dermatitis herpetrformis

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• dermatitis herpetrformis
    רחל
    02/02/2011

יש לי d h שהופאים קבעו שבא כתוצאה מרגישות לגלוטן אני בדיאטה ללא גלוטן למעלה משנה ללא שיפור להפך יש החמרה
    מכיון שאני לא מתלהבת לקחת את התרופה שמונעת הופעת הפצעים והגרודים
    שם התרופה dapsone וזו תרופה שמורידה כדוריות אדומות
    לאחרונה התחלתי לעשות דיקור יפני פעמיים בשבוע כחודשיים
    אני לא רואה שיפור במצב הפצעים
    המדקר טוען שאני צריכה סבלנות
    אבל אני מתלבטת אם להמשיך בטיפול ולכמה זמן ואם בכלל יש סיכוי שהטיפול
    יעזור לי
    אודה למי שיודע ויענה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    dermatitis herpetrformis

הוספת תגובה

• dermatitis herpetrformis - תגובה

דוד פרלה
    03/02/2011

רחל שלום,
    חשוב מאוד להמשיך בדיאטה שאת עושה ללא גלוטן [ למרות שעדיין אינך רואה בשינוי ] ,
    מנסיוני בתופעה זו חשוב לשלב בטיפול ברפואה סינית גם צמחי מרפא המותאמים לאחר אבחון ומטרתם להקל ולמנוע יציאת פצעים ושלפוחיות ולהוריד מתחושת הגרד,דיקור לבד אנינו מספיק, טיפול משולב יכול להקל על המצב,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך dh

רחל
    05/02/2011

תודה לתשובתך
    הדיקור שאני עושה הוא יפני אני עושה אותו כבר יותר מחודשיים הפצעים מופיעים
    כל הזמן במקומות הרגילים שלהם. במקביל אני עושה דיאטה ללא גלוטן וגם דיאטה סינית שאמורה לנקות את הגוף. שאלתי את המדקר היפני אם כדאי ללכת לרופא הומאופטי או לקחת צמחי מרפא סינים והוא טוען שצמחים אלה מחלישים את הכבד שמצבו אצלי גרוע מאד.
    אני מאד סובלת גם מהפצעים וגם מהדקור וגם מחוסר הישע מה לעשות כדי לפתור את הבעיה.
    כבר ציינתי שהרופאים רוצים שאקח dapsone אני מפחדת מהכדור הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך dh - תגובה

דוד פרלה
    05/02/2011

שלום,
    במידה ובבדיקות היו לך תפקודי כבד לא תקינים -עדיף להימנע מצמחים, במידה והם תקינים צמחים יעזרו וחשוב לקחתם,
    אין ברפואה הסינית מעבר לצמחים דיקור ושינוי תזונתי,ואם המצב חמור והטיפול הטבעי לא מספיק עובד כנראה שתצטרכי את הטיפול בדפסון,
    הטיפול הטבעי מצריך יותר זמן וסבלנות ולפעמים במצבים חריפים אנינו מספיק לצערי,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו