גרד בכל הגוף לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד בכל הגוף לאחר לידה
    יעל
    07/09/2010

שלום, אני בת 29 .6 שבועות לאחר לידה ( ניתוח קיסרי). מהרגע שילדתי התחיל לי בכל הגוף פריחה שנראת כמו עקיצות בגדלים שונים וזה מאוד מגרד. רופאת עור אבחנה זו כאלרגיה ליוד ( החומר בו חיטאו אותי לפני הניתוח) טופלתי בסטראוידים 12 יום ללא כל שיפור ניכר. לאחר מכן חזרתי לרופאת העור שלי שאמרה שזה התפרצות של אסטמה של העור. קיבלתי טיפול ל 30 יום במשחות קורטיזון ברמות שונות. יש לציין שאני לקראת סוף הטיפול ללא כל שיפור ואף החמרה של העניין . אני לא ישנה בלילה ובמהלך היום מגרדת את גופי ללא הכרה!פניתי לאלרגולוג שקבע שזוהי פריחה הורמונאלית - בעקבות ההריון והלידה ההורמונים לא מאוזנים וזה יכול לקחת 6 שבועות בערך ואמר שאני יכולה להמשיך בטיפול המשחתי. אני לא רואה כל שיפור ואיכות החיים של כל הסובבים בבית נפגעת! יש לציין שאני מניקה את בני ( תוך כדי גירוד). כל העור שלי פצוע וחבול עם סימנים כחולים מהגירוד ועם גלדים ופצעים מדממים. חוץ מהפנים אין מקום בגוף שהפריחה לא הגיעה אליו כולל איבר המין הישבן ובית השחי! אני כבר לא חוששת מצלקות אך רוצה לשאול האם זו תופעה מוכרת? האם יש תרופה או דרך אחרת לאזן את ההורמונים במהרה לאחר הלידה????
    האם יש טיפול ברפואה המשלימה כמו דיקור סיני? או כל טיפול אחר שיכול לעזור לי למגר את התופעה הנוראית הזו??? אנא תשובתכם המהירה אני כבר משתגעת!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד בכל הגוף לאחר לידה

הוספת תגובה

• גרד בכל הגוף לאחר לידה

דוד פרלה
    16/09/2010

יעל שלום,
    קיימים ברפואה סינית הקשרים להתפרצויות של אטופיק דרמטיטיס לאחר לידה בעיקר בירידה של הגוף ביכולתו להזין את העור [ ולכן תופעות היובש ], הטיפול כולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ויכולים להקל במצבים אלה, הטיפול יכול להיות במקביל לטיפול הרפואי,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו