מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי קרקפת-נשירת שיעראלכסנדרה01/08/2010
שלום,
שכמעט שנה האחרונה נושר לי השיער בצורה מפחידה.
מה גם שמשהו כמו חצי שנה התחלתי לחוש כאבים בקרקפת (בעיקר בחלק העליון ובצדדים, מעל לאזניים).
פניתי לרופא (לכמה רופאים ליתר דיוק), הוא נתן לי מרשם למינוקסידיל 2 אחוז ובקשר לכאבי קרקפת אמר שיכול להיות הכאב נוצר מכך שאני מותחת את השיער חזק מדיי עם גומייה, אך זה לא ייתכן מפני שבגלל הכאבים המשמשכי האלו אני כבר מזמן הפסקתי להשתמש בגומיות וגם אם כן אז רק בצורה מאוד רופפת. בקיצור אף רופא לא ידע מה להגיד לי. אני באמת כבר מיואשת. אני עדיין משתמשת במינוקסידיל- הוא עזר לי במעט אבל- עדיין כואב לי ועדיין נושר לי המון המון המון שיער כל יום.
הייתי רוצה לציין שגם אצל אמי וגם אצל סבתי קרתה אותה התופעה בגיל שלי (18) והכאבים עברו רק כאשר נותר על הראש מעט מאוד שיער.
עוד פשט שהייתי רוצה לציין הוא שעברתי בדיקות דם (כמובן כבר כמה פעמים השנה) והכל תקין..
אז מה עושים? מה זה? מחלה? דלקת? איך מטפלים...? קראתי שיש דבר כזה הבחנה מיקרוסקופית, רופאה אחת מהכופהשלי אמרה לי שזה "שטויות".., הייתי רוצה לשאול אתכם. אם דבר כזה אכן אפשרי, היכן עושים זאת?
אני אשמח לקבל עיצה..
תודה =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי קרקפת-נשירת שיער
דוד פרלה05/08/2010אלכסנדרה שלום,
לגבי טיפול רפואי מערבי העבירי את השאלה לפורום רפואת עור אסטתית,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)