מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהרעות07/12/2007
שלום שמי רעות בת 20 , סובלת מפצעים וחצ'קונים בפנים כל תקופת התבגרותי ועד עכשיו .
ניסיתי כמעט את כל הטיפולים האפשריים :
1. תכשירים למניהם שצורכים בסופר פארם ובבתי מרקחת ...
2. גלולות
3. טיפול קבוע אצל קוסמטיקאית .
האופציה היחידה שנשארה לי היא אנטיביוטיקה כגון מניצפן ורוקטאן ,
העניין שזה נורא מפחיד אותי אנשים מדברים על כמה שזה לא בריא ובעל תופעות לוואי מסוכנות .
אך איני יודעת מה לעשות הטיפול בעור הפנים חשוב לי מאוד ומפריע לי בחיי היום יום אני אשמח לקבל ייעוץ מה כדאי לעשות ?
והאם כל התרופות האלו באמת כלכך נוראיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
שורי נוימן09/12/2007טיפולים ברפואה משלימה כוללים בד"כ שימוש בצמחי מרפא ללקיחה פנימית וכן למריחה חיצונית. לפעמים גם ממליצים על שינוי בתזונה שזה לא פחות חשוב.
מבין התרופות שציינת לרואקוטן יש תופעות לוואי דומות להרעלה של ויטמין A - אצל נשים נשואות חוששים להתפתחות המוח אצל העובר ולכן הם לוקחות גלולות למניעת הריון במקביל, פרט לכך בד"כ הרופא מגביל את משך השימוש ברואקוטן כדי למנוע פגיעה בכבד. בזמן נטילת התרופה העור רגיש ונוטה להיות מגורה ויבש. אך עם פיקוח רפואי נכון תופעות הלוואי מצטמצמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)