עזרתכם תעזור לי מאוד!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרתכם תעזור לי מאוד!!!!!!!!!!!!!!
    שילה
    21/01/2010

בשנים האחרונות אני סובלת מבעיית עור באזור הרגליים שממש מקשה עליי!!
    זה מתחלק ל-2, ראשית אני סובלת מתופעת צמרמורות מרובות מאוד שגורמות לי לכאב עז מאוד ושנית הכאב מתעצם בעיקר לאחר הסרת שיער ומכך השיער באזור הרגליים (שוקיים ויריכיים) צומח לי מהר מאוד ומלווה בכאבים בכל פעם שצמרמורת מופיעה. אי לכך אני לא יכולה "להנות" מרגליים חלקות לזמן רב בין אם אני מסירה בסכין גילוח ובין עם שעווה ושנוסף לכל זה מופיעה תופעת גירוד חמורה שמרוב גירוד אני פוצעת את עצמי עד הופעת דם!!
    ניסיתי לקחת תוספי מזון, שמא חסר לי ויטמין כל שהוא, מרחתי כל שמן/קרם אפשרי אך לשווא!!!!
    אני מיואשת ברמות שאין לתאר!!! נעלמה לי הספונטניות והסבל רק מתעצם כל פעם מחדש!!!
    אנא, עיזרו לי ותגידו שיש פתרון!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילה

דוד פרלה
    22/01/2010

שילה שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף הורדת הגרד ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו