מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרתכם תעזור לי מאוד!!!!!!!!!!!!!!שילה21/01/2010
בשנים האחרונות אני סובלת מבעיית עור באזור הרגליים שממש מקשה עליי!!
זה מתחלק ל-2, ראשית אני סובלת מתופעת צמרמורות מרובות מאוד שגורמות לי לכאב עז מאוד ושנית הכאב מתעצם בעיקר לאחר הסרת שיער ומכך השיער באזור הרגליים (שוקיים ויריכיים) צומח לי מהר מאוד ומלווה בכאבים בכל פעם שצמרמורת מופיעה. אי לכך אני לא יכולה "להנות" מרגליים חלקות לזמן רב בין אם אני מסירה בסכין גילוח ובין עם שעווה ושנוסף לכל זה מופיעה תופעת גירוד חמורה שמרוב גירוד אני פוצעת את עצמי עד הופעת דם!!
ניסיתי לקחת תוספי מזון, שמא חסר לי ויטמין כל שהוא, מרחתי כל שמן/קרם אפשרי אך לשווא!!!!
אני מיואשת ברמות שאין לתאר!!! נעלמה לי הספונטניות והסבל רק מתעצם כל פעם מחדש!!!
אנא, עיזרו לי ותגידו שיש פתרון!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילה
דוד פרלה22/01/2010
שילה שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף הורדת הגרד ולהטבת מצבו של העור.
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)