סבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה
    אנה
    25/05/2010

שלום,
    יש לי תינוק בין חודשיים וחצי אשר סובל מפצעים מלווים ביובש נוראי באיזור הפנים
    רופא הילדים שלו איבחן את התופעה כסבוריאה הוסבר לי כסבוריאה היא תופעה שנוצרת עקב הנקה אך ילדי אינו יונק אלא ניזון ממטרנה.
    הוא קיבל טיפול ע"י משחה שנקראת "יומובט" וקרם לחות בשם אקווזום אך הטיפל לא עזר
    היום הוא קיבל משחה בשם אלוקום הוראות הטיפול הן יומיים ברצף למרוח את המשחה ולאחר מכן אחת ליומים שלושה למשך 7 ימים השאלה שלי היא האם המשחה הזאת ממולצת לתינוקות והאם היא תעזור? במידה ולא מה עוד ניתן לעשות ואיזה טיפולים נוספים ישנם לבעיה זו?
    בברכה אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה

הוספת תגובה

• סבוריאה בתינוקות

דוד פרלה
    26/05/2010

אנה שלום,
    לגבי טיפולים במשחות רפואיות תתיעצי עם רופא העור שלך,
    סבוריאה בתינוקות היא תופעה שכיחה החולפת מעצמה עם הגדילה, [ לעיתים רק מספר שבועות ] ,ניתן לטפל גם בעזרת רפואה סיניתשמנסיוני עוזרת במצב זה: דיקור עדין שאיננו כואב, צמחי מרפא ומשחות על בסיס טבעי,כמובן שהטיפול נעשה לאחר אבחון ומותאם לגיל התינוק ומהלך המחלה,

-
    - בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של עור

אנה
    01/06/2010

שלום ד"ר ותודה על תשובתך,
    פניתי לרופא עור לקבלת ייעוץ נוסף לגבי מצב הפנים של הבן שלי ומסתבר שזה לא סבוריאה אלא אסטמה של העור קיבלתי טיפול במשחה בשם בפנטן וטיפות בשם פניסטיל ונאמר להחליף את המטרנה הרגילה בצמחית אך הטיפול הזה עזר למשך 3 ימים בדיוק והמצב של העור חזר לקדמותו ואף נהיה גרוע יותר! אני כבר מיואשת מהפחד שיגרם לילד נזק בלתי הפיך אני לא יודעת מה ניתן לעשות ועם מי אני יכולה להתייעץ לגבי התופעה הזאת שנקרת אסטמה של עור בבקשה ממך תגיד לי מה אני יכולה לעשות באיזה תכשירים אתה ממליץ להשתמש וכל מה שניתן על מנת לטפל בזה במהירות ויעילות גם את הפניה הזו אני רושמת שכולי דמעות מהפחד והדאגה לבן שלי!
    אשמח מאוד בפנייתך תודה מראש אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של עור

דוד פרלה
    03/06/2010

אנה שלום,
    אסטמה של העור הינה אקזמה עם רקע אלרגי, המחלה אינה מסוכנת אך פוגעת באיכות החיים,
    טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה, למחלה מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח , עד גיל 4-5 המחלה חולפת למרבית הילדים, לחמישה אחוז המחלה ממשיכה לגיל הבגרות. הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו