מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת כרונית בידייםשירה14/12/2009
שלום , אני בת 31 לאחר לידה שלישית כ שבוע לאחר הלידה הופיע בידי אדמומיות וגרד חזק ניגשתי לרופאת עור שהלחיצה אותי ואמרה לי שזה גלקת כרונית בידיים והבהילה אותי שזה יכול להתפשט לכל הגוף אם אני לא אטפל היא טוענת שאני סובלת מזה הרבה זמן וזה לא נכון כי התופעה פרצה אחרי לידה היא נתנה לי משחה למרוח נרידרם משחה סטרואידית , האמת בגלל שיש לי שלושה קטנים לא יוצא לי למרוח ואני מורחת רק פעם או פעמיים השאלה שלי האם תזונה מסוימת יכולה לעזור ? והאם טיפול אלטרנטיבי יכול לעזור? ואזה טיפול? האמת שמאז שהתחלתי בטיפול הגרד הפסיק אבל עדין לפעמיים יש אדמומיות רואים יובש יש לי חתכים בידיים שצבעם צהבהב מזה? האם יש משהו שיוציא אותי מזה ללא משחות עם סטרואידים ? אודה לתשובה.
ועוד שאלה זה יכל להתפרץ מהורמונים אחרי לידה ומתח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת כרונית בידיים
דוד פרלה14/12/2009סיגל שלום
יובש אדמומיות וגרד הם מאפינים של אטופיק דרמטיטיס המכונה אסתמה של העור, סוג של אקזמה עם רקע אלרגי ,יש ברפואה סינית משמעות לכך שהפריחה יצאה לאחר הלידה.
הטיפול במשחות המכילות קורטיזון חשוב למקומות מאוד מודלקים שאינם מגיבים לטיפולים אחרים -בכדי למנוע זיהום משני.
הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא משחות טבעיות ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי. באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא. הימנעי מאוכל חריף מטוגן ואלכוהול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת כרונית בידיים
שירה15/12/2009למי אני פונה בנוגע לטיפול אלטרנטיבי ? אני מתקשרת וקובעת תור או קודם רופא צריך לראות אותי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת כרונית בידיים
דוד פרלה16/12/2009סיגל שלום,
אין צורך בבדיקת רופא לפני האטרנטיבי מכיון שכבר ההיית אצלו,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקזמה בידיים
שירה22/12/2009הייתי היום אצל רופאת עור שאמרה לי להמשיך במשחה ולא לגשת לצמחי מרפא כי מה שיש לי זה מחלת אלרגיה וצמחי מרפא יעשה את הענין יותר גרוע אני לא יודעת מה לעשות אני מתחילה גם להתגרד בגוף הייתי גם אתמול אצל רפואה משלימה לאבחון של רופא הוא אמר לי להגיע יום אחר שהמדקר יהייה על מנת להתייעץ איתו אזה טיפול כדאי לי והוא המאופת אני ממש מבולבלת מה לעשות ? הרופאה אמרה לי שזה משהו בדם ואפילו בדיקת דם לא תאבחן ממה האלרגיה מיואשת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס אלרגיה
שירה24/12/2009בבקשה תענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקזמה בידיים
דוד פרלה24/12/2009
שלום,
מנסיוני טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לעזור לך, אין מניעה לעשות את הטיפול במקביל לטיפול המערבי שהרופאה נתנה לך,ובטח שאין מניעה לבצע בדיקות אם צריך,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)