סטפילוקוק זהוב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטפילוקוק זהוב?
    אנונימוס
    24/05/2011

שלום,

יש לי על העור אזורים שבהם ליד השערה מופיע גם מן חומר לבן כזה עדין ודק.. כשאני מעבירה יד על האזורים הם מחוספסים. זה התחיל בירכיים האחוריות, בעכוז, במרפקים ובברכיים. כשזה הגיע לצוואר ולפנים פניתי לרופא עור שהסתכל עם זכוכית מגדלת וישר נתן לי למרוח אנטיביוטיקה (טרידרם קרם) פעמיים ביום במשך 18 ימים.. זה לא עזר, כשפניתי אליו שוב, הוא אמר לי לעשות את זה שוב.. מהצוואר התחילה לי התפשטות לכיוון הכתפיים.. אני לא רוצה להשתמש באנטיביוטיקה שכבר מרעילה אותי.. יש אולי דרך אחרת, טבעית יותר, לטפל במטרד? אפילו נפשית-פסיכולוגית? רק להעביר את זה..

דרך אגב, הרופא לא אמר לי שזה החיידק סטפילוקוק זהוב, הבנתי שלפי האנטיביוטיקה שהוא נתן לי הוא לא בדיוק יודע איזה חיידק זה.. אני מעריכה שזה זה כי נראה שיש לי את הסימפטומים המתאימים.. (כולל פוסטולות עם שערה, אחרי גילוח)

אודה לכם על העזרה..!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטפילוקוק זהוב?

הוספת תגובה

• סטפילוקוק זהוב? - תגובה

דוד פרלה
    03/06/2011

שלום,
    אפשר לשלב בטיפול האנטיביוטי [ קשה להימנע ממנו ליעלות מרבית ] גם טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ברפואה סינית לזרוז ההחלמה,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו