מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים במצחאיימי24/01/2010
אני כבר לא יודעת למי לפנות ואיך לטפל בתופעה. אני בת 25, ומגיל 12 בערך התחילו להופיע אצלי פצעים במצח. מכיוון שזו התחלה של גיל התתבגרות, לא טיפלתי בצורה רצינית מדי, רק סבונים למיניהם ומשחות לחצ'קונים שלא כל כך עזרו. בזמן הצבא כבר החלטתי לטפל בצורה רצינית יותר ומאז הלכתי לאינספור רופאי עור וקוסמטיקאיות, שכל אחד מהם הביא לי דברים שלא עזרו בכלל, או עזרו חלקית- משמע הפצעים נעלמו עד שהפסקתי להשתמש בתכשיר ואז הם חזרו ועוד איך. לבסוף החלטתי להשתמש ברואקיוטן, כי הרופא עוד אמר שזה הטיפול שיעזור ויעלים את הפצעים לתמיד. בערך חודש אחרי שסיימתי את הטיפול הפצעים חזרו לחלוטין לאזור המצח ואני כבר אובדת עצות. פתאום עלה בראשי שאולי זו בעיה פנימית וזו הסיבה שהפצעים פשוט מסרבים להיעלם. מה זה יכול להיות, ואיך אני אמורה לטפל?
תודה מראש, אני ממש מיואשת כבר ומתחילה לחשוב שעור חלק זה משהו שלא אזכה ליהנות ממנו אף פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים במצח
אמיר קלי24/01/2010לפצעים מהסוג שאת מתארת קיימים בעיקר שני טיפולים:רואקוטן או גלולות למניעת הריון.ייתכן שהבעייה ההורמונלית אצליך היא דומיננטית ולכן רואקוטן לבד לא עוזר.הטיפול ברפואה סינית לאקנה כולל נטילת צמחים,משחות חיצוניות ולעיתים גם דיקור.הטיפול יעיל אך לוקח זמן.בכל זאת אם כבר עשית טיפול של רואקוטן אני מציע שתבדקי שוב עם הרופא.לפעמים המינון צריך לעלות ואז הטיפול מוצלח יותר ולעתים מחזור נוסף של רואקוטן אכן פותר את הבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)