אסתמה של העור לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתמה של העור לתינוק
    דרורית
    07/12/2009

שלום רב,
    לבני בן ה4 חודשים יש אסתמה של העור על שתי הלחיים, מדקרת סינית שעזרה לו עם נזלת ושיעול אמרה לי לשים על זה וזלין (האם יתכן כי וזלין יהיה מסוכן לו לאורך זמן?) כדי לשמור על העור לח ושמנוני. רופא עור שהייתי אצלו אמר שאין דרך אחרת שזה יעבור לגמרי אלא במשחה עם קורטיזון-מה שאני לא ששה לשים לו.
    בינתיים אני אכן שמה לו וזלין אך התופעה הולכת ובאה. כלומר היו ימים שלא היה לו שום פצע על הפנים ויש ימים שיש כמה פצעים.
    האם תוכל להמליץ לי על משחה שתוכל לדעתך להתאים לפניו של תינוק רך ועדין?
    יש כאלו שאומרים לי בכלל לחכות ולא לשים כלום זה יעבור לבד.
    מה דעתך?
    תודה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסתמה של העור לתינוק

הוספת תגובה

• אסתמה של העור לתינוק

דוד פרלה
    08/12/2009

ענת שלום,
    יובש אדמומיות וגרד הם מאפינים של אטופיק דרמטיטיס המכונה אסתמה של העור, סוג של אקזמה עם רקע אלרגי השכיחה מאוד בתינוקות וילדים ,וחולפת במרבית המקרים עם הגדילה.
    שכיח לראות בגיל קטן פריחה על הפנים בד''כ יורד לבד עם הגדילה , תנסי לשים דרמקול ,או טופיק מדיס קרם פנים של קמדיס,
    הטיפול במשחות המכילות קורטיזון חשוב למקומות מאוד מודלקים שאינם מגיבים לטיפולים אחרים -בכדי למנוע זיהום משני.
    הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי. באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו