אסטמה של העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של העור
    בקי
    03/06/2010

שלום רב,
    ביתי בת ה3 החלה לפני חודש לסבול מפצעים על העור. רופאת המשפחה ורופא עור איבחנו זאת כעקיצות ורופא העור נתן לי מרשם לטיפות פניסטיל ולמשחה בשם אפלומיצין. לפני שבוע החלו להופיע נקודות אדומות נוספות על העור והמצב רק החמיר ואף הופיעה מעין פריחה על לחי ימין.
    חזרתי לרופאת המשפחה והיא אמרה שכנראה מדובר באלרגיה או באסטמה של העור והיא נתנה לי משחה לפנים בשם בטנובט (פעמיים ביום) ומשחה לגוף בשם אלוקום. בינתיים אין שיפור ואני מודאגת משום שהבנתי שלא מומלץ להשתמש במשחה זו לאורך זמן. האם ישנו טיפול נוסף המומלץ לילדה? כמו כן- האם הפצעים ימשיכו להופיע לסירוגין במידה ומדובר באסטמה של העור או שבעצם יש סיכוי שיעלמו לחלוטין? האם ייתכנו צלקות בגוף או בפנים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור

הוספת תגובה

• אסטמה של העור

דוד פרלה
    07/06/2010

בקי שלום,

יובש אדמומיות וגרד הם מאפינים של אטופיק דרמטיטיס המכונה אסתמה של העור, סוג של אקזמה עם רקע אלרגי השכיחה מאוד בתינוקות וילדים ,וחולפת במרבית המקרים עם הגדילה.
    הטיפול במשחות המכילות קורטיזון חשוב למקומות מאוד מודלקים שאינם מגיבים לטיפולים אחרים -בכדי למנוע זיהום משני.
    הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי, ובזרוז תהליך ההחלמה הטבעי של הגוף. באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו