מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת רואקוטןנדב11/01/2012
שלום אני לוקח רואקוטן והגעת לשלב הכתמים נישאר לי עוד 2 חודשיים לסים הטיפול
הבנתי שכתמים ואדמומיות זה השלב שהכי קשה לטפל בו
האם יש מישחה של כתמים ואדמומיות כול שהיא שרופא עור נותן קבוע בסיום לקיחת רואקוטן או ליפנות לרפואה הטבעית כלומר קוסמטקאית או להמשיך לטפל אצל רופא עור והאם יש סבון פנים שמטפל בזה או שמומלץ לזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת רואקוטן - תגובה
זילי אורבך11/01/2012שלום נדב,
אני ממליצה על סרום תשלובת ויטמינים E ו C, שמאוד מסייע בטיפול באדמומיות ובסימנים.
התייעץ עם הרופא המטפל בנדון.
אני מעריכה שלקראת סיום הטיפול עם הרואקוטן הכתמים יפחתו ומצב העור ישתפר. דרושה סבלנות.
מה שמאוד חשוב זה למרוח בבוקר קרם לחות עם מקדם הגנה מקרינת השמש, על מנת למנוע כוויות ואדמומיות מהשמש.
אם אתה מרגיש שהעור צורב , אפשר למרוח שמן לבנדר להרגעה ולשיקום.
אפשר להוסיף מספר טיפות של השמן לקרם לחות שלך, או לג'ל אלוורה, או לכל מרקם אחר שנוח לך. זה יסייע בהפחתת האדמומיות.
מומלץ לעשות קומפרס של צמחי מרפא כמו פרחי קלנדולה , פרחי קמומיל, עלי נענע וכו'. חולטים כף צמחים לכוס מים רותחים, מקרים ומרטיבים את העור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה10/01/2012
האם לקיחת פרוביוטיקה יכולה לטפל בפצעים בפנים?
האם הפרוביוטיקה הורג את החיידקים בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
זילי אורבך10/01/2012שלום שירה,
פרוביוטיקה קשורה לחיידקי הפלורה הטבעיים במעיים. יש לה תפקיד חשוב בהגנה על הגוף מפני טפילים ופטריות, וכן בפעילות המעיים ובייצור ויטמינים מקבוצות ה B כמו ביוטין למשל שחשוב לשיער, לציפורניים ולעור.
ממליצים לצרוך פרוביוטיקה בצורה יזומה, בתוסף מזון, לאחר טיפול אנטיביוטי, שמפחית את כמות החיידקים הידידותיים הללו במערכת העיכול.
את יכולה לשלב בטיפול בפצעים בפנים פרוביוטיקה כתוסף מזון , או במזון כגון: יוגורט וירקות כבושים.
איני יכולה לאמוד באיזה עוצמה הפרוביוטיקה תשמיד חיידקים בפנים.
לדעתי זה לא מספיק. התייעצי עם רופא.
את מוזמנת להפנות שאלות גם לפורום התזונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות לפניםמאירה09/01/2012
שלום. אני בת 65 ובעלת עור יבש מאד. היות ועברתי כמה ניתוחי בי.סי.סי., חלקם בפנים, הרופא המליץ לי למרוח כל יום קרם הגנה מהשמש.
שאלתי לגבי קרם לחות לפנים. מה הקרם המומלץ להשתמש שיהווה פיתרון נגד השמש ויספק את הלחות הדרושה לעור הפנים?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות לפנים - תגובה
זילי אורבך10/01/2012שלום דינה,
את יכולה למרוח שמן הזנה המסייע לשיקום ותיקון נזקי שמש.
שמן הזנה מורכב משמנים צמחיים אורגאניים בכבישה קרה כמו שמן זרעי ענבים, שמן שקדים, שמן זרעי משמש, שמן נבט חיטה, ויטמין E, ויטמין A, וכו'.
יש בשוק תכשירי לחות המכילים מקדם הגנה SPF15-30. קרם יום כזה יכול לשמש אותך כקרם מסנן קרינה למשך היום.
בגלל שיש לך עור יבש, אני ממליצה למרוח מספר טיפות של שמן הזנה מתחת לקרם לחות, או סרום מזין המתאים לעור יבש.
אני ממליצה על משחת שיאה אורגנית בתוספת ויטמין E לעור יבש.
השיאה מתאימה לעור יבש ובעייתי, היא מזינה ומשקמת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות לפנים - תגובה
ד''ר קובי שמיר13/01/2012דינה שלום.
בנוסף למה שכתבה לך זילי
הטיפול והמניעה עור יבש הם בעיקר פנימיים ונעוצים בשינוי תזונתי ובשתיית כמות מים רבה:
, הוסיפי למזון שפע של שומן "טוב" – כולל שמנים בכבישה קרה, המכילים שפע של אומגה כמו , שמן פשתן , , נר הלילה ובוראג'. מומלץ להוסיף לתזונה דגים מהים הצפוני כמו סלומון הליבוט ומקרל. מנה יומית של שקדים ואגוזים,(לא קלויים) המעיטי בצריכת המלח במזון.
ויטמין A ישפר את מצב הלחות בעור, ואת האלסטיות.
הרבי בשתיית מים .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הבהרה לפניםדנה09/01/2012
האם אפשר למרוח מעל קרם הבהרה לעור הפנים גם קרם לילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הבהרה לפנים - תגובה
זילי אורבך10/01/2012שלום דנה,
את יכולה למרוח את קרם ההבהרה תחילה. להאיר שייספג היטב, לפחות כשעה, ורק
בסוף למרוח את קרם הלילה.
לא כדאי לדלל את ריכוז קרם ההבהרה על ידי קרם הלילה. רצוי להפריד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם הבהרה לפנים - תגובה - תגובה
ד''ר קובי שמיר13/01/2012יש להפריד ביין הקרמים לפחות לשעתיים ויש למרוח בבוקר קרם לחות עם מקדם הגנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזילישירה09/01/2012
כתבת בהודעה:
"כלורופיל במשקה הוא חלש מאוד, אני לא רואה בו שום תועלת".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזילי - תגובה
זילי אורבך10/01/2012שלום שירה,
אין לי שום התנגדות שתשתמשי במשקה כלורופיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום-עצהתרצה09/01/2012
שלום רב.
קניתי סרום -רשום על הקופסא פורמולה המסייעת בתמיכה קולגן אלסטין וחומצה היאלורונית-
אחרי שאני מורחת את הסרום יצואו לי מספר נקודות אדומות -אחרי יום יומיים נעלם-
השאלה-יש לציין שיש לי עור רגיש-הפסקתי למרוח-
המוצר די יקר-האם יש לך עצה-
תודה מראש
יום טוב על העזרה
תרצה-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום-עצה - תגובה
זילי אורבך10/01/2012שלום תרצה,
קודם כל, הפסיקי השימוש בתכשיר שאת אלרגית אליו.
את יכולה למרוח סרום נוזלי טבעי המורכב משמנים צמחיים כגון: שמן זרעי ענבים, שמן שקדים, שמן אבוקדו, שמן נבט חיטה בתוספת שמן אתרי לבנדר בריכוז נמוך (2 טיפות ל 5 מ"ל). מרחי על העור ועסי בעדינות. מעל השמן את יכולה למרוח קרם לחות, אותו את מכירה ושלא עושה לך אלרגיה.הקרם יגביר את ספיגת השמן, כך שהעור לא יראה שמנוני.
דרך נוספת היא לחפש על המדפים ברשתות מוצר היפואלרגי טבעי שלא גורם לאלרגיה, שרשום עליו היפואלרגי.
הזהרי מתכשירים מעובדים יתר על המידה.
חפשי מוצרים פשוטים, בהם הרכיבים מוכרים וטבעיים.
הקפידי על תזונה נבונה, מבפנים, שגם לה חשיבות במראה העור.
הקפידי על משמעת מים וצריכת חומצות שומן חיוניות מקבוצת אומגה 3-6-9
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזילישירי08/01/2012
ראיתי שכתבת בפורום: " כלורופיל במשקה הוא חלש מאוד, אני לא רואה בו תועלת מיוחדת. "
האם אין שום תועלת בשתיית משקה כלורופיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזילי - תגובה
זילי אורבך08/01/2012שלום שירי,
בכל משקה יש תועלת, במיוחד אם יש בו כלורופיל.
כלורופיל הוא הפיגמנט הירוק בצמחים, בעשבים, בעלים ירוקים וכו' והוא מנקה רעילות.
לא זכור לי שכתבתי שאני לא רואה תועלת במשקה כלורופיל.
אני מאוד ממליצה על תכשירים שעשירים בכלורופיל, במינרלים וויטמינים כמו:
מיץ עשב חיטה, מיץ עשב שעורה, אצה כחולה ירוקה, אצות ים, עשבי תיבול, עלים ירוקים וכו'.
המשיכי לשתות משקה כלורופיל, אין בו שום דבר מזיק.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלורופיל
אורחת29/07/2012לקחתי למשך חודש כל בוקר כפית בכוס מים - משקה כלורופיל של גרמזה-
והרגשתי כאבים חזקים בראש ודקירות בראש = כאבי תופת
ולא יכולתי לישון מהכאבי ראש החזקים שנגרמו מהמשקה כלורופיל
מדוע המשקה כלורופיל גרם לי לכאבי ראש חזקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלורופיל לטיפול באקנה
אורחת28/08/2012לקחתי למשך חודש כל בוקר כפית בכוס מים - משקה כלורופיל של גרמזה-
והרגשתי כאבים חזקים בראש ודקירות בראש = כאבי תופת
ולא יכולתי לישון מהכאבי ראש החזקים שנגרמו מהמשקה כלורופיל
מדוע המשקה כלורופיל גרם לי לכאבי ראש חזקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן עץ התהשירי08/01/2012
האם רול און שמן עץ התה יכול להעלים פצע אקנה בפנים?
כיצד שמן עץ התה פועל על האקנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עץ התה - תגובה
זילי אורבך08/01/2012שמן עץ התה, הוא שמן אתרי המופק מעץ ממשפחת המלולייקה, הגדל באוסטרליה.
השמ מכיל חומר פעיל בשם טרפינול, המשמש לעזרה ראשונה בדומה לשמן הלבנדר.
השמן משמש להרגעת גירויי עור, דלקות, עקיצות, כוויות, שריטות, גירודים, זיהומים וכו'.
ניתן למרוח אותו על פצעי אקנה כחומר מחטא ואנטי דלקתי.
נסי אותו כחלק מטיפול נוסף בפצעי אקנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי הפנים מאקנהגלית07/01/2012
האם הפורמולה הזאת יכולה לטפל באקנה?
מה עושים לגוף הרכיבים שבפורמולה הזאת...?
1)תמצית סלק אדום= 90 מ"ג
2)חומצה אלפא ליפואית= 50 מ"ג
3)כולין כלוריד= 20 מ"ג
4)אינוסיטול= 20 מ"ג
5)תמצית גדילן מצוי= 10 מ"ג
6)תמצית עלי ארטישוק= 10 מ"ג
7)תמצית שן ארי = 5 מ"ג
8)תמצית לחך= 1.5 מ"ג
9)תמר הינדי = 1.5 מ"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי הפנים מאקנה - תגובה
זילי אורבך09/01/2012שלום גלית,
נראה לי שמדובר בתוסף תזונה מהמכיל נוגדי חמצון כמו חומצה אלפא ליפואית וצמחי מרפא המסייעים לניקוי הכבד כמו גדילן מצוי, עלי ארטישוק, סלק אדום וכו'.
זה לא יזיק, ייתכן שזה יסייע בהרגעת הדלקת.
לא מספיק לטפל באקנה על ידי תוספי מזון בלבד.יש צורך לשלב טיפול חיצוני
לשומנים, למוגליות, לסימנים ולצלקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימרגלית07/01/2012
מה זה מסיכת חימר?
האם מסיכת חימר מטפלת באקנה?
מה ההבדל בין מסיכת חימר למסיכה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר - תגובה
זילי אורבך09/01/2012שלום גלית,
חימר זו אבקה של חומר בשם קאולין שיש לו כושר ספיחה והוא מייבש.
מכינים מהאבקה תבליל, מורחים אותו על הפצעים, מחכים שיתיבש ושוטפים.
הוא מייבש את הפצעונים .
בכל מסיכה יש חומר אבקתי שסופח ומייבש פצעונים.ההבדל הוא שאת מסיכת החימר אפשר להכין לבד בבית.
רוכשים חימר ירוק או לבן, מוסיפים מים ויוצרים מסיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהרועי06/01/2012
האם עצירות יכולה לגרום לפצעים בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
זילי אורבך09/01/2012שלום רועי,
עצירות אינה גורמת לפצעונים, אך היא יכולה להחמיר או לעכב ריפוי מהיר יותר שלהם.
אי יציאת הפסולת מהגוף גורמת להצטברות רעלנים שמשתקפים לעיתים במראה העור. רצוי לדאוג ליציאות סדירות ולתת לפסולת להתנקז מהגוף בצורה סדירה.
יש להרבות בשתיית נוזלים ובאכילת מזונות מלאים העשירים בסיבים תזונתיים.
סיבים תזונתיים כמו סובין שבולת שועל, זרעי פשתן, פסיליות וכו', מרככים את הצואה ומטפלים בעצירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארומתרפיסטית מוסמכתאלינה05/01/2012
שלום,
אני ארומתרפיסטית מוסמכת, בנוסף עשיתי קורס קוסמטיקה טבעית. בתקופה האחרונה עבדתי בביתי על ליין מוצרי טיפוח ומוצרים טיפוליים המבוססים על נפלאות הארומתרפיה. שאלתי היא, האם אני יכולה למכור את המוצרים בדוכנים וירידים? האם המוצרים מחייבים את אישור משרד הבריאות? איך בדיוק נתחילים למכור? חלק מהשירות שאני מציעה הוא קרמים בהתאמה אישית ללקוח, האם גם פה צריכים אישורים? הרי זה משתנה מלקוח ללקוח.
הודה לכם שתעשו לי קצת סדר.
אלינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארומתרפיסטית מוסמכת - תגובה
זילי אורבך09/01/2012שלום אלינה,
לכל מוצר קוסמטי דרוש רישיון תמרוקים ממשרד הבריאות.
יש צורך לפנות למפעל תמרוקים מורשה ודרכו להוציא רישיון עבור המוצר אותו את רוצה לייצר. בבקשה יש לרשום את המרשם המדוייק של התמרוק, להעבירו תהליך של בדיקת מעבדה ורישוי. לאחר קבלת הרישיון למפעל התמרוקים, אפשר לייצר ולשווק.
אסור לייצר תמרוקים בבית ולמכור ללא רישיון משרד הבריאות.
את יכולה לייצר לעצמך בלבד, אבל לא למטרות מסחריות בדוכנים וירידים.
פרטים מדוייקים תוכלי למצוא באתר משרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחות לפניםעדי03/01/2012
שלום, אני שמעתי מחברה שנקראת זן צמחים לנשים women's precious קוראים לזה .
התייעצות לא תזיק, אם הנך מכירה וממליצה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחות לפנים - תגובה
זילי אורבך04/01/2012שלום עדי,
אני מכירה את התכשיר שהזכרת. זוהי פורמולת צמחי מרפא סיניים, המבוססת על מרשם סיני קלאסי שנקרא "שמונת האוצרות" , שהם 8 צמחי מרפא לחיזוק דם ואנרגיה.
השם הקלסי של התכשיר נקרא: Ba Zhen Tang.
נותנים את התכשיר במצבים של חולשה, אנמיה, חוסר תאבון, כאבי בטן, עייפות, ליחה וכו'.
רצוי להשתמש בצמחי מרפא סיניים לפי אבחנה מבדלת. כי יש עוד הרבה פורמולות סיניות קלסיות .
התכשיר לא יכול להזיק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לאקנהעדי01/01/2012
האם משחה שמכילה אנטיביוטיקה הורסת את חיידקי האקנה בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה לאקנה - תגובה
הזיהום החיידקי בפצעי האקנה מצוי בתוך בלוטות החלב שפעילות היתר שלהן, היא זו שגרמה להצטברות שומן ולכלוך המשמשים מצע פורה לחיידקים .
לא כל משחה אנטיביוטית מגיעה לזיהום, ולא כל משחה אנטיביוטית מתאימה לאקנה.
בזיהום חמור יש להיוועץ ברופא עור ולקבל טיפול אנטיביוטי דרך הפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת זרעי שומרעדי29/12/2011
האם חליטת זרעי שומר מטפלת באקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטת זרעי שומר - תגובה
זרעו השומר משמים הן כתבלין והן כצמח מרפא לטיפול באי נוחות במערכת העיכול, למניעת גזים ונפיחות וכאב בבטן (גם אצל תינוקות), לצרבת וכו'.
לשומר יש פעילות אסטרוגנית מתונה, הוא משפיע על המערכת ההורמונאלית מעט מאוד. הוא מסייע בהסדרת המחזור החודשי.
הוא מגביר ייצור חלב אם וכו'.
לשומר תכונות נוגדות דלקת קלה, הוא נלחם ומשמיד חיידקים ובקטריות.
הוא לא מיועד באופן ישיר לטיפול באקנה, אך הוא לא יכול להזיק.
תכונות נוגדות הדלקת וההשפעה ההורמונאלית הקלה עשויים רק לעזור .
מותר לחלוט ולשתות חליטת שומר בשילוב עם טיפול נוסף לפצעי האקנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)