פוטותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוטותרפיה
    אורנה מ
    11/10/2007

אני סובלת מאסטמה של העור ורופא עור המליץ על פוטותרפיה. מה זה ? האם זה בריא לעור ולא רק יעיל? האם יש לזה תופעות לוואי?
    כמה זמן בממוצע לוקח להתפטר מאסטמה של העור? זה התחיל אצלי לפני כ- 3 חודשים, אני בת 53
    יש לי את הפריחה בגפיים עליונות, ירכיים, אפרכסות האוזניים, צוואר, בית חזה, בטן.
    תודה,אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוטותרפיה

הוספת תגובה

• פוטותרפיה

אמיר קלי
    16/10/2007

ותותרפיה הינה שיטה של הקרנות גלי אור (UVA UVB ) שהנסיון מראה שהם יעילים לטיפול בשטחים רחבים של אסטמה שלהעור. ישנם מטופלים שמגיבים טוב לטיפול וישנם כאלו שמגיבים פחות טוב כמו כן חשיפה לקרינה תמיד מלווה בעליית סכנת היוצרות סרטן.
    אסטמה של העור יכולה לעיתים להישאר הרבה זמן ברמת פעילות משתנה.יש לציין שהטיפול של הפותותרפיה למרות יעילותו במיקרים רבים עדיין נתפש על פי רפואה סינית כטיפול "חיצוני".על מנת לטפל ביעילות באסטמה של העור יש לטפל בטיפול "פנימי" של דיקור וצמחים ,טיפול המביא לשינוי ולהפחתת או העלמת סיבת המחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו