מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- dermatitis herpetrformisרחל02/02/2011
יש לי d h שהופאים קבעו שבא כתוצאה מרגישות לגלוטן אני בדיאטה ללא גלוטן למעלה משנה ללא שיפור להפך יש החמרה
מכיון שאני לא מתלהבת לקחת את התרופה שמונעת הופעת הפצעים והגרודים
שם התרופה dapsone וזו תרופה שמורידה כדוריות אדומות
לאחרונה התחלתי לעשות דיקור יפני פעמיים בשבוע כחודשיים
אני לא רואה שיפור במצב הפצעים
המדקר טוען שאני צריכה סבלנות
אבל אני מתלבטת אם להמשיך בטיפול ולכמה זמן ואם בכלל יש סיכוי שהטיפול
יעזור לי
אודה למי שיודע ויענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dermatitis herpetrformis - תגובה
דוד פרלה03/02/2011רחל שלום,
חשוב מאוד להמשיך בדיאטה שאת עושה ללא גלוטן [ למרות שעדיין אינך רואה בשינוי ] ,
מנסיוני בתופעה זו חשוב לשלב בטיפול ברפואה סינית גם צמחי מרפא המותאמים לאחר אבחון ומטרתם להקל ולמנוע יציאת פצעים ושלפוחיות ולהוריד מתחושת הגרד,דיקור לבד אנינו מספיק, טיפול משולב יכול להקל על המצב,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך dh
רחל05/02/2011תודה לתשובתך
הדיקור שאני עושה הוא יפני אני עושה אותו כבר יותר מחודשיים הפצעים מופיעים
כל הזמן במקומות הרגילים שלהם. במקביל אני עושה דיאטה ללא גלוטן וגם דיאטה סינית שאמורה לנקות את הגוף. שאלתי את המדקר היפני אם כדאי ללכת לרופא הומאופטי או לקחת צמחי מרפא סינים והוא טוען שצמחים אלה מחלישים את הכבד שמצבו אצלי גרוע מאד.
אני מאד סובלת גם מהפצעים וגם מהדקור וגם מחוסר הישע מה לעשות כדי לפתור את הבעיה.
כבר ציינתי שהרופאים רוצים שאקח dapsone אני מפחדת מהכדור הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך dh - תגובה
דוד פרלה05/02/2011שלום,
במידה ובבדיקות היו לך תפקודי כבד לא תקינים -עדיף להימנע מצמחים, במידה והם תקינים צמחים יעזרו וחשוב לקחתם,
אין ברפואה הסינית מעבר לצמחים דיקור ושינוי תזונתי,ואם המצב חמור והטיפול הטבעי לא מספיק עובד כנראה שתצטרכי את הטיפול בדפסון,
הטיפול הטבעי מצריך יותר זמן וסבלנות ולפעמים במצבים חריפים אנינו מספיק לצערי,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)