מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בזמן פעילות גופניתאיצ'ית25/04/2010
שלום
מזה מספר שנים אני חשה גירוד נוראי בחלקים שונים בגוף בעיקר בגפיים תחתונות בזמן פעילות גופנית או הליכה מהירה. הגרוד הוא בלתי נסבל והתחושה היא שהעור בוער. אין פריחה נראית לעין או גבשושיות.
התופעה מונעת ממני לעשות כל פעילות גופנית באוויר הפתוח. הליכה ריצה טיולים.
כשאני נעצרת ונחה הגרוד עובר אחרי מספר דקות.
הייתי אצל רופאת עור ואמרה שיש תופעה כזאת ואפשר לקחת אנטי היסטמינים..וזהו
לא מצאתי חומר על הנושא ברשת
מבקשת מאד לשמוע מה ידוע על התופעה ומה ניתן לעשות
ברור לי שלא קשור לסוג הבד! לא נראה לי שקשור לזיעה
שמתי לב שקורה כאשר האוויר קריר ואולי לח יותר
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בזמן פעילות גופנית
אמיר קלי27/04/2010אני לא מכיר ספציפית את התופעה.אם הציעו לך אנטי היסטימינים מדובר בסוג כלשהו של תגובה אלרגית.בדר כלל רוב התופעות האלרגיות מטופלות בהצלחה ברפואה סינית לכן אני מציע לך לפנות לטיפול ברפואה סינית ולבדוק את יעילות הטיפול בטווח של חודש עד חודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מאותה תופעה
סיון24/04/2011שלום
אני סובלת בדיוק מאותה תופעה בזמן הליכה וריצה גרד נוראי עד כדי כך שאני עוצרת אחרי מספר דקות זה עובר ולאחר מכן אני מרגישה חום נוראי ברגליים ובאזורים שמגרדים.
אין שום קשר לבד בדקתי הדבר המוזר הוא שבמידה ואני עושה פעילות ספורטיבית אחרת כגון סטפרס אני לא סובלת מתופעה זו
לרופא אשמח לדעת מה ניתן לעשות.
והאם הבעיה אצלך נעלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)