מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בזרועות ובצווארבן טייך23/08/2010
שלום אני בן 29 וסובל בגרד בעור באיזור הזרועות הכתפיים והשכמות וכן גם בצוואר ,
הגרד התחיל לפני כחמש שנים ונעלם לאחר כחצי שנה למשך שנתיים,
לפני כשנה טופלתי על ידי דיקור סיני ולאחר כעשרה טיפולים הגרד כמעט נעלם לחלוטין.
לפני כמה חודשים הגרד חזר היום אני מטפל שוב על ידי דיקור סיני אך התוצאה כרגע אינה משביעת רצון, לרוב הגרד מתחיל בשעות הערב, וההתקפים הכי חזקים הינם ברגע שאני נרדם וישן חזק, הגרד מעיר אותי , ובכדי להפסיק את הגרד אני שם קרח ישירות על המקום זה מאלחש את המקום ואני נרדם. אך לפעמים יש לי התקפים ממש חזקים ואני לא יכול להירדם שעות.
ברצוני להוסיף כי לאחר לילות שלמים של גירוד בבוקר אין שום זכר לגירוד ואין שום סימנים או פצעים בעור.
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי
לתשובתך אודה
בברכה,
בן טייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בזרועות ובצוואר
אמיר קלי23/08/2010אתה סובל מסג מסויים של אלרגיה.זה כפי הנראה מה שמכונה אסטמה של העור .הטיפול בדיקור יעיל אך אינו מספק.כדי שהטיפול יהיה יעיל יותר חייבים מנסיוני לקחת במקביל לדיקור גם צמחים(בסירופ או אבקות) ולעתים גם משחות שמבוססות על צמחים.פעילות הצמחים היא לרוב אף חזקה יותר מזו של הדיקור ולכן הכרחית בטיפול ברוב בעיות העור ובפרט באלרגיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)