פצעונים ואודם בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים ואודם בעור
    נטלי
    01/07/2010

יש לי כבר כחודשיים פצעונים קטנים על האף ובצידיו, אחרי שעשיתי גבות עם שעווה הופיעו לי פצעונים וגרד גם מעל לגבות. הלכתי לרופאת עור שלא ממש בדקה אותי מקרוב והחליטה שזה כסבוריאה אבל אין לי קשקשים על העור או הרבה אודם רק פצעונים קטנים. זה לא הופיע לי בחורף ואני לא בלחץ ואני מרגישה שדווקא בקיץ עם הלחות והזיעה זה מחמיר- בקיצור אף תסמין של סבוריאה לא ממש מתאים. כבר שבוע שאני מורחת עליהם משחה מקומית 'הידרואגיסטן'שהרופאה נתנה ומשתמשת בקרם לחות סבו עור אבל אין שיפור. יכול להיות שזה לא סבוריאה?אני מפחדת שהיא לא אבחנה נכון ואני סתם משתמשת במוצרים שלא מתאימים לעור שלי..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים ואודם בעור

הוספת תגובה

• פצעונים ואודם בעור

דוד פרלה
    02/07/2010

נתלי שלום,
    צריך לראות בכדי לאבחן, בכל מקרהטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו