מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגברת חלב אםבאריש אסתי26/12/2007
אודה לרעיונות(טיבעיים!) להגביר חלב
תודה על יוזמת הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני קיבלתי מהרוקח טיפות טבעיות בשם
עינת28/03/2012ממימילק והם הגבירו לי מאד את החלה והורידו את הגאזים לתינוקת שלי.
מוסיפה את ההמלצה בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגברת חלב אם - תגובה
זילי אורבך01/04/2012שלום אסתי,
טיפים לעידוד חלב אם:
שימוש בזרעי תבלין כגון:
זרעי כוסברה
זרעי שומר
זרעי חילבה
זרעי אניס
ג׳ינג׳ר
צמחי מרפא:
סרפד
שן הארי
שיח אברהם
ורבנה
גינסנג סיבירי.
אופן השימוש:
חולטים כפית גדושה מהתערובת בכוס מים רותחים, משרים 20 דקות ושותים רבע כוס חצי שעה לפני ההנקה.
אפשר לתבל המזון עם תערובת התבלינים, זה גם טעים וגם יועיל.
ממליצה להתאים התזונה לפי סוג הדם.
בהצלחה
חג פסח שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיונות להגברת חלב אם
נסיכת הצבעים30/12/2007את יכולה אם את כבר לא בהריון
להשתמש בשמן שומר ו בשמן עשב לימון
לעשות איתם עיסוי בחזה
ולשים במבער או הריח
רק בתנאי שאת אחרי הריון
לא בזמן הריון!
2 בזמן הריון את יכולה לאכול שומר ולשתות חליטות של עשב לימון
עשב לימון נקרא גם למון גראס ולימונית (שמות נרדפים]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיונות להגברת חלב אם
מיכה26/03/2012מצורף קישור למאמר של יועצת ההנקה ורד לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי25/12/2007
שלום,
רציתי לדעת אם יש לי כתם בפנים אז לא מומלץ להשתמש במוצרים עם אלכוהול כי הם מחמירים את הכתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בעור
ד"ר קובי שמיר26/12/2007אם האלכוהול הינו בריכוז נמוך בתכשירים אפשרי להישתמש
כעיקרון האלכוהול נועד לחיטוי ואינו משפיע על כתמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זיתטל25/12/2007
שלום,
שמעתי רבות על מריחת שמן זית על הפנים.
יש לי עור רגיל-יבש מאד , תלוי בעונה.
בחורף הוא לא כ"כ יבש אבל המזגנים...
ניסיתי למרוח שמן זית חצי שעה.
שמתי לב למחרת שהעור יבש עוד יותר.
האם לא מומלץ לכל אחת למרוח שמן זית?
האם להשאיר יותר זמן?
האם זו תגובה רגילה אחרי פעם ראשונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור רגיל יבש
ד"ר קובי שמיר26/12/2007אני ממליץ לך על שמן נשא של זירעי ענבים בשילוב ויטמין C.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן נר הלילה (נרולי)?!מירי25/12/2007
שלום, אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול אבל אנסה בכל זאת. הייתי מעוניינת לדעת על השמן נר הלילה והאם שמן נרולי זה אותו שמן. והאם אפשר להשתמש איתו ישירות על העור או אם שמן בסיס ומה המינון? העור שלי מעורב שמנוני, זה יכול להתאים לי? (רציתי למרוח אותו כקרם לילה) בבקשה תשובה מהירה ומפורטת. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן נרולי
ד"ר קובי שמיר25/12/2007שלום לך
שמן נרולי מופק מפרחים עדינים והינו שמן שרף ויש לדלל אותו בשמן צימחי.
במיקרה שלך הדילול יהיה עם שמן זרעי ענבים.
בשמן זה אם הינו איכותי יש להימנע בשימוש באזור העיניים.
(להפקת קילו של שמן אתרי צריך 1000 ק"ג פרחים).
זה אינו שמן נר הלילה.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.עדי23/12/2007
שלום קובי,
רציתי לדעת אם אפשר לשלב בטיפול בכתמים כל פעם בחומרים טבעיים אחרים או למשל כל ערב ב-x וכל בוקר ב-y וכאלה...?
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר קובי שמיר24/12/2007כמובן וגם רצוי.
שוב תלוי בסוג העור ובבעיה.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Majure aphtaבאריש אסתי23/12/2007
סלח לי אם אייתתי לא נכון באנגלית - אני סובלת כבר 5 שנים מאפטות קשות וגדולות בפה - יש לך רעיון איך להקל על ההתקפות(אגב - שמן זית -לגרגר עוזר לי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות בפה
ד''ר קובי שמיר24/12/2007מציע לך בחום לפנות בנושא לייעוץ מיקצועי מקיף.
כדיי לא ליצור מצב של שימוש בחומרים שיכולים להחמיר את הבעיה בריריות הפה.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בעורבאריש אסתי23/12/2007
אני סובלת מפריחה שמופיעה לעיתים בעור, אני חושבת שעליתי על הבעיה - זה קורה לי כתגובה למקלחת עם מים חמים מדי או לחילופין שאני מתכסה ביותר מידי שמיכות בלילה ואני מזיעה -היתכן שהסברה שלי הגיונית ?אם כן מה עלי לעשות? הפריחה מופיעה בגרון, בזרועות ולעיתים גם על הניתוח הקיסרי שעברתי.... אודה לתשובתך(יישר כח!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד''ר קובי שמיר24/12/2007אסתי שלום
אני מציע שתיפני לייעוץ יותר מיקצועי שיבחון גם בדיקה אלרגנית.
כמו כן כדאי גם לעשות תישאול פנימי מקיף.
בכל מיקרה נסי מישחת לבנדר וקמומיל על בסיס שמן זרעי ענבים ומירחי אחרי מיקלחת.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמיםאפרת22/12/2007
שלום לך.
רציתי לדעת עם יש לך איזה שהו הצעה לכמים על הפנים אני שותה את הכדורים של הפצעי בגרות ולפני שהתחלתי לישתות אותן היית מפוצצת כל פצע שהיה יוצא בכדי לנסות להעלימו כמובן שזה לא הציח וגרם רק להחמרת המצב אני יודעת שאני אסיים את משך הטיפול של הכדורים אני אקבל משחה לכתמים אבל אולי יש לך משהו שאני יכולה לשלב תוך כדי הטיפול?
תודה רבה אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר קובי שמיר23/12/2007במקרה של לקיחת רואקוטן עלייך להיות בפיקוח הרופא שלך למשך שנה.
אני מציע שתתיעצי איתו עקב שיתכנו תופעות כתמים בעור בגלל התרופה.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג טבעירעות22/12/2007
רציתי לדעת אם יש לך אולי איזה "מתכון לפילינג טבעי"???
העור שלי כהה ויבש לא שומני או משהו כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג טבעי
ד''ר קובי שמיר23/12/2007לערבב כפית דבש עם חצי כפית לימון,להוסיף ויטמין E וחצי כפית סוכר.לערבב היטב ולהוסיף מעט טלק.
למרוח ולעסות.
להשאיר למשך 10 דקות ולשטוף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה אני משיגה ויטמין E
רעות23/12/2007ויטמין E ?
מאיפה אני משיגה ? ובאיזה כמות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין E
ד''ר קובי שמיר24/12/2007בכל הפארמים או אצל מטפלים בארומותרפיה
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת עור הפניםלידור22/12/2007
האם ניתן להבהיר עור פנים ???
יש חיה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת כתמים בפנים
ד''ר קובי שמיר23/12/2007אפשרי מאד.
אני מציע לך לגשת לטיפול מיקצועי שיכלול בדיקת העור,ורקיחת תכשירים על בסיס טבעי לסוג עורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתעדי19/12/2007
היי קובי,
רציתי לשאול אותך באילו חומרים טבעיים אני יכולה להשתמש בשביל להבהיר כתם שנוצר לי מעגיל בפנים? ניסיתי משחות שונות והם לא עזרו לי כלל..
ולאחר כמה זמן יעבור לי הכתם אם אני יטפל בו בחומרים טבעיים שתמליץ לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר קובי שמיר20/12/2007אפשרי לרקיחה של שמן לימון ,פלמה רוזה,גרניום ושמן מאי צ'אנג.
לערבב בבסיס שמן זרעי ענבים לסוג עור רגיל עד שמן.
בברכה
ד"ר קובי שמיר
נ.ב
למרוח בערב ובלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
עדי21/12/2007ח...מאיפה אני משיגה את כל הדברים האלה שרשמת??
וכמה זמן להשאיר עליי ואחרי כמה זמן בערך אני יראה שיפור?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנת תכשירים
ד''ר קובי שמיר23/12/2007עדיף אצל מטפל מיקצועי בתחום שגם יאבחן את העור.
אפשרי גם בית מרקחת שמכין שמנים ארומטים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיות מתחת לעיניים...le18/12/2007
שלום רב,
אני כבת 50 וסובלת משקיות מתחת לעיניים. האם ישנה דרך יעילה ולא פולשנית להפטר מהשקיות האלה? חומרים טבעיים...כל דבר!!!
אני כבר נואשת ולא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיות תחת העיניים
ד''ר קובי שמיר18/12/2007תוכלי להישתמש בסרום שמכיל את שמן נר הלילה,קלנדולה וארניקה.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה???
רעות22/12/2007איפה אפשר להשיג את זה ??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיות תחת העיניים
ד"ר קובי שמיר16/02/2008אצל מטפלים מיקצועיים או בית מרקחת שמיתמחה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשירים
ד''ר קובי שמיר23/12/2007יוכלו להכין לך בבית מרקחת או אצל מטפלים בארומותרפיה.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מקומות שאתה ממליץ ?
רעות23/12/2007באיזור הרצליה -רמת שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה
ד''ר קובי שמיר24/12/2007רעות שלום
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח להפנות אותך
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום להורדת הנפיחות מתחת לעיניים
רותי15/02/2008כדי להזמין בבית המרקחת את הסרום העשוי מנר הלילה,קלנדולה וארניקה - להורדת נפיחות מתחת לעיניים - אודה לך אם תציין את היחסים בין המרכיבים - כמות מדוייקת של כל אחד מהמרכיבים,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבחון
ד"ר קובי שמיר16/02/2008הנושא דורש איבחון ולאחר מכן אפשרי לערוך את היחסים בין החומרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטים טיבעייםטלי16/12/2007
שלום!
אני מחפשת לקנות פיגמנטים טיבעיים האם תוכל בבקשה לעזור לי אפה קונים? למטרת איפור טיבעי
הבנתי שבאיפור קבוע משתמשים באיפור מינרלי אפה משיגים?
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטים טבעיים
ד''ר קובי שמיר18/12/2007תוכלי לנסות במרכזי שיווק לקוסמטיקאיות.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית טאיטאישרה כהן16/12/2007
האם שמעת על תמצית הסינית טאיטאי ואם כן האם זה בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית טאיטאי.
ד''ר קובי שמיר16/12/2007לפי מיטב ידיעתי את תמציות שמורכבות מצמחים סיניים.
אני מציע שתבקשי מהחברה שמיבאת את המוצר לקבל מידע בנושא.
תוכלי לקבל מידע במנוע חיפוש את תקליקי את שם המוצר.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות
נסיכת הצבעים30/12/2007קודם כל באמת לכי לאיבחוןן מקיף
אבל בגלל היובש אני ממליצה לך להוסיף שמנים לתזונה כמו שמן זית שמן דגים או שמן פשתן
זה ישפר את המצב
גם תעשי לעצמך עיסוי בראש שממריץ את הדם ומחזק את השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרים מזיקיםלירון16/12/2007
יש בשוק הרבה מוצרים שכתוב עליהם "טבעי", אך מכילים חומרים כימיים (שמפו, סבון וכו"). האם תוכל לכתוב מהם החומרים הכימיים המזיקים, כדי שאוכל לא לקנות את המוצרים שמכילים אותם?
שמות החומרים המזיקים יעזרו לי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרים מזיקים.
ד''ר קובי שמיר16/12/2007לירון שלום
חפשי בגוגל חומרים מזיקים בקוסמטיקה ותוכלי להגיע למאמר שלי בנושא
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)