אסטמה של העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של העור
    גילי
    02/12/2009

שלום רב,
    בילדותי סבלתי מאסטמה של העור אך לא בעוצמה גבוהה, מספר פעמים עם משחה והגירוד חלף. לצערי לפני כ4 שנים (כיום אני בת 26) חזרה האסטמה והפעם בעוצמות גבוהות ביותר. זה התחיל ממפרקי הידיים עבר לרגליים, בית השחי, חזה וצואר. אני לא מצליחה להפבסיק לגרד יום ולילה והשטחים המגורים הולכים וגדלים.בקרתי אצל מספר רופאי עור אך פרט לאוסף משחות עתירות סטרואידים המועילות למספר שעות (אם בכלל לא) קיבלתי פתרון לבעיה. הגירודים נמשכים לאורך כול השנה ואין כול הקלה בעונה מסויימת.
    רציתי לדעת אם ידוע לך על סוגי מזון המעודדים את הפריחות ואם לאור ניסיונך דיקור סיני עשוי להוות פתרון.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור

הוספת תגובה

• אסטמה של העור

דוד פרלה
    02/12/2009

גילי שלום,

טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה, למחלה מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח , המחלה שכיחה בתינוקות וילדים ו לחמישה אחוז המחלה ממשיכה לגיל הבגרות.
    הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה. במזון הקפידי לא לאכול חריף,מטוגן,אלכוהול,וקופאין-כל אלה מחממים באופיים ומעלים גרד,
    באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו