מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעונים ואודם בעורנטלי01/07/2010
יש לי כבר כחודשיים פצעונים קטנים על האף ובצידיו, אחרי שעשיתי גבות עם שעווה הופיעו לי פצעונים וגרד גם מעל לגבות. הלכתי לרופאת עור שלא ממש בדקה אותי מקרוב והחליטה שזה כסבוריאה אבל אין לי קשקשים על העור או הרבה אודם רק פצעונים קטנים. זה לא הופיע לי בחורף ואני לא בלחץ ואני מרגישה שדווקא בקיץ עם הלחות והזיעה זה מחמיר- בקיצור אף תסמין של סבוריאה לא ממש מתאים. כבר שבוע שאני מורחת עליהם משחה מקומית 'הידרואגיסטן'שהרופאה נתנה ומשתמשת בקרם לחות סבו עור אבל אין שיפור. יכול להיות שזה לא סבוריאה?אני מפחדת שהיא לא אבחנה נכון ואני סתם משתמשת במוצרים שלא מתאימים לעור שלי..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים ואודם בעור
דוד פרלה02/07/2010נתלי שלום,
צריך לראות בכדי לאבחן, בכל מקרהטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)