מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלות קטנות שטוחות מסביב לפהini23/06/2010
כבר 7 חודשים. רופאת עור אמרה שזה סוג של יבלות ויראליות(לא בטוח שזה זה) ואמרה לתת לזה לגדול ולהסיר עם כויית קור (חנקן נוזלי) או חום. הבנתי שרוב הסיכויים שזה יחזור.
המוקדים זה צידי הפה .התפשת מתחת לשפה ולצד, שם הם קטנות מידי בשביל לעשות כוייה.
ניסיתי זובירקס, חלב תאנה, סיליצאה. הם לא ממש עזרו.
שאלה חשובה 1: הרופאה אמרה שזה לא מדבק! אני יכול להתנשק ולקחת על זה אחריות? ואם לא, כשאומרים שיבלות ויראליות עובר אחרי שנה שנתיים, אנשים נשארים סטריליים בפה כל הזמן הזה?
שאלה 2 : מה לעשות??
תודה רבה. אם צריך אני יצלם את זה. בקושי רואים בעין רגילה. הפחד העיקרי זה התפשטות והדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה. אני לא יודע מה לעשות
ini25/06/2010שלום,
יבלות של מולוסקום מדבקות, אך עם הזמן חולפות,הטיפול המערבי כולל שריפה בחנקן נוזלי או שימוש במשחות העוזרות להעלמותם, אין ברפואה סינית משחה יעילה יותר אבל טיפול פנימי בצמחים אנטי ויראלים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומכוונים לחזק את הגוף יכולים לזרז את העלמות היבלות, או למנוע את חזרתם לאחר טיפול רפואי [ בעיה מאוד שכיחה [ .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות
דוד פרלה26/06/2010שלום,
יבלות של מולוסקום מדבקות, אך עם הזמן חולפות,הטיפול המערבי כולל שריפה בחנקן נוזלי או שימוש במשחות העוזרות להעלמותם, אין ברפואה סינית משחה יעילה יותר אבל טיפול פנימי בצמחים אנטי ויראלים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומכוונים לחזק את הגוף יכולים לזרז את העלמות היבלות, או למנוע את חזרתם לאחר טיפול רפואי [ בעיה מאוד שכיחה [ .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקום
מלי27/06/2010יש לזה משחה מצויינת פשוט תחפש בגוגל
ראיתי שיש אתר לזה כי חיפשתי עבור הבת שלי שחטפה את זה בגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)