פורום קוסמטיקה טבעית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עדי
    03/11/2011

מה זה חליחה?

למה משמש חליטת קמומיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה קמומיל

זילי אורבך
    13/11/2011

שלום עדי,
    פרחי קמומיל, בבונג, משמשים לטיפול לכאבי בטן, עוויתות וגזים במערכת העיכול, להרגעת מתח ואי שקט הם אצל תינוקות, ילדים ומבוגרים.
    הקמומיל מגביר חלב אם אצל מניקות.
    לשימוש חיצוני: טוב לכוויות עור, פריחות, אקזמות, גירודים, עור יבש ומגורה, לשטיפות עיניים, גרגור בדלקות גרון, אמבט לרגליים וידיים מזיעות וכו'.
    לשיער: מבהיר שיער בלונדי.
    הקמומיל הוא צמח מרפא בטוח לתינוקות, ילדים נשים בהריון ומניקות לשימוש ארוך טווח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע לשער בלי החומר .P.P.D
    עדנה הדר
    03/11/2011

שלום!
    רופאת עור איבחנה שאני אלרגית לחומר P.P.D שנמצא בצבע השיער שאני משתמשת
    שאלותי הן:
    1. היכן ניתן להשיג צבע לשיער בלי החומר הזה. איזה חנויות מוכרות את זה.
    2. על מה לשים לב בקנייה של צבע כזה.
    איזה חברות מוכרות צבע טבעי בלי החומר הנ"ל.
    תודה לתשובתכם.
    עדנה

לקביעת תור
    סגירה
    צבע לשער בלי החומר .P.P.D

הוספת תגובה

• p.p.d

נויה
    16/11/2011

גם אני אלרגית לחומר הזה.
    אני צבעתי את השיער בחום כהה, אך ייתכן ואם את צריכה לצבוע בצבע בהיר
    יכול להיות שבצבעים הבהירים אין את החומר הזה. לידיעתך, החומר נמצא גם בחינה שחורה.
    אני מחפשת כבר יותר מעשר שנים ועדיין לא מצאתי צבע לשיער ללא החומר הזה.
    בדקתי בחנויות טבע למיניהן וגם בצבעים שלכאורה טבעיים, יש P.P.D. בדקתי גם צבע שטיפה - קיים החומר. מקווה בשבילך שתמצאי צבע מתאים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע לשער בלי החומר .P.P.D - תגובה

זילי אורבך
    16/11/2011

שלום עדנה,
    הדרישה לצבע שיער ללא P.P.D מוכרת.
    לצערי אין יבואן או יצרן בארץ שיש להם מוצר כזה.
    ניתן להזמין ישירות מחו״ל.
    אבדוק עבורך שנית ואעדכן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. מקווה שתמצאי.

נויה
    11/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע לשער בלי החומר .P.P.D - תגובה

זילי אורבך
    15/12/2011

שלום עדנה,
    איני יודעת היכן רוכשים צבע ללא החומר הנ"ל.
    עד כמה שידוע לי, מאוד בעייתי להשיגו בארץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זילי שלום!!!
    דליה
    01/11/2011

מאוד אוהבת את כתיבתך המעניינת. רציתי לשאול -אני בת 62 ומשתמשת שנים ברטין איי בלילה והעור שלי נראה נפלא אך סימני הגיל מתחילים להופיע ונגד זה אין מה לעשות. אני מתעניינת בפילינגים טיבעיים-האם הם מתאימים לי? על מה היית ממליצה? האם ניתן לרכוש אצלך ללא מרשם? המון תודות!!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    זילי שלום!!!

הוספת תגובה

• זילי שלום!!! - תגובה

זילי אורבך
    01/11/2011

שלום דליה
    לשיפור סימני הגיל לא מספיק רק הטיפול החיצוני, אלא יש צורך לשפר הרגלי תזונה ותנועה.
    לגבי הפנים הטיפול המומלץ הוא אכן שימוש בפילינג שתפקידו לזרז חידוש תאי עור רעננים , קילוף תאי עור מתים ופגועים כולל קמטים והאטת תהליכי הזדקנות העור.
    פילינג רטין A הוא תכשיר מעולה לחידוש תאי העור. פילנג נוסף הוא חומצות אלפא הדרוקסיות כמו חומצה גליקולית וחומצות בטא הדרוקסיות שגם להן השפעה זהה.
    אני מאוד ממליצה לשלב שימוש מבדירום ויטמינים אנטיאוקסידנטים כמו :
    סרום שומני עם ויטמיני E-Q10-LIPOIC ACID
    סירום מימי של מינרלים עם ויטמין C
    קרם הזנה טוב בשילוב עם שמנים ארומטיים מחדשי רקמות.
    קרם מסנן קרינה המותאם לסוג העור.
    כאת כל התכשירים הללו ניתן לרכוש ללא מרשם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימר
    אלינה
    31/10/2011

שלום רב,
    אני מעוניינת לדעת האם אפשר להכין מסיכת חימר ירוק מראש לתקופה ארוכה, האם המרכיבים הפעילים של החימר לא נפגמים עקב כך. או בכל פעם שארצה להשתמש במסיכה להכין כמות קטנה.
    תודה מראש, אלינה

לקביעת תור
    סגירה
    חימר

הוספת תגובה

• חימר - תגובה

זילי אורבך
    01/11/2011

שלום אלינה,
    אני ממליצה להכין כמות קטנה, מכיון שכשמוסיפים מים לחימר ליצירת "מרקם בוצי" למריחה, חיי המדף מתקצרים והרכיבים הפעילים של החימר נפגמים.
    הכיני כל פעם כמות לצריכה עצמית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתתפות בהכנת תכשירים טיבעיים
    מורן
    31/10/2011

בהמשך לשאלתי הקודמת.. האם ישנו מקום שעוסק בהכנת קוסמטיקה טבעית שניתן להיות שותפים בהכנה או לפחות להביט מהצד בתהליך?
    לא לשם למידה, לשם וידוא שאכן משתמשים בחומרים טיבעיים בלבד.:-)

הוספת תגובה

• השתתפות בהכנת תכשירים טיבעיים - תגובה

זילי אורבך
    01/11/2011

שלום מורן,
    לא נראה שיש עסק או מקום כזה שיאפשר לאנשים זרים לשמש כפקחים.
    משרד הבריאות האו הממונה על בדיקות תמרוקים.
    כמו כן, על מנת לייצר ולהכין מרקחות יש צורך ברישיון מיוחד ובהכשרה מקצועית.
    אדם פרטי רשאי לייצר עבור עצמו בביתו שלו ועל אחריותו, לא למכירה מסחרית!.
    יש מתכונים ומרשמים רבים בספרי קוסמטיקה ובאתר האינטרנט.
    אפשר לנסות ולהרכיב לבד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחות טיבעי
    מורן
    31/10/2011

רציתי להכין לעצמי קרם לחות מחומרים טיבעיים בכדי שאני אוכל לשלוט בחומרים הכלולים בו. גיליתי שזה לא כזה פשוט ולכן חשבתי להוסיף לקרם איכותי (למשל של חווה זינגבאום) ויטמינים כמו ויטמין A ו- B. האם זה יהיה אפקטיבי?
    סיפרו לי שמוכרים "קרם בסיס" שאליו אני יכולה להוסיף את הויטמינים אבל אני לא יודעת אם בקרם בסיס יש חומרים משמרים וכדומה..
    אשמח לעזרה

לקביעת תור
    סגירה
    קרם לחות טיבעי

הוספת תגובה

• קרם לחות טיבעי - תגובה

זילי אורבך
    01/11/2011

שלום מורן,
    אני לא ממליצה להוסיף ויטמינים או חומרים אחרים לקרם שרכשת.
    את יכולה לרכוש קרם בסיס טבעי על בסיס שיאה ללא תוספת מים וללא תוספת חומרים משמרים ולתוכו להוסיף ויטמינים ושמנים אתריים לפי בחירתך.
    אם עורך שמן את יכולה לרכוש ג'ל בסיס ולתוכו להוסיף את הרכיבים שתרצי.
    ההגדרה " קרם איכותי" היא יחסית.
    קראי את הרכיבים שעל האריזה ובדקי היטב.
    הרכיב הראשון ברשימה הוא בריכוז הגבוה ביותר והריכב האחרון הוא בריכוז הנמוך ביותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימון
    שמעון
    30/10/2011

האם שתיית מיץ לימון כל בוקר על קיבה ריקה מנקה את כל הרעלים מהגוף??

לקביעת תור
    סגירה
    לימון

הוספת תגובה

• שמעון שלום!!!! אכן מומלץ מאוד לשתות

דליה
    01/11/2011

מיץ מחצי לימון כל בוקר-קראתי המון על נפלאות הלימון וכל חברותי כבר עושות את זה-מנקה מטהר ומונע חולי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימון - תגובה

זילי אורבך
    01/11/2011

שלום שמעון,
    שתיית לימון בשילוב עם שמן זית מניעה את מיצי המרה המופרשים מהכבד ומסייעת בניקוי הפסולת מהמעיים.
    זה לא אומר שהלימון מנקה את כל הרעלים מהגוף.
    ניקוי רעלים מהגוף הוא תהליך המורכב מהרגלי חיים , תזונה, צמחי מרפא לניקוי וניקוז הכבד, מזונות על ירוקים העשירים בכלורופיל המנקה רעלים, פעילות גופנית מייזעת המנקה רעלים דרך ההזעה, המנעות ממזונות מעובדים והרשימה ארוכה.
    בכל מקרה זוה תחלה טובה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• blush satin
    נויה
    30/10/2011

האם בצבע (שטיפה) BLUSH SATIN יש את החומר P.P.D

לקביעת תור
    סגירה
    blush satin

הוספת תגובה

• blush satin - תגובה

זילי אורבך
    01/11/2011

שלום נויה,
    קראי את הרכיבים שעל האריזה או בדקי אצל החברה המשווקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעלים
    סיון
    28/10/2011

האם משקה כלורופיל מנקה את כל הרעלים מהגוף?

האם שתיית מיץ לימון כל בוקר על קיבה ריקה מוציאה את כל הרעלים מהגוף?

לקביעת תור
    סגירה
    רעלים

הוספת תגובה

• רעלים - תגובה

זילי אורבך
    01/11/2011

שלום סיון,
    משקה כלורופיל שזה הפיגמנט הירוק בעלים ירוקים מאוד מסייע בניקוי רעלים וריחות מהגוף.
    כמו כן גם מיץ לימון.
    בנוסף יש דרכים נוספות לניקוז רעלים כגון תזונה נבונה, שתיית מים ומיצים טבעייים,
    פעילות גופנית, צמחי מרפא לניקוי כבד ורעלים שמירה על נפש בריאה וכו'.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם המשקה כלורופיל גרם לי לנזק?

אורחת
    29/07/2012

לקחתי למשך חודש כל בוקר כפית בכוס מים - משקה כלורופיל של גרמזה-

והרגשתי כאבים חזקים בראש ודקירות בראש = כאבי תופת

ולא יכולתי לישון מהכאבי ראש העזים שנגרמו מהמשקה כלורופיל

מדוע המשקה כלורופיל גרם לי לכאבי ראש חזקים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בפנים
    סיון
    28/10/2011

האם מיץ סלק אדום ומיץ גזר מטפלים באקנה?

מה יש במיץ סלק שמשפיע על העור?

לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בפנים

הוספת תגובה

• פצעים בפנים - תגובה

זילי אורבך
    01/11/2011

שלום סיון,
    כל הירקות הצבעוניים, האדומים והירוקים מכילים חומרים נוגדי חימצון המגינים על גופינו מרעילות, מזינים אותו בויטמינים ומינרלים.
    לא מספיק להשתמש במזון שיש לו תכונות מזינות ומנקות לטיפול באקנה.
    אקנה נותר מפעילות יתר של בלוטות החלב ומפעילות הורמונלית ועוד.
    הטיפול החיצוני מאוד חשוב והוא כולל:
    ניקוי עמוק של העור
    ניקוז בלוטות החלב מהשומן והמוגלה
    ייבוש הפצעונים והסרת הסימנים והצלקות המתלווים לכך
    הקפדה על תזונה נבונה
    הגנה מהשמש
    השימוש הוא בתכשירים ללא שומן, על בסיס מים.
    שתיית צמחי מרפא אנטידלקתיים.
    את יכולה לשלב תכשירים רפואיים לפי מרשם רופא באקנה חריף.
    התייעצי גם עם רופא במקביל לשיפור הרגלי התזונה והתחזוקה של עורך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בפנים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    03/11/2011

סיוון שלום.
    מיץ סלק וגזר כמעט ואינם מטפלים בבעיה.
    הגורם המרכזי להתפרצות האקנה הוא חוסר איזון הורמונלי.
    ברפואה הסינית :
    תהליך הגידול המואץ בגיל ההתבגרות וההפרשה המוגברת של הורמוני המין מתורגמים ברפואה הסינית לעודף אנרגיה שמתבטא ביצירת חום.
    אכילה של מזון שומני כבד ועודף סוכרים היא כמו הוספת שמן למדורה הבוערת בדמם של בני העשרה.
    הטיפול ברפואה סינית באקנה מחייב שינוי תזונתי. ההמלצות דומות להמלצות הטיפול הנטורופתי.
    בנוסף ממליצה הרפואה הסינית להמעיט בצריכת תבלינים חמים כמו כורכום, כמון, פלפל שחור, שום וג'ינג'ר.
    הרפואה הסינית משתמשת בדיקור ובצמחי מרפא לסילוק הרעילות מן הדם ולויסות האש.

פעילות מוגברת של הורמוני המין הזכריים (שקיימים גם אצל נשים) מגבירה את הפעילות של בלוטות החלב בעור. הפרשת החלב העודפת גורמת לחסימה של נקבוביות העור וחסימה זו מייצרת קרקע נוחה להתפתחות חיידקים ודלקת.
    צמחי מרפא: הטיפול נעשה בצמחים אלטרנטיביים (מטהרים ועוזרים בניקוי הגוף מהעומק) המגבירים את יכולת הגוף לסלק חומרי פסולת מהדם וממע' הלימפה וזאת בנוסף לשיקולים אישיים נוספים של המטפל .
    שורש שן ארי (Taraxacum rad) – צמח המשמש כבר אלפי שנים לטהר רעלים מהכבד ולשפר את פעולתו.
    ארקטיום (Arctium) – צמח מר, אלטרטיבי לימפתי. משפר את פעילות הכבד ומאזן רמות סוכר.
    אייריס (Iris) – צמח אלטרטיבי חזק, אנטי דלקתי לעור, מחזק את פעילות הכבד ומע' העיכול.
    רומקס (Rumex) – צמח אלטרטיבי לימפתי, מסייע לספיגת ברזל. מתאים לשימוש במיוחד כאשר יש שילוב של עצירות ואקנה.
    פרופוליס (Propolis) – צמח לטיפול חיצוני. הוא אנטי בקטריאלי, אנטי דלקתי ומרפא פצעים.
    שמן עץ התה: מצוין לטיפול חיצוני. מחטא ונוגד דלקת. במחקרים הראה יכולת שווה לזו של תכשירים רפואיים אבל ללא תופעות הלוואי.

תוספי מזון:
    1. אבץ פיקולינאט. ישפיע טוב אצל אנשים שהבעיה אצלהם נובעת מחוסר אבץ. אם נלקח כתוסף תזונה על בסיס קבוע, רצוי כל 3 חודשים לעשות הפסקה לחודש.
    2. ויטמין c - משמש כאנטי אוקסידנט, בעל תכונות אנטי דלקתיות ועוזר בייצור הקולגן.
    3. קומפלקס ויטמיני B – למי שנוטה לחסר בויטמינים אלה, מומלץ ליטול אותם כטיפול מונע להתפתחות אקנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מיכל
    27/10/2011

1.איך אני יודעת כשאני משתמשת בקרם גוף/שמפו מרכך כביסה וכד', אם הוא מכיל מתכות?
    (כשאני קוראת את המרכיבים)

2. האם מוצרים לתינוקות (קרם הגנה לתינוקות/מרכך כביסה לתינוקות) ומוצרים שנחשבים היפואלרגניים אינם מכילים מתכות?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

זילי אורבך
    27/10/2011

שלום מיכל
    מתכות הם לא משהו שלילי.ישנם מתכות רעילות כמו כספית,קדמיום,אלומיניום, עופרת ,בדיל,ניקל וכו וישנם מתכות טובות כמו ברזל,נחושת ,אבץ,קובלט,כרום,סלניום,ואנדיום וכו.
    המתכות הטובות חיוניות לגוף האדם והמתכות הרעילות עלולות למנוע את ספיגתם בגוף .
    כל התמרוקים כולל חומרי ניקוי עוברים בדיקה למתכות רעילות לפני קבלת הרישיון ליצור.גם חומרי הגלם עוברים בדיקה.אין חוק המחייב לרשום על התוית את ריכוז המתכות בתכשיר.הריכוז המזיק הוא מעל 5גרם/ מ״ל.
    לתגובה אלרגית סיבות רבות לאו דוקא ממתכות .ההגדרה היפואלרגי אינה מתייחסת לאי תגובה אלרגית למתכות אלא לקבוצה של חומרים ידועים כאלרגנים כמו ניקל,פורמלין,חומרים משמרים מסוימים וכו.
    אמ לאדם יש נויה לתגובות אלרגיות כדאי לבצע בדיקה מיוחדת לאלרגיות.
    בנוסף,אין חכם כבעל ניסיון ויש את הקטע של ״ניסוי וטעיה״. 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה קשה
    רינת
    26/10/2011

מדוע תמיד שבוע לפני מחזור יש לי אקנה קשה על כל הפנים- כל הפנים שלי מתמלאים פצעים.

ממה זה יכול להיות הפצעים???

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה קשה

הוספת תגובה

• אקנה קשה - תגובה

זילי אורבך
    26/10/2011

שלום רינת
    פצעי אקנה ופעילות יתר של בלוטות החלב מושפעים מאוד משינויים הורמונאליים. לפני המחזור יש שינוי ברמת האסטרוגן והפרוגסטרון, יש תסמונת קדם ווסתית, מתח, אי שקט, עצבנות, תאבון מוגבר, אגירת נוזלים וכו.
    כדאי שיהיו לך תכשירים לחיטוי וייבוש פצעונים, סבון אנטיספטי לאקנה, מי פנים לאקנה וקרם יום על בסיס מים.
    אצלך יש פצעים חריפים במיוחד כנראה בגלל שעורך שמן.
    נסי לשתות צמחי מרפא שיסייעו בניקוז וניקוי הרעלים מהכבד והדם כמו
    שן הארי
    גדילן מצוי
    אכינציאה
    קלנדולה
    תלתן אדום
    סרפד
    עלי מנטה(נענע)
    אפילו אחד מהצמחים לעיל יקל עלייך. את יכולה להשתמש בהם גם לשימוש חיצוני בצורת קומפרס ובשטיפה.
    המנעי ממשקאות ממותקים ועתירי סוכר וגם ממוצרי חלב שמנים,עוגות שמנת וקרמים
    אכלי פירות(בהגבלה), ירקות,דגנים וקטניות, ושתי מים נקיים.
    המנעי ממתח ולחץ, הרגיעי את עצמך, לחץ רק יחמיר את הפצעים.
    בהצלחה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה בפנים
    אוהב
    26/10/2011

איך נפטרים ממנה?? אני בת 28 וסובלת מפיגמטציה בלחיים ובשפם כבר 4,5 שנים. מה לא ניסיתי?? קרמים,טיפולים,המנעות מקרני שמש,מקדם הגנה ושום כלום. אין תוצאה יש פיגמטציה :\ נמאס לי ואני אובדת עצות. האם יש איזשהי משחה שניתן להכין או לרכוש?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה בפנים

הוספת תגובה

• פיגמנטציה בפנים - תגובה

זילי אורבך
    26/10/2011

שלום מירב
    קרם הבהרה ניתן לרקוח על פי מרשם רופא עור. ישנם כתמי עור עקשניים ולכן יש צורך להתמיד בטיפול וכמו כן יש צורך בשינוי הרכב הקרם בהתאם לעונות השנה.
    תכשירי ההבהרה מתבססים על חומר שנקרא הידרוקינון בריכוזים משתנים בתוספת חומצה רטינואית , ויטמין c , חומצה קוג׳ית וכו.
    איני יודעת באיזה קרמים השתמשת, בדקי אם היו שם הרכיבים שציינתי.
    המשיכי להימנע מקרני השמש.
    הקפידי על צריכת כלורופיל המצוי בעחים ירוקים ואצות, שתי מים והימנעי מריכוז גבוה של סוכר ומלח במזון.
    מרחי מייק אפ מעל קרם ההגנה.
    בדקי מה מקור הכתמים, האם זה מפצעים, מהריון מגלולות למניעת הריון מכוויות וכו.
    אל תשפשפי את העור ואל תנסי לקלף כתמי עור, פעולה זו רק תחמיר את עומק הכתמים.
    הכיני קומפרס ממיץ עלים ירוקים כמו עלי תרד או עלי סלק בתוספת כפית מיץ לימון לחצי כוס, זה יבהיר מעט.
    מאוד חשוב שרופא יראה את הכתמים בנוסף לטיפולים הביתיים והקוסמטיים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך!!

אוהב
    27/10/2011

אם הייתי בקרבת מקום בהחלט הייתי קופצת לביקור !אבל מי יודע אולי ביום מן הימים... :)
    המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה בפנים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    27/10/2011

מירב שלום.
    כתמי עור דורשים טיפול יסודי.
    כתמי עור נוצרים בעור עקב סיבות שונות: כתמי שמש - הנוצרים בעקבות חשיפה לא מבוקרת לקרני השמש, צלקות אקנה - כתוצאה מהופעת פצעי אקנה בעבר, כתמי פיגמנטציה - עקב פיגמנטציית יתר של העור, כתמי מלזמה - בגלל שינויים הורמונאליים בגוף, כתמי גיל – כתוצאה מתהליך ההזדקנות הטבעי של הגוף בכלל ושל העור בפרט, ועוד.
    הטיפול משלב בין התאמת הטיפול המקצועי בקליניקה לבין התאמת חומרים אישית למטופל/ת לטיפול המשך בבית על מנת לתמוך ולשמר את התוצאות.

1. סדרה של פילינגים מיוחדים להמסת העור, לדיכוי המלנין ולהבהרת העור. הטיפולים מתבצעים כסדרת טיפולים במשך שישה עד שמונה שבועות. לאחר מכן יש לבקר במירפאה אחת לששה עד שניים עשר שבועות כדי לשמור על התוצאות.
    2. בנוסף לדיכוי תאי המלנין והעלמתם, מסייע הטיפול להמריץ את ייצור הקולגן - החלבון הבונה את תאי העור, משפר את חילוף החומרים של העור ומעודד את תהליך תיקון התאים הפגועים.
    3. החדרה לעור של חומרים מנקים וחומרים נוגדי חימצון בתום סידרת הפילינגים.
    שימוש תחזוקתי בבית בתכשירים להגנה על העור בהתאם לבדיקת מדדי העור.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים מכווית שעווה
    שני
    26/10/2011

שלום;
    לפני שבועיים עשיתי שפם בשעווה ונותרה לי כוויה
    בהתחלה זה היה אדמומי, לאחר מכן זה התקשה ולבסוף התקלף לאחר שמרחתי משחה לכוויות... לאחר כמה ימים הבחנית שנותרו לי שלושה כתמים בעור, מעל השפה העליונה, כתמים קטנים סמוכים זה לזה.
    מה עליי לעשות כדי להעלימם?

אודה על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה
    כתמים מכווית שעווה

הוספת תגובה

• כתמים מכווית שעווה - תגובה

זילי אורבך
    26/10/2011

שלום שני,
    מרחי שמן נבט חיטה או שמן ויטמין E , בשילוב עם שמן לבנדר אתרי.
    ניתן למרוח שמן לבנדר ישירות על אזור הכוויה.
    אם האזור דלקתי פני לרופא לקבלת משחה אנטיביוטית. אם הדלקת חלפה ונשאר רק סימן, ניתן לשקמו ולטשטש אותו בעזרת השמן.
    כמו כן אני ממליצה על סרום ויטמין C שאף הוא מבהיר ומטשטש סימנים.
    המנעי מחשיפה לשמש. מרחי בבוקר קרם הגנה וכסי עם מייק להגנה נוספת.
    כתמים מכוויות מתבהרים עם הזמן. התאזרי בסבלנות ושמרי על כללי הגנה נבונים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    בר
    25/10/2011

בת 38. האם מריחת שמן זרעי ענבים טוב למריחה על הפנים ביום ובלילה?
    מה לגבי ויטמין e?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

זילי אורבך
    25/10/2011

שלום בר,
    שמן זרעי ענבים משמש כשמן בסיס לעיסוי בתוספת ויטמין E ושמנים אתריים לפי בחירה כמו שמן לבנדר, שמן גרניום וכו'.
    ניתן למרוח אותו לבד על עור יבש גם ביום וגם בלילה. אני ממליצה למרוח מעל קרם לחות,זה עוזר למנוע מראה שומני בפנים ומעודד ספיגה טובה של השמן לעור.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה