סוג עור פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג עור פנים
    ספיר
    17/03/2011

שלום, אני בת 20 ויש לי עור פנים יבש מאוד מתקלף ומחוספס, אבל עם זאת גודלים לי פצעונים... אז איזה סוג עור יש לי שומני או יבש? כי אני לא יודעת לאיזה סוג פנים להתאים תכשירים לפנים... מצד אחד אם אני אתאים תכשירים לפנים שומניות בשביל הפצעים זה ייבש לי עוד יותר את הפנים ואם אני אתאים לסוג עור יבש זה יעשה לי יותר פצעים... אז אני כבר לא יודעת מה לעשות... ובאזורים שבאמת שומניים בפנים שלי שזה האף והמצח לא גודלים לי פצעים בכלל... מה אני יכולה לעשות עם היובש הזה והפצעים בו זמנית?! ומה הסוג עור שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג עור פנים

הוספת תגובה

• סוג עור פנים - תגובה

דוד פרלה
    23/03/2011

ספיר שלום,
    לפי התאור שלך יש לך סוג עור פנים יבש המצריך קרם לחות, במצבים כאלה רצוי להשתמש בשני סוגי קרמים, קרם נקודתי לשימוש רק על הפצעים וקרם לחות לא מדי שומני רק לאזורים היבשים,ניתן לעזור במצבים אלה גם ברפואה סינית על ידי התאמת צמחי מרפא מרפא לשתיה שינוי תזונתי ודיקור המותאמים לאחר אבחון,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו