מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיערלילי01/11/2007
כיצד אפשר לחזק את השיער ולמנוע נשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד''ר קובי שמיר02/11/2007תוכלי לנסות לקחת טבליות של אבץ וחומצות אמינו בתוספת ויטמינים.
כמובן שהנושא דורש תישאול מקיף וייעוץ מיקצועי.
תתחילי עם הטבליות למספר חודשים ונמשיך משם.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה
שני02/11/2007ואגב - אתה חמודדדד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף יתראחד אחר29/10/2007
קובי שלום!
יש לי בעיה לא קלה. עקב עבודה ממושכת בשמש ( במשך שנים והרבה שעות כל יום) עור הפנים שלי התכהה מאד למרות ששמתי קרם הגנה בעל מקדם הגנה 70. האם יש דרך כלשהי להבהיר את העור? חשוב לציין שאני בעל גוון עור בהיר יחסית ליוצא עדות המזרח. אבקש את התיחסותך. החברים התחילו לקרוא לי כושי. אני צוחק אבל זה די מציק לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף יתר
ד''ר קובי שמיר01/11/2007בנוגע לכתמים והכהות ההמלצה שלי לגשת לטיפול מיקצועי.
הבהרת עור לבעלי עור כהה רק בייעוץ מיקצועי.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה טבעית-איפה לומדיםשגית28/10/2007
שלום,
אני מעוניינת ללמוד קוסמטיקה טבעית ולא יודעת איזה מקום נחשב לרציני ומקצועי ולא שרלטנות, בנוסף בתוך ים החברות שמפרסמות עצמן כמייצרות מוצרים טבעיים ללא כימיקלים וחומרים משמרים איזה חברות הן באמת כאלה? קראתי בגוגל על עומר הגליל ועל מרפא הבושם ואני מבולבלת שניהם מוצגים כטובים איך מחליטים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה טבעית
ד''ר קובי שמיר01/11/2007תוכלי להעזר במנוע חיפוש גוגל ללימודים בסביבת מקום מגורייך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוקוטןרלי28/10/2007
אני בת 46, יש לי בלוטות חלב בפנים , שמזה בערך 4 שנים היו בעיקר במצח, אך כעת שמתי לב שזה מתפשט לפנים ואני מוטרדת מהתפשטות על כל הפנים רופא עור המליץ על ראוקוטן עם הסתיגות משום שהעור שלי יבש. אני נוטה לקחת ראקוטן משום שהעתיד של מראה פני מטריד אותי.
האם יש ברפואה הטבעונית משהו שיכול לעזור לי בודאות?
הרבה תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר קובי שמיר01/11/2007לרפואה טבעית יש פיתרונות מצויינים לנושא
ממליץ לך בחום לגשת לטיפול מיקצועי ומיומן בתחום.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור והריוןקורין28/10/2007
בוקר טוב , אני בתחילת הריוני ...
יש לי נטייה להמתחות העור והופעת צלוליטיס.
ראוי לציין שאני עושה ספורט , שותה המון מים ומקפידה על תזונה .
בכל אופן הייתי רוצה המלצה של קרם או תערובת למניעת סימני המתיחה .(בבטן , יריכיים , חזה )
אני לא מחפשת תרכובת פלא ... ובכל זאת .. איזה תכשיר שימזער נזקים .
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור והריון
ד''ר קובי שמיר01/11/2007תוכלי לירקוח לך שמן נבט חיטה עם ויטמין E.
לעסות מקומית בעדינות בוקר וערב
בברכה
ד"ר קובי שמייר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור קשה ברגלייםשולמית24/10/2007
יש לי עור קשה ברגליים ואני לא רוצה להשתמש בדברים כמו סכינים או לעשות פדיקור, אני רוצה משהו שיהיה אפשר לעשות בבית, למשל משחות או דרך טיפול אחרת שתעזור. תוכל להציע לי איך להפוך את העור לפחות קשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור קשה ברגליים
ד"ר קובי שמיר24/10/2007שולמית שלום
להלן מירשם.
חצי כוס מלח ים או מלח אנגלי
200 מ"ל שמן שקדים או שמן חוחובה או שמן זית.
16 טיפות שמן אתרי קלנדולה
18 טיפות שמן אתרי לבנדר
18 טיפות שמן אתרי אורגנו
1 כמוסה של ויטמין E.
להכניס לצינצנת לערבב מעט וליסגור הרמטית ל 24 שעות.
לעסות מידי ערב.
בהצלחה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת סודה לשתיה ותופעות לוואייעל22/10/2007
אני משתמשת באופן קבוע מזה כשנתיים באבקת סודה לשתיה במקום דאורדרנט.
כמו כן יש לי ירידה בחשק המיני באופן דרסטי מזה כשנה וחצי.
ישנו מיתוס שאבקת סודה לשתיה משפיעה על החשק המיני, ובעבר נהגו לתת לחיילים כדי "להרגיע" אותם מינית.
בחיפושיי באינטרנט לא הצלחתי למצוא מענה חד משמעי.
אולי למשיהו/י מכם יש אינפורמציה בדוקה ומוכחת בעניין????
תודה לעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סודה לשתייה
ד''ר קובי שמיר23/10/2007אני לא חושב שיש קשר אם זה במריחה חיצונית.
תנסי להגיע לטיפול מיקצועי בנושא ויתכן שתוכלי להעזר בתוספים כמו אבץ,חומצות אמינו וכ"ו לנושא שתארת.
ייעוץ מיקצועי יעזור.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגיםשנהב22/10/2007
שלום,
ברצוני לשאול האם ידועה לך שיטת הטיפול בפילינגים שנלמדת אצל מרים קיסר?
למיטב ידיעתי השיטה היא MPG , למרות שאינני מצליחה למצוא כתובים בנוגע לשיטה זו.
שנהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינגים
ד''ר קובי שמיר23/10/2007מיצטער לא מכיר את השיטה.
תנסי ליצור קשר עם הגברת הנ"ל ולקבל ממנה פרטים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייק אפ טבעישני21/10/2007
אני הולכת עם מייק אפ כמעט כל הזמן ולא מוצא חן בעיני שיש לי כל הזמן כימיקלים על הפנים. אומנם אני משתמשת במוצרים של חברות ידועות ובטוחות, אבל זה עדיין כימיקלים.
איזה חברות מייצרות מייק אפ טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ טבעי
ד"ר קובי שמיר21/10/2007ללוריאל ורבלון יש מייק אפ טבעי נטול שומן ומקדמי הגנה.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי טיפול ונהיו לי צלקותעדי18/10/2007
מלפני 3 וחצי חודשים עשיתי טיפול פנים ונשארו לי צלקות
+++ מה אני צריכה לעשות?
תודה מראש עדי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר קובי שמיר18/10/2007עדי שלום
טיפול צלקות דורש איבחון וטיפול נכון.
יש אפשרות לטפל ביעילות כל עוד הצלקות אינם מעל שנה.
תוכלי ליצור עימי קשר ואפנה אותך לטיפול המתאים לבעיתך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פבוניה בוטניקה טבעיתדליה17/10/2007
ממליצה בחום רכיבים אורגניים טבעיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פבוניה בוטניקה
דליה17/10/2007אני ניסיתי גם זה ממש פתר לי את האקנה מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים וצלקותשואלת17/10/2007
שלום רב,
האם ניתן לשפר את מרקם העור, צלקות וכתמים שנותרו לאחר פצעים ועקיצות? האם זה יעלם עם הזמן?
יש לי נטייה מגונה לגעת בפצעים ולא להניח להם. לבסוף אני נשארת מוכתמת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות וכתמים בעור
ד"ר קובי שמיר17/10/2007ניתן לשפר מאד צלקות שיטחיות וכתמים בעור ע"י שימוש בחומצות טבעיות בשילוב עם תכשירי הבהרה והגנה טבעיים.
אני ממליץ לך עקב צלקות ואולי גם חורים בעור לגשת לאיבחון והתאמה אישית לעורך בטיפול מיקצועי ולא להיסתפק בטיפים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אל-סבון יעילמישהו16/10/2007
האם אל סבון יעיל באותה מידה כמו סבון רגיל ברחצת העור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל סבון
ד"ר קובי שמיר16/10/2007שלום
כעיקרון אל סבון לא מכיל חומר מקציפים שבדרך כלל אינם טבעיים.
אם ברצונך להישתמש בסבון ללא סבון חפשי תכשירים ממרכיבים טבעיים בלבד ללא מקציפים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילות
ד"ר קובי שמיר16/10/2007תכשירי אל סבון טבעיים ואיכותיים יעילים יותר בגלל הסיבה שאינם פוגעים בפלורה הטבעית של העור,ומשאירים רמה מאוזנת של לחות על העור.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללמוד להכין מוצרים טבעייםנירית14/10/2007
אני אוהבת מוצרים טבעיים. קראתי קצת בנושא והצלחתי להכין סבון ביתי מאפס (בעזרת חומר כימי שקניתי באייס ושמנים צמחיים). הייתי מעוניינת ללמוד להכין עוד דברים כגון קרמים, מוצרי איפור ועוד. האם יש אתרים מומלצים לנושא או קורסים קצרים שאפשר ללמוד את זה בהם? אם כן, אשמח אם תוכל לרשום פרטים (אני גרה ליד חדרה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארומותרפיה
ד"ר קובי שמיר14/10/2007נירית שלום
תוכלי להעזר במנוע חיפוש גוגל לגבי לימודים בנושא בסביבת מקום מגורייך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון
בת שבע13/11/2007לנירית שלום רב
אני קראתי את מה שכתבת על הכנת סבון טבעי. אשמח ללמוד כיצד עושים את זה. תודה [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי מקולות בישבנים מה ניתן לעשות?פטריסיה11/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מקולות.
ד''ר קובי שמיר11/10/2007פטריסיה שלום.
מאד ממליץ לך לפנות בנושא לטיפול טבעי כדיי שלא תיתפתח מוגלה באזור.(דרוש איבחון יסודי).
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)