מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשה בקשר לאלרגיהאמיר02/01/2008
דוקטור שלום, אני פונה אליך בקשר לחברה שלי.
כל שנה בחורף מתחילות לה פריחות בגוף באזורים ספציפיים כמו לדוגמא בסנטר או בידיים או בבטן
וזה ללא כל סיבה, זה לא ממשהו חדש שהיא אכלה ואולי זה הגורם וזה לא פתאום לאחר אמבטיה שאולי זה מהסבון,פשוט זה מופיע לה ללא הודעה מוקדמת והיא ממש מתוסכלת מזה ואין לנו מושג ממה זה יכול להיגרם,היא חשבה ללכת לרופא אבל כל פעם עד שהיא הולכת זה נעלם לה, עוד אני אציין שבקיץ אין לה פריחות בכלל,הן מופיעות רק בחורף והיא גם רגישה למתכות,אבל לדעתנו עובדה זו היא לא הגורם לפריחות כי זה מופיע בלי קשר של מגע במתכת כלשהי אלא סתם ככה באמצע שאנו צופים בטלויזיה וכו' , אשמח אם תוכל לעזור לנו,האם זאת תופעה ידועה שהרבה סובלים ממנה ומה ניתן לעשות בקשר אליה , האם יש משחה אנטי אלרגית טבעית ללא כימיכלים שניתן לרכוש ,
תודה מראש , אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה בקשר לאלרגיה
שורי נוימן02/01/2008חלק נכבד מהאלרגיות העוריות והפריחות מתעורר בחורף בד"כ על רקע רגישות לקור ויובש שמעורר תגובה של המערכת החיסונית ושחרור נוגדנים מסוימים ובסופו של תהליך לפריחה עורית.
קרמים רבים יכולים לעזור במיוחד במקרים שהעור יבש. אם העור אינו יבש ישנם תכשירים אחרים כמו ג'ל וספריי לעור.
אני הייתי ממליץ לך לנסות את התכשירים של חברת קמדיס ובמיוחד את הסרה שלהם לאקזמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה,עוד שאלה
ד02/01/2008העור שלה לא יבש,היא מורחת קרם לחות לאחר מקלחת וקרם פנים בוקר וערב, בקשר לקרמים תוכל בבקשה אולי להיות יותר ממוקד ,אתה יכול ללהמליץ לי על קרם ספציפי,
ועוד שאלה , האם יש קרם על בסיס צמחי ולא כימיקלים שניתן למרוח על העור בעת הופעת תסמיני האלרגיה וזה יעביר אותה או ירגיע את האזור ?
תוכל אולי לתת לי שם ספציפי של משחה אנטי אלרגית צמחית או כימיקלית שתוכל לטפל בעור מגורה שיש עליו פריחה כתוצאה מאלרגיה?
תודה מראש !
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)