טיפול באקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה
    עמר
    10/11/2007

אקנה=חצ'קונים נכון?

אז יש לי חצ'קונים על הפנים, מצבי די קל (אני חושב, מזה מצב קל?) אבל אני רוצה לקבל המלצה לאיזה משחה שתעזור בטיפול בהם, כמו כן אני שותף את הפנים 2 או 3 פעמים ביום עם סבון פנים של dove , האם זה בסדר?

יש לי בעיה אחת בקשר לחצ'קונים היו לי לפני הרבה זמן איזה 4 חצ'קונים על הלחיים והם נעלמו אבל עד עכשיו נישאר כאילו סימן מהם, האיזור עדיין אדום אבל אין חצ'קון כאילו, מה עושים כדי להעביר את זה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באקנה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה

שורי נוימן
    11/11/2007

כן עומר, אקנה= חצ'קונים
    בן כמה אתה?
    בכל אופן לאקנה יש טיפולים שונים: במצבים קלים ניתן להשתמש בטיפולים חיצונים ובמצבים קשים יש גם להשתמש בפורמולו ללקיחה דרך הפה.
    עפ"י הרפואה הסינית נגעי האקנה הם תוצר של "חום פנימי " הנוצר בעקבות צריכת מזון ג'אנג ומתובל, ועישון. מתבגרים נהנים "מחום רב" אודות להתפתחות המואצת שלהם. ישם גם אנשים שצוברים חום רב עקב הפרעות הורמונליות. ולכל מטופל יש להתאים טיפול עפ"י הגורם הספציפי למחלה.
    לטיפול נכון הייתי ממליץ לבקר אצל מטפל מומחה בתחום.
    אגב, ניקוי עם סבון 3 פעמים ביום עלול לייבש את העור ולגרום לגירוי מיותר.
    האזורים האדומים מרמזים קרוב לודאי על עור מגורה ודלקתי באזור.

שורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שורי

מיכאל
    12/11/2007

אני בן 15 וחצי.. אני חושב שמצבי דיי קל.. יש לי עכשיו חצקון אחד די בולט עוד 3 שכבר ממש נעלמו, אבל יש כמה (שזה האיזור האדום שאני מדבר עליו) שכבר נימצאים איזה חודשיים לפחות.. זה כאילו אין חצקון אבל זה אדום שטוח כזה...
    אני לא לוקח שום משחה אבל אשמח לקבל המלצה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמר*

כמובן שהשם זה
    12/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שורי

שורי נוימן
    12/11/2007

בדקתי את המוצרים- מתאימים למקרים קלים של אקנה ועוזרים למניעה של קומדונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שורי, אך רציתי לדעת

כמובן שהשם זה
    12/11/2007

מזה קודמונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו