פורום קוסמטיקה טבעית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע לשיער
    מיי
    22/03/2012

שלום,
    אני סובלת משיער דליל ואני רוצה לצבוע את השיער.
    אני חופפת עם פיטוציאן לשיער דליל+ אמפולות
    רציתי לדעת אם יש הבדל בין נטוריטנט להרביטנט? במה עדיף להשתמש?
    והאם יש שמפו מומלץ לחפוף לאחר הצביעה? או לחפוף כרגיל עם פיטו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע לשיער

הוספת תגובה

• צבע לשיער - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    30/03/2012

הפני שאלתך לפורום שעוסק בשיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה שלך, עור הפנים
    מעיין
    16/03/2012

רכשתי ג'ל גרגירים לטיהור נגד נקודות שחורות
    ורשום ככה: מכיל חומצה סליצילית+מיקרו-גרגירים לניקוי עמור מסייע להסרת הנקודות השחורות מטהר את הנקבוביות לעומקן 93% יעילות מוכחת-העור נקי.

אני משתמשת בוקר וערב, עם האף הלחיים והסנטר.

אני גם משתמשת אחרי הג'ל הזה ברול מיוחד לפגמי עור ולנקודות שחורות.
    אבל לא רואה שום שינוי כבר בערך אני משתמשת שבוע על בסיס יומיומי ולא רואה בנתיים שום תוצאה.

הוספת תגובה

• המשך לתשובה שלך, עור הפנים - תגובה

זילי אורבך
    19/03/2012

שלום מעיין,
    הטיפול שאת עושה חלש מדי לבעיה שלך.
    חומצה סליצילית וגרגירים להסרת תאי עור מתים לא מספיקים לסלק עודף שומן מבלוטות החלב. הם מצויינים לניקוי חיצוני של הנקבוביות אך אינם גורמים לשינוי ושיפור דרמטי.
    אני ממליצה להתייעץ עם רופא עור לקבלת תכשירים נוספים לקילוף וחידוש העור ולייבוש השחורים והפצעונים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור הפנים
    מעיין
    13/03/2012

שלום, אני בת 18 ישלי עור פנים מאוד מאוד רגיש אבל גם שומני באזור האף
    בעבר שהייתי בת 16 היו לי פנים חלקות ועם הזמן התחלתי לפוצץ חצקונים ויצאו לי שחורים על האף ועל הלחיים, היום אני רואה על הפנים צלקות קטנות כתוצאה מפיצוף החצקונים, אבל גם יש נקודות קטנות קטנות שחורות על הלחיים ועל האף יכול להיות שזה שחורים שיצו עם הזמן או שזה צלקות? אני לא יודעת, אבל קניתי תכשיר של לוריאל PURE ZONE
    זה ג'ל גרגירים ורשום ככה לכלוך המצטבר על פני העור חוסם את הנקבוביות ומשבש את הפרשת החלב תוצאה: הנקבוביות מתרחבות נקודות שחורות עשויות להופיע. למניעת הופעת פצעונים, דרשו פעולה מהירה ויעלה נגד הנקודות השחורות.
    וגם השתמשתי עם מדבקות מיוחדת לאף שמתקשות על הפנים והתוצאות מעולות! אבל לא ראיתי שינוי בפנים.
    בנוסף ישלי רול כזה לפגמי עור ולטיפול נקודתי בפצעונים ונקודות שחורות, אבל אני לא כול כך רואה שינוי בעור.
    האם העור שלי מתישהו יחזור להיות חלק בלי מייקאפ?
    הם הנקודות השחורות האלו יעלמו?
    על מה אתם יכולים להמליץ לי בשביל להחזיר את העור שלי לחלק?
    ועוד שאלה
    האם מריחת מייקאפ,פודרה וסומק כול יום מזיקה מאוד לפנים?
    מה עם מסקרה?
    תודה רבה אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי המשך שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    עור הפנים

הוספת תגובה

• עור הפנים - תגובה

זילי אורבך
    14/03/2012

שלום מעיין,
    עור שמן, מעורב , בעייתי עם נקבוביות מורחבות, דורש תחזוקה יומיומיות של הגיינה, ניקוי עמוק, ייבוש השומנים, פילינג שמקלף תאי עור מתים ופגועים ומסייע בסילוק עודפי השומן.
    עלייך לדעת שאצך בלוטות החלב פעילות יותר מהרגיל, הן מייצרות חלב(סבום), בקצב מוגבר מהרגיל, החלב השומני מצטבר בצינורות, חלקו מתחמצן ונראה כשחורים על פני העור, וחלקו יכול להזדהם ולהופיע כפצעונים.

רכשי סבון חומצי עם ph נמוך מ5.5.
    נסי מי פנים המכילים חומצה סליצילית, שהיא חומצה בטא הדרוקסית, המסייעת בקילוף וסילוק שומנים מהעור.
    רכשי תמצית צמח הממליס ומרחי על העור, התמצית תסייע בכיווץ הנקבוביות.
    מרחי סרום לא שומני המכי ויטמין c, הוא יסייע בייצור קולגן שתפקידו לטשטש סימנים
    מרחי קרם יום על בסיס מים, רצוי עם מקדם הגנה.
    הקפידי לחטא ולייבש פצעונים באופן נקודתי. אל תנקזי בכוח. זה פוגע בעור ועושה סימנים.

התייעצי עם רופא עור לגבי תרופת מרשם שעשוייה לסייע למצבך.
    שמרי על תזונה נבונה; פחות סוכר לבן, פחות מזונות מעובדים, פחות שומן רווי, יותר פירות וירקות, דגנים מלאים וקטניות, מוצרי חלב פרוביוטיים, שתיית כוס מים לפחות כוס אחת כל שעתיים.

הוסיפי עשבי תיבול וירקות ירוקי על שעשירים בכלורופיל, הכלורופיל מטהר ומנקה את הרעלים מבפנים.
    רכשי צמחי מרפא לניקוי רעלים מהכבד, כמו שן הארי, גדילן מצוי, סרפד וכו,.
    חלטי במים רותחים ושתי לפחות פעם ביום.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים בעור
    אורח
    08/03/2012

שלום רב,

בת 35
    מה יכול לסייע בפצעים בפנים בזמן מחזור?

בנוסף, ישנם מספר כתמים בעור שנוצרו כתוצאה מנגיעה (מיותרת) בפצעים
    כך שנשארו סימנים לאחר שהפצעים "נעלמו"

מה אתן ממליצות בבקשה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בעור

הוספת תגובה

• כתמים בעור - תגובה

זילי אורבך
    11/03/2012

שלום ליאור,
    אני ממליצה לחטא את הפצעים ולא ליגוע.
    מומלץ לחטא עם תמצית פרחי קלנדולה, לייבש את הפצעונים עם תכשיר מייבשון.
    למרוח סרום ויטמין C לטשטוש צלקות וסימנים.
    להימנע מחשיפה לשמש ולמרוח קרם יום מסנן קרינה המתאים לעור שמן ובעייתי.
    להקפיד על שתיית מים וצריכת פירות וירקות העשירים בויטמין C שחשוב ליצירת קולגן, אותו חלבון שהגוף מייצר על מנת לתקן סימנים וצלקות.

מומלץ לצרוך אבץ, שהוא מינרל המסייע לאיזון הורמונאלי ולאיחוי פצעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה
    נועם
    28/02/2012

איזה טיפול יש לצלקות אקנה אבל בתווך הכי קצר כלומר הכי פחות טיפולים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה - תגובה

זילי אורבך
    11/03/2012

שלום נועם,
    הטיפול בצלקות הוא בעייתי. הצלחת הטיפול תלויה בעומק הצלקת וכמה זמן היא קיימת. רצוי לקבל אבחנה וחוות דעת מרופא עור .

לחידוש רקמות יש צורך בתכשיר שמאיץ את חידוש תאי העור על ידי קילוף תאי עור מתים וחשיפתם של תאי עור חדשים ורעננים יותר.
    בנוסף יש צורך בייצור רקמות חיבור כמו קולגן ואלסטין. לייצור קולגן יש צורך בויטמין C ובמינרלים.
    אני ממליצה למרוח פילינג מחומצת פירות ומעליו סרום ויטמין C.
    למרוח קרם מסנן קרינה בבוקר ולהימנע מחשיפה לשמש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לאדמומיות לאחר ראוקוטן
    נועם
    25/02/2012

שלום רציתי לדעת האם צריך לטפל באדמומיות בצורה כלשהי או שזה ירד לבד כי אני לפני יומים סימתי ראוקוטן וכול תנועה שאני עושה הפנים נהיים ממש אדומים וגם ככה בלי לעשות שום תנועה הם אדומות אשמח לתשובה
    תודה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לאדמומיות לאחר ראוקוטן - תגובה

זילי אורבך
    11/03/2012

שלום נועם,
    לאחר הפסקת נטילת הרואקוטן האדמומיות אמורה היעלם.
    אפשר למרוח קרם שמרגיע אדמומיות, כמו ג'ל אלוורה, וכל קרם לחות על בסיס מים, המתאים לעור בעייתי ושמן, שיעניק לעור לחות וירגיע אדמומיות.
    גם קרם שמתאים לכויות עשוי להועיל.

מאחר ורואקוטן היא תרופת מרשם, גש לרופא המטפל שירשום לך קרם שיתאים לבעיה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשירים קוסמטיים נטולי שמן לחלוטין
    הילה
    23/02/2012

האם מישהו יכול לעסור לי ולתת לי שמות חברות ותכשירים קוסמטיים oil free לשימוש שתקופת עשיית דיאטת HCG?
    אהיה אסירת תודה

הוספת תגובה

• תכשירים קוסמטיים נטולי שמן לחלוטין - תגובה

זילי אורבך
    11/03/2012

שלום הילה,
    לא ניתן למסור שמות וכתובות דרך הפורום.
    נסי דרך אחרת באינטרנט.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחים
    מורין
    18/02/2012

רציתי לשאול כמה כפיות של חליטת פסיפלורה מגיע ל-250 מ"ג תמצית פסיפלורה?

כמה כפיות של חליטת ולריאן מגיעה ל-60 מ"ג?

מה ההבדל בין כדורים שמכילים פסיפלורה וולריאן לבין חלטית פסיפלורה וולריאן במים רותחים?

לקביעת תור
    סגירה
    צמחים

הוספת תגובה

• צמחים - תגובה

זילי אורבך
    19/02/2012

שלום מורין,
    אנא הפני שאלות אילו לפורום צמחי מרפא ותזונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בלחץ
    אהוד
    18/02/2012

שלום רב.אני בן 28.בחודשים האחרונים החלו לצוץ לי שערות לבנות בשיער ראשי ומאז ששמתי לב התחלתי לתלוש אותן באמצעות פינצטה.עכשיו לאחר שאמרו לי שזה לא יעיל אני חושב שאולי רק גרמתי נזק לשיער שלי שאולי כתוצאה מהתלישה יהיה דליל יותר.מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    אני בלחץ

הוספת תגובה

• אני בלחץ - תגובה

זילי אורבך
    19/02/2012

שלום אהוד,
    לא נראה לי שנגרם לך נזק מתלישת השערות הלבנות בפינצטה.
    שיער לבן אינו מהווה בעיה רפואית.
    אנא מוזמן להתייעץ עם רופא עור בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ברואקוטן
    נועם
    16/02/2012

אחרי 7 חודשים שאני לוקח את הכדורים במינון 40 מיליגרם יוצאים לי שחורים שאחרי יום יומים הופכים לפצעים בתידרות גבוהה והכתמים עדין אדומים וחזקים ועדיין גודל פצעים חשבתי שזה מהתזונה למרות שאני שומר על תזונה בריאה ועשיתי 3 ימים צום שתיתי רק מים בלי שום אוכל ולא עזר עדין גדל מה עושים במצב כזה אם יש עוד טיפול אחרי רואקוטן ?
    וחשוב לציין שעשיתי לפני הטיפול בראוקוטן IPL וטיפולים אצל קוסמטקאית אבל זה גם לא עזר
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ברואקוטן

הוספת תגובה

• טיפול ברואקוטן - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    17/02/2012

נועם שלום.
    בדרמטולוגיה שמם של שחורים בפנים הוא קומדונים. אלה פקקים בזקיקי השיער. הם עשויים חלב, שומן, תאי עור וחיידקים. צבעם צהבהב אבל ראשו של הקומדון הנראה על פני העור נהיה שחור כתוצאה מהתחמצנות המלנין - חומר בתאי העור. הפקק הזה אינו מעורר דלקת משום שהתעלה שבה הוא נמצא איננה סתומה לגמרי. אם התעלה סתומה לגמרי, יהיה זה קומדון לבן, וסוג זה של קומדון כן מתפתח לפצע דלקתי המכונה חצ'קון.

1) הקפיד על ניקוי פנים יומיומי עם התכשירים המתאימים לסוג עורך. חשוב מאוד לעשות את ההתאמה הנכונה מכיוון שתכשירים מסוימים, כמו למשל סבון פנים לא מתאים, עלולים לגרום לגירוי, להצטברות תאים מתים, לסתימת הנקבוביות ולהיווצרות בלתי רצויה של הראשים השחורים.

2) פילינג הוא דרך טובה להסיר בעדינות תאי עור מתים, ולאזן את הפרשת הסבום. גם את הפילינג יש להתאים בקפידה לעורך, כדי להימנע מטעויות. לפני הטיפול שעורך אינו רגיש לחומרים אלה.

בטיפול פנים בדרך כלל מורחים פילינג בעל חומצות באחוזים שנעים בין 8%-12% כדי להמיס את החומר הבין-תאי שגורם לעור שלנו להיראות חיוור ולא חיוני ולהבהיר כתמים שהצטברו מהשמש ומבחינה הורמונאלית. לפילינג יש תפקידים נוספים שמחזקים לנו את האלסטיות והגמישות בעור. לאחר הפילינג רצוי למרוח מנטרל שמגיע במרקם סבוני ומונע מהפילינג להמשיך את פעולתו על עור הפנים, אחרת מופיעים קילופים בעור שאינם רצויים.
    התאמת תכשירים בהתאם לסוג העור ואיפיונו לשיפור ושימור התוצאות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ברואקוטן - תגובה

זילי אורבך
    19/02/2012

שלום נועם,
    אני מציעה לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ איתו בנדון.
    אתה סובל מפעילות יתר של בלוטות החלב, דבר שגורם לפצעים. תסמינים אילו מושפעים מפעילות הורמונאלית ולא מתזונה, למרות שלתזונה יש חשיבות רבה בתחזוקה היומיומית של העור לכל סוגיו.יש להקפיד על צריכת ירקות ופירות, דגנים וקטניות ועל שתיית מים.
    שמור על חיטוי והגיינה בתכשירים המתאימים לעור שמן ובעייתי.
    יש תערובת צמחים ואבץ לבליעה, המסייעים לטיפול בפצעונים ובעור.

כמו כן אני ממליצה על סרום ויטמין C להקלה על האדמומיות ולטשטוש הכתמים האדומים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתעטשת .....
    שחיינית
    13/02/2012

שלום רב,
    יש לי שאלה כדלקמן:
    היום כל היום אני מתעטשת וגם יוצאת די הרבה "תוצרת" מהאף.
    הלכתי לשחות ובזמן השחיה לא היה זכר לכל ההתעטשות ותוספותיה, איך שסיימתי לשחות הכל חזר לסורו.
    האם יש הסבר לתופעה זו?
    עפ"י תוצאה זו במצב כזה עדיף לשחות האם לא כן?
    תודה
    ממני
    השחיינית

לקביעת תור
    סגירה
    מתעטשת .....

הוספת תגובה

• מתעטשת ..... - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    14/02/2012

שלום לשחיינית.
    נזלת אלרגית נחשבת במחלה לכל דבר, אשר יש לה השפעה על איכות החיים,
    אלרגיה מוגדרת כמצב של תגובה מוגזמת (או רגישות יתר) של המערכת החיסונית. אותה מערכת חיסונית, אשר יש לה חשיבות פיזיולוגית עצומה בהתגוננות כלפי מחלות זיהומיות, מגיבה בצורה מוגזמת לחשיפה לאלרגנים שהם מחוללי האלרגיה.
    רירית האף מגיבה במהירות לגירויים חיצוניים ופנימיים כגון: זיהומים, אלרגנים, אוויר קר ויבש, ריחות חזקים, עשן, חומרים נדיפים, מאמץ גופני ואפילו למצבים ולגורמים נפשיים
    נזלת אלרגית הנמשכת כל ימות השנה נקראת: "נזלת כל-שנתית" או Perennial Rhinitis.
    היא מופיעה אצל ילדים ומבוגרים כאחד. במרבית המקרים הגורם האחראי למחלה הוא רגישות להפרשות של קרדיות אבק-בית (Dust Mites).
    נזלת אלרגית גורמת להתקפים של התעטשויות בעת הקימה בבוקר, או בעת ניקוי הבית, פתיחת ארונות או שאיבת אבק.
    ברפואה הסינית מכונה מחלה זו בשם בי-יואן. על פי הרפואה הסינית מחלה זו נגרמת עקב היווצרות חום פתוגני בתוך הגוף כתוצאה מסיבות שונות כגון תזונה שומנית, חריפה, מתוקה או פלישה של פתוגן חיצוני אל הגוף. החום הפתוגני עולה מעלה אל חלל האף (סינוסים) ומזיק לרירית הסינוסים ומביא להווצרות נזלת סמיכה ועכורה בדומה למוגלה.

מכיוון שמוצרי חלב מגבירי לחות בגוף הרפואה הסינית ממליצה להמנע ממאכלים מסוג זה. כמו כן מומלץ להמנע ממאכלים המזיקים לנוזלי הגוף כגון מאכלים חריפים, אלכוהול, קפה ותה.

ניתן לטפל במחלה זו על ידי שילוב של דיקור סיני עם מרשם צמחי מרפא.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם עיניים
    רובי
    12/02/2012

אני סובלת שנים רבות מעיגולים שחורים סביב העיניים רציתי לדעת על איזה קרם אתם ממלצים על מנת להפחית כהיות
    קרם עיניים נגד כהויות ונפיחויות - phyto-contour יונקה או
    קרם קונטור להבהרת אזור העיניים של רויאל קאר ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קרם עיניים

הוספת תגובה

• קרם עיניים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    14/02/2012

רובי שלום.
    איני מכיר את החומרים שציינת.
    מה שכן ברפואה הסינית, עיגולים כהים סביב העיניים יכולים להיות קשורים גם לכבד ולאלמנט האדמה. "אם העיגולים בעלי גוון צהוב או חום, נוטים לייחס אותם גם לאלמנט האדמה, גם לכבד וגם לעודף לחות בגוף. לחות יכולה להיות תוצאה של הרבה דברים ולקבל ביטויים רבים. היא יכולה למשל לבוא לידי ביטוי בעייפות. אבל ברוב המקרים, מבחינה סינית, לחות מבטאת בעיה בעיבוד המזון, ומזון קשור לאלמנט האדמה. למשל, מזון שומני מקשה את פעולת העיכול על הגוף. אם אין עיכול תקין, מזון כזה נתקע בגוף ומייצר את מה שאנחנו קוראים לו לחות. אם בנוסף אדם מתיש את עצמו יתר על המידה, הגוף לא פנוי לעיכול נכון ושוב יכולה להיווצר לחות. הכבד הוא זה שמניע את האנרגיה (הצ'י) בגוף. אם יש הרבה לחות בגוף, היא לא מאפשרת לכבד להניע את האנרגיה בחופשיות, ואז גם התפקוד שלו נפגע. בסופו של תהליך, גם זה יכול להתבטא בעיגולים כהים סביב העיניים".
    הפיתרון כאן צריך להכיל את כל האלמנטים ולכן אני מייעץ לך לגשת לטיפול מיקצועי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה
    תרצה
    12/02/2012

שלום
    קניתי אומגה3,6,9 המטרה לשפר את העור-לקחתי את אומגה יומניים-יצואו לי נקודות אדומות אחרי יומיים נעלם.
    לקחתי ןיטמין e תערובת טוקפרולים אחרי כמה ימיים יצואו לי נקודות אדומות-
    אני לוקחת אומגה 3 מפני שאני סובלת מיובש בעניים-
    אומגה 3,6,9 -הרכב הכדור1.שמן זרעי פשתן2.שמן זרעי זיפן3.שמן דגים.4. אומגה 9
    בכמות קטנה
    5.חומצא גמא6.
    חומצה אלפא -כמות קטנה
    EPA+dha
    ויטמיון E בכמות מזערית.
    השאלה מה הבעיה אצלי-האם יש עצה מה עלי לעשות-אני חולה פירומיאלגיה אף פעם לא סבלתי מבעיות עור.כרגע הפסקתי לקחת את אומגה בעוד שבוע אנסה.
    תודה מראש
    יום טוב
    תרצה

לקביעת תור
    סגירה
    אומגה

הוספת תגובה

• אומגה - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    12/02/2012

תירצה שלום
    יתכן והינך אלרגית לחלק מהחומרים.
    פיברומיאלגיה מוגדרת כסינדרום – תסמונת (אוסף של תסמינים – סימפטומים שונים) הפוגעת ברקמות הרקות של השרירים והשלד. תסמונת זו דומה מאוד לסינדרום העייפות הכרונית - Chronic Fatigue Syndrome (CFS) עם ההבדל המהותי שבעוד שבתסמונת העייפות הכרונית התסמין הראשון במעלה יהיה עייפות ותשישות, בפיברומיאלגיה לעומתו, התלונה העיקרית והחשובה תהייה " כאב בכל הגוף". שאר התסמינים יכולים להופיע גם בזה וגם בזה.
    הייתי מציע לך לגשת לבדיקת דם לפני לקיחת חומרים אפילו טבעיים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי איפור טבעיים
    מירב
    12/02/2012

שלום רב,
    ברצוני לדעת האם יש מוצרי איפור טבעיים כמו מייק אפ וקונסילר ושאר דברים שניתן להשתמש בהם בבטחה? שלא יגרמו לאלרגיה בעיקר בעיניים?

תודה רבה,
    מירב

לקביעת תור
    סגירה
    מוצרי איפור טבעיים

הוספת תגובה

• מוצרי איפור טבעיים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    12/02/2012

מירב שלום.
    הפורום הנ"ל אינו עוסק בהמלצות על חברה זו או אחרת.
    תוכלי לצורך העיניין לחפש במנוע חיפוש ולאחר מיכן להיתעניין בחברה עצמה על מה מכילים התכשירים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי איפור טבעיים - תגובה

זילי אורבך
    19/02/2012

שלום מירב,
    חפשי ברשתות הפארם ובפרפומריות מוצרי איפור היפואלרגיים. יש חברות, שאני מנועה מלנקוב בשמם, שיש להם מוצרים כאילו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרום משקם - האם יש לתכשירים גיל?
    הילה
    11/02/2012

היי לכולם,
    נושא הקוסמטיקה הטבעית קצת מבלבל אותי.
    אני בת 26 טרייה, מעוניינת לתת לעור פניי את הטיפול האידיאלי - טבעי.
    חשוב לי לתת את הלחות ולטפל בתופעת הקימטוטים סביב העיניים שאמנם לא נראית כרגע כלפי חוץ, אבל לי אישית זה מציק.

העניין הוא שאני לא רוצה גם להקדים את המאוחר ולמכר את עור פניי לתכשירים שמיועדים לגיל מבוגר.

אבל נושא הגיל בקוסמטיקה טבעית לא ברור.

האם הסרום מבית אננדה מומלץ לי? או שרצוי לנסות לעשות שימוש בתכשיר אחר?
    היום אני שמה לחות של לבידו וקרם עיניים לבידו. עם זאת, שמעתי שאצל אננדה יש יותר חומרים פעילים כך שאולי על מנת לטפל בתופעה כדאי לי לנסות ולשנות.

העור שלי בסך הכל עור רגיל, עם קצת נטייה ליובש. לפעמים אני מרגישה עיקצוצים סביב העיניים. שמרגיש לי קצת יבש שם. הקמטוטים ממש עדינים וכמעט בלתי נראים עכשיו, אבל חשוב לי כבר עכשיו לנסות ולטפל בכך.

אודה לתשובתכם הכנה...
    אחת הסיבות שאני פונה לפורום זה החשש מהמוכרות שמנסות למכור לי כל תכשיר אפשרי כי הם יודעות שחסר לי הידע...

תודה רבה

הוספת תגובה

• סרום משקם - האם יש לתכשירים גיל? - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    12/02/2012

הילה שלום.
    איני מכיר את החברות הנל ואיני יודע ממה מורכבים התכשירים.
    אני אישית מייעץ לך לגשת לאיבחון ורקיחת חומרים שיתאימו ספציפית עבורך לפי מדדי וסיווג העור שלך.
    בטווח הארוך תוכלי לחסוך ולקבל תכשירים שמותאמים לך אישית.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה