.
מאז שהחלטתי לעבור לקוסמטיקה טבעית הפסקתי את השימוש ברטאויט.
מצב העור שלי הדרדר וכעת בנוסף לשמנוניות שהייתה קודם הופיעו פצעים רבים.
האם היית ממליץ לחזור לשימוש ברטאויט(האם יש בו חומרים לא טבעיים?) או שיש אלטבנטיבה אחרת (שלא כרוכה בייעוץ המומחה (סטודנטית - אין זמן ואין כסף :-))?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטאויט
שורי נוימן23/09/2007שלום נטע
האם השתמשת ברטאויט לטיפול באקנה?
ישנם טיפולים אלטרנטיביים לאקנה, כולם גוזלים זמן וכסף ופורמולות מדף הם הפחות מומלצות לעומת טיפול אצל מומחה.
לכן עפ"י השיקולים שלך כדאי לך לחזור לתרופה? רק תזכרי שרטינואידים לוקחים עפ"י המלצת רופא וגם לתקופות מוגבלות. ישנם תופאות לואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטאויט
נטע23/09/2007הרופאה שלי המליצה לי על שימוש קבוע ברטאויט כקרם לילה.
האם לדעתך זה לא מומלץ? ואילו תופעות לוואי קיימות לשימוש ברטאויט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטאויט
שורי נוימן23/09/2007להשתמש בלילה בגלל רגישות לאור ובאופן כללי עלול לגרות את העור .
הטיפול הוא חיצוני ועפ"י הרפואה הסינית נגעי אקנה נוצרים מגורמים פנימיים.
הייתי ממליץ גם לחשוב בצורה הוליסטית יותר כדי למצוא היכן חוסר האיזון.
ולשאלתך תקחי את הרטאויט תקופה ותראי אם אפשר להסתדר בלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
נטע23/09/2007תודה רבה על תשובתך...שאלה אחרונה - האם יש תחליפים טבעיים לרטאויט שיש להם פעולה דומה(רטאויט היה טוב לעורי)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
שורי נוימן24/09/2007אני לא מכיר חומרים טבעים שיכולים לעשות בדיוק את מה שעושה רטאויט. אבל סדרת AC MEDIS
של חברת KAMEDIS יכולים לעזור במיוחד בהפחתת הצטברות החלב בפתח זקיק השערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)