מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן אתרי לבנדר ושמן זרעי ענביםשאלה:)15/01/2008
קניתי שמן אתרי לבנדר ושמן זרעי ענבים וערבבתי במינון הנכון.. במטרה לנקות את הפנים (יש לי עור מעורב שמנוני)
רציתי לדעת אם אני יכולה להשאיר את השמן על הפנים או שצריף לשטוף אותו. ובכלל, מהי הדרך הכי טובה לנקות את הפנים עם השמנים האלו?
ועוד שאלה, איזה עוד שמניים טובים לניקוי הפנים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים
ד"ר קובי שמיר16/01/2008שמנים לבד לא נועדו לניקוי אלה אם כן מערבבים אותם בתהליך ההכנה עם סבון(פאזה הידרופילית)שנמס במיים וממוסס את שכבות השומן בעור בתוספת גליצרין.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרמים טבעים לפנים וגןףשאלה:)15/01/2008
אני מעונינת לדעת איפה אני יכולה לקרוא על הכנת קרמים לפנים ולגוף טבעיים מפירות וירקות..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרמים
ד"ר קובי שמיר16/01/2008תוכלי לנסות בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פה זה המקום??-14/01/2008
שמעתי שיש איזה שמן או משהו אחר שעוזר לגבות לצמוח מהר יותררררר.......
אני רוצה גבות עבות יותר ואין לי כוח לחכות......יש משהו שבאמת עוזר??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות
ד''ר קובי שמיר15/01/2008מיצטער
עוד לא המציאו דבר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אפשר מעט יותר על עור מזדקן(70)רות13/01/2008
אודה לך באם תואיל להסביר אפשרויות של טיפוח עור באופן טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מיזדקן
ד''ר קובי שמיר13/01/2008שלום
האפשרויות רבות בהתאם לסוג העור.
ייעוץ מיקצועי יאפשר לך לקבל את התוצאות המקסימליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיער....הדר כהן12/01/2008
אני כבר לא יודעת מה לעשות!!! השיער שלי אורך אולי בסנטימטר אחד או שניים בחצי שנה!
יש לכך פתרון תזונתי/ קוסמטי או שזה נטו עניין גנטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר קובי שמיר13/01/2008שלום
יתכן וזה גנטי
בכל מיקרה כדאי שתיגשי לייעוץ מיקצועי בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפניםקובי11/01/2008
אבל אני לא יודע לאן לגשת תפנה אותי למקום מיוחד ואני יתקשר איתם ויקבע לי תור כי אני מרגיש זוועה אם זה שיש לי חורים וזה מוריד לי מהביטחון אתה חייב לעזור לי אני יברך אותך כל החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים בעור הפנים
ד''ר קובי שמיר11/01/2008צור עימי קשר טלפוני ואפנה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפניםקובי10/01/2008
יש לי חורים בפנים ואני חייב טיפול לא משנה בכמה כסף אבל השאלה שלי אם יש משחה מיוחדת שיכולה לעזור לי כי אני חסר ביטחון וזה גורם לי לא לצאת מהבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים בעור הפנים
ד''ר קובי שמיר10/01/2008קובי שלום
אני מציע לך לגשת לטיפול מיקצועי בנושא
מישחה לבד לא תעזור
אתה צריך איבחון מקיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמאת שיאהעור יבש09/01/2008
שלום .
רכשתי חמאת שיאה טהורה ואני רוצה להפוך אותה לפחות גושית ויותר מריחה (בשתי המשמעויות של המילה). מה אפשר ומה היחס של הכמויות שאפשר להוסיף על מנת שהיא תהיה פחות נוקשה ויותר ידודתית? כמו כן הבנתי שצריך ללוש אותה טוב, האם הכמויות צריכות להיות כל פעם קטנות או שזה אפשרי על כל הכמות.
ושאלה נוספת האם רצוי להכין כמות קטנה של החומר או כמות גדולה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמאת שיאה
ד''ר קובי שמיר10/01/2008אפשרי לערבב את השיאה עם שמן בסיס לפי סוג עור.
עדיף כמובן בכמויות קטנות כדי שתוכלי להישתמש לפתלוגיות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצמחת גבות
שירלי19/01/2008שמעתי על מוצר של "עשבי קדם" שעושה זאת. שווה לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמעין08/01/2008
שלום
אני מקבלת רואקטאן עור הפנים יבש מאוד אני משתמשת בקרם לחות אבל כשאני שמה את המיקאפ עדיין יבש אחרי כמה שעות העור נראה יבש לגמרי. האם יש קרם לחות טבעי טוב למקרה כזה או עדיף לא להתאפר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים יבש
ד''ר קובי שמיר10/01/2008מעיין שלום
בלקיחת רואקוטן יש להיוועץ למשך שנה עם הרופא המטפל
בכל מיקרה קרם קלנדולה ולבנדר בבסיס שמן זרעי ענבים יעזור מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה ירוק ומראה העוריעל06/01/2008
בראיון של דוגמנית [a href=http://www.zrakor.co.il/cosmetika.html id=link]קוסמטיקה[/a] ידועה, היא טוענת שהיא שומרת על המראה בעזרת שתיה של תה ירוק. זו שיטה טובה?
[a href=http://www.zrakor.co.il/cosmetika.html id=link]לראיון[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מראה העור
ד''ר קובי שמיר06/01/2008ישנם שיטות רבות ומגוונות לשמירה על העור.
שתיית תה ירוק יתכן וגורמת לניקוי מערכות בגוף.
העור הינו חלק ממערכת ניקוי רעלים ויתכן שזה משפיע לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשת בריסים ובגבותדנה05/01/2008
היי בת 23 בריאה.
כבר 3 שנים אני סובלת מנשירה בריסים כתוצאה מקשקשת בריסים הייתי במס רופאים לא יודעים ממה נובע ,אני משתמשת eye care lid care בהמלצתם
בנוסף סובלת מקשקשת בגבות
אשמח לשמוע מדוע סובלת מקשקשים אלה..ומה עם הריסים האבודים?האם יצמחו מחדש
והאם ממליץ טיפון המופתטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשת
ד''ר קובי שמיר06/01/2008דנה שלום
ייתכן ואת סובלת מסבוריאה שמלווה בקשקשת בקרקפת.
יש לגשת לאיבחון פנימי וחיצוני בנושא .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הייתי
דנה06/01/2008אני הייתי כבר אצל רופא עור והוא לא יגע להבחין הוא שלח אותי לרופא עיניים וחוץ ממגבונים ושלל דלק בעיניים הוא לא יגע להסביר את התופעה..
על מה הדבר מעיד?סבוראיה זה היובד בין הגבות ומה לגבי הקשקשים בריסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשקשים
ד"ר קובי שמיר08/01/2008זה כניראה כתוצאה מהסבוריאה בקרקפת.
יתכן וגם אפשרי לדלקת בעפעפיים .
זה מצריך בדיקה.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שאלהאני1804/01/2008
יש לי ריח גוף ממש נורא והייתי רוצה לדעת מה לעשות...
בעקרון היתה לי את הבעיה של יתר זיעה אבל אני מטפלת בה עכשיו עם תכשיר שעוזר לי (ANHYDROL FORTE) אבל שמתי לב שיש לי ריח גוף ממש מגעיל, וגם אם אני שמה הרבה בושם זה לא כל כך עוזר....
מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד"ר קובי שמיר04/01/2008ממליץ על בדיקה הורמונלית.
גשי לרופא המישפחה
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא הדס,ער אציל ואלום
שמעון06/01/2008ניתן לטפל בבעית הזעת יתר בצמחי מרפא ובסממני מרפא מסורתיים.
כגון האלום.
לפרטים נוספים:
http://www.simple-natural.net/
אגב בכל בעית עור ,שיער וכד' ניתן לטפל יפה בצמחי מרפא
קובי יודע זאת יפה !
שמעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על עור הפניםיעל02/01/2008
אני בת 30, במשפחתי גנים לא כל כך טובים בכל הנוגע לעור הפנים, נוצרים כתמים וקמטים וזה מטריד אותי מאוד. כרגע יש לי כתמים מתחת לעיניים שהייתי רוצה להסיר.
קראתי שיש תוספי מזון שאוכל לקחת על מנת לשמור על עור פנים צעיר כמו פיקנוגנול, ויטמין E+C
האם תוכל להמליץ על מוצר מסוים שאולי מכיל את כל המוצרים?
או המלצה כללית לנטילת תוספי מזון לשמירה על עור הפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עור פנים
ד"ר קובי שמיר03/01/2008יעל שלום
המלצתי לך דווקא בגלל הגנים לעבור ייעוץ וטיפול מיקצועי שיכלול בדיקת מדדי עור ואיבחון מקיף ופנימי
לא להיסתפק בטיפים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרן01/01/2008
לפני כחודשיים החלפתי שמפו לשמפו הד אנד שולדרס. אחרי כשבוע שבועיים החלו להופיע לי בפנים פצעונים. רציתי לדעת האם יש סיכוי כי השמפו הוא הגורם לכך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו
ד"ר קובי שמיר03/01/2008שלום לך
ייתכן מאד
תנסה שמפו סבון ללא סבון(למשל גונסון אנד גונסון וכ"ו).
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים כהים מתחת לעינייםעדי30/12/2007
קיימים כל חיי, אני מניחה שזה כתוצאה של עור שקוף בשילוב כל מיני...
קיימים חומרים טיבעיים שיעזרו לי לטשטש אותם (לא מדובר בקונסילר וכל השאר).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים שחורים
ד"ר קובי שמיר31/12/2007לעיגולים שחורים סביב העיניים יש סיבות שונות(בעיות שינה,תזונה,הורמונלי,וכ"ו.),לדעתי כדאי שתיפני לייעוץ מיקצועי בנושא.
בינתיים תנסי להישתמש במישחת אלוורה וארניקה.
אפשרי להשיג בבתי מרקחת או מטפלים בתחום.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)