אסטמה של העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של העור
    ליאת
    27/02/2011

אני בת 22 ופתאום משום מקום התחילה לי אסטמה של העור בצורה הכי חמורה שיש, כל הגוף כולו נקודות אדומות שכבר לא ראו את העור, יובש מטורף, גירודים עזים שמעירים מתוך שינה, שלפוחיות והתנפחות של העו, יש לציין שבעקבות כך אישפזו אותי לשבוע, בטיפול של משחת סטרואידים וכדורים נגד אלרגיה שעד עכשיו אני מטופלת איתם- כבר שבועיים. לפי מה שהבנתי המחלה הזאת תוקפת תינוקות וילדים וזה עובר ורק חלק ממשיכים לבגרות, מה הסיבה להופעה של המחלה בגיל כזה מאוחר יש לציין שלאף אחד במשפחה אין אלרגיות, אסטמה, או מחלות עור, והאם זה צריך להראות על בעיה כלשהי שצריך לשים לב אליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור

הוספת תגובה

• אסטמה של העור - תגובה

אמיר קלי
    27/02/2011

אסטמה של העור יכולה להופיע בכל גיל גם אם לא הופיע לפני כן בילדות וגם מחלות כמו נזלת אלרית אסטמה נשימתית ומחלות אלרגיות לא עוריות ייתכן והיו במשפחה הקרובה או הרחוקה.בצורה פשטנית אסטמה של העור הינה תגובתיות יתר של המערכת החיסונית.ניתן לטפל בבעיה זו ברפואה סינית באחוזי הצלחה גבוהים במיוחד ותועדו בשנים האחרונות מספר מחקרים בעולם שהטיפול בבעיה זו בעזרת רפואה סינית הפחיתה בצורה משמעותית את המחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו