מיץ מאלוורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיץ מאלוורה
    יוני
    24/05/2011

שלום אני סובל מבעיית עור כבר כמה שנים מלפני 2 שנים רק התחלתי לטפל בזה עם רופא עור כמובן כרגיע זה עבר לי אבל זה לעיתים חוזר ואז אני חוזר לרופא עור הוא נותן לי משחה ואז זה עובר עוד פעם זה מין גירוי ביד ימין ומין דלקת בעפעפים של העיניים ויובש מלווה בפיטריה בשפתיים האם שתיית מיץ הלוורה יכול לעזור לי ? ואם לא אז מה כן יכול מהמוצרים הטבעים תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיץ מאלוורה

הוספת תגובה

• מיץ מאלוורה - תגובה

אמיר קלי
    24/05/2011

נשמע שיש לך סוג של דרמטיטיס או אקזמה.שתיית אלוורה יכולה לעזור אבל תוספים מומלצים יותר הם שמן נר הלילה,שמן פשתן ופרוביוטיקה.זה יכול לעזור אם כי יש צורך פעמים רבות בבעיה זו לעשות טיפול כולל של דיקור צמחים ומשחות על בסיס צמחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוני

יוני
    24/05/2011

והיכן אני יכול לעשות את הדיקור הצמחי ואיזה שמן פשתן הכי מומלץ וכמה ממנוט לשתות אני מודה לך דרך אגב על התשובות המהירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלת מיץ האלוורה

יוני
    25/05/2011

האם אתה יכול להמליץ לי חברה מסויימת של שמן פשתן איכותי והאם אני צריך לשתות אותו אטו למרוח? וכמה תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו