מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ממש דחופה- עזרה!!אמיר28/03/2011
שלום רב,
שמי אמיר ואני בן 23 וחצי, לפני כשלושה שבועות שמתי לב שלפתע נהיו לי מפרצים בשיער (במקום בו יש מפרצים), וגם קווים בראש בהם אין שיער, אני ממש בלחץ שאני עומד כולי להקריח...
מה שמוזר פה הוא ש: אני קם מהשינה ואיני רואה שערות על הכרית או שאני מושך בקבוצת שיער אין לי שערות ביד..
אבל כשאני מסתרק אל מול הכיור, אני רואה שהרבה שערות נופלות אל הכיור, בדרך כלל זה בבוקר, אבל הכי מוזר , לאחר שאני מתרחץ וחופף את שיערי (לא מיידית,אלא באותו היום), לא נופלות שערות כאשר אני מסתרק, כאילו לאחר החפיפה השיער שלי מוצק וטוב יותר (באמת כאשר אני לא חופף את השיער הוא שמנוני וגם גם הקרקפת, מדוע זאת??)
בבקשה עזור לי, יש לי שתי שאלות:
1. האם זו באמת תחילתה של התקרחות???
2.האם יש אמצעי שיכול לעצור את תופעת ההתקרחות, והאם הוא באמת עוזר ועוצר זאת??
אני ממש מודה לך על התשובות,
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ממש דחופה- עזרה!! - תגובה
אמיר קלי03/04/2011שלום אמיר
לצערי לא ידוע לי על טיפול מוצלח בעזרת רפואה סינית בנשירה אצל גברים
פנה לרופא עור ישנם כמה פתרונות קונבנציונליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)