מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתרונות לעור פנים מבוגר גיל 60ליאורה15/12/2007
שלום
רציתי לדעת האם קיימים פתרונות יעילים לעור פנים מבוגר גיל 60
שלא מערבים טיפול פולשני או כירורגי
עיקר הבעיות
צניחה
רפיון
העור דק יותר
קמטי עיניים
קמטים בצידי הפה והאף
האם טיפולי חמצן ו/או מזותרפיה
אכן יעילים או שמדובר בגימיק שיווקי נטול הוכחות אפקטיביות
תודה מראש
ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים מבוגר
ד''ר קובי שמיר15/12/2007ליאורה שלום
אני הייתי דווקא ממליץ לך על בדיקת עור מקיפה כולל בדיקת מדדי עור.
במו כן שיטת ההמסות בעור הינה יעילה מאד והרכבת תכשירים שמיועדים לך אישית.
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ליותר פרטים בגלל שעורך זקוק למספר פתרונות מקיפים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית נשירת שיער ויובש בקרקפת :[>11/12/2007
שלום ד"ר קובי שמיר :] אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי
אני בת 18 ותמיד היה לי שיער מאוד מאוד בריא, שום בעיות בריאותיות
יש לי נשירת שיער נוראית כבר במשך חצי שנה בערך.. הוא גם לא ניראה כ"כ בריא כמו שתמיד היה. והוא היה תמיד מאוד מאוד בריא, מלא חיים.. עכשיו הוא לא מפסיק לנשור לי, הוא נראה יבש, פשוט לא בריא.. עשיתי בדיקות דם כי חשבתי שאולי חסר לי ברזל או משהו, והבדיקות הראו שהכל תקין אצלי.. מה עליי לעשות כדי למנוע את נשירת השיער?
בנוסף ראיתי שבימים האחרונים הקרקפת שלי מאוד יבשה, כאילו יש עליה מן קליפה כזאתי שמתקפלת- אתה יודע מה זה?
אודה לך מאוד אם תאכל לעזור לי, אני דיי נואשת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שיער וקרקפת
ד"ר קובי שמיר12/12/2007שלום לך
יתכן ואת זקוקה לתוספים כמו אבץ ויטמינים מסוימים וחומצות אמינו.
כמו כן בנוגע לקרקפת צריך איבחון מעמיק יותר אוליי לחשש לסבוריאה או גרד וקשקשת.
לא כדאי לימרוח ללא איבחון.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
>14/12/2007=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההדר09/12/2007
האם אפשר לקבל מתכון הכנת פילינג טיבעי טוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג טבעי
ד"ר קובי שמיר10/12/2007כמובן.
צייני רק לאיזה סוג עור?
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהנועה07/12/2007
אני בת 16 ויש לי קצת סימני מתיחה באיזור המותניים. הרופאת עור אמרה לי שזה די נפוץ בגילאים כאלה שהגדילה והצמיחה מוגברת, והציעו לי גם למרוח מדי יום שמן נבט חיטה על הסימנים. האם זה יעלים אותם או יטשטש אותם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד"ר קובי שמיר10/12/2007ערבבי שמן נבט חיטה עם שמן זרעי ענבים בתוספת שמן לימוני.
תערובת זו תשפר לך את העור
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדני06/12/2007
לאישתי יוצאים חצ'קונים. היא משתמשת בקונסילר. נדמה לה כאילו הקונסילר עצמו הוא זה שמוציא לה עוד חצ'קונים. האם אפשר לקבל המלצה לקונסילר טיבעי שבטוח לא יעשה נזק לפנים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונסילר
ד''ר קובי שמיר07/12/2007תנסה את חברת רבלון אני חושב שיש להם קונסילר טבעי.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא ענין של טבעי זה ענין של שומני
נסיכת הצבעים30/12/2007בטח הקונסילר הוא שומני אולי מכיל גם שמן לנולין וזה עושה לה יותר פצעים
היא צריכה להשתמש בקונסילר ללא שומן
יש לאיל מקיאג' איוונטון בצבע ירוק שזה ללא שומן זה מוצר נוזלי
ירוק סותרם את האדמומיות של הפצעון כמובן שמעל זה מורחים מיקאפ
ואם היא רוצה קונסילר בצבע רגיל אז לא יודעת למי יש פשוט שתחפש ללא שומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה - עזרה דחוף!מירי04/12/2007
יש לי בכף היד אקזמה שבאה והולכת לעיתים קרובות בדרך כלל לפי עונות השנה ויש מקרים שזה נמשך ונסחב מעל ומעבר בד"כ זה מגיע בן האביב לקיץ ואז נעלם בחורף מה שקורה שעכשיו גם בחורף זה מסרב להעלם זה מציק זה טורדני זה פשוט משבש לי את החיים אני לא יכולה לגוע בכל דבר שמא יצרוב או ישרוף לי העור. גירודים נוראיים אני מנסה להתאפק אבל זה בלתי אפשרי היד כבר נפוחה. יש לי מן יבלות היד פשוט מושבתת. במים אני ממעטת לגוע רק אם אין לי ברירה בעיקר משתדלת לעבוד אם יד שמאל שהיא הפחות דומיננטית וזה סיפור לא קל בכלל. לפעמים זה נראה שזה נרגע ליום אחד ואז זה חוזר בגדול. בקיצור הייתי אצל מס' רופאים ניסיתי כל מיני משחות בעבר רופא אחד אמר שיכול להיות שאני אלרגית לגליצרין. קניתי כל מיני כפפות מיוחדות ושוב זה מציק לתקופה ארוכה נאלם ושוב חוזר חלילה. במה אני יכולה להשתמש? קראתי באיזה שהוא מקום על משחה חדשה שיכולה לעזור אבל לא זכור לי השם. תציעו לי משהו בבקשה במהרה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגזמה
ד''ר קובי שמיר05/12/2007שלום
האם ניסית טיפול וייעוץ בנושא,או היסתפקת בטיפים אקראיים.
הינך צריכה לפנות לטיפול משולב(פנימי וחיצוני) כולל חיפוש המקור לבעייה.
ישנם מישחות רבות לנושא. השאלה מה מתאים אפשרית רק לאחר בדיקה מעמיקה של הבעייה.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ACTILINCיעל04/12/2007
שלום לך
האם שמעת על ערכת ACTILINC לטיפול באקנה?
בבית הספר שלי ישנם ילדים שמשתמשים בערכה והתוצאות נראות מדהימות האם הערכה על בסיס טבעי?
אני בת 16 וסובלת מאקנה באיזור הפנים בלבד.
בברכה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכה
ד''ר קובי שמיר04/12/2007מיצטער לא שמעתי על התכשיר הנ"ל.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפתאבי04/12/2007
שלום רב דוקטור,
איך אפשר להעלים כתמים של שפשפת (אדמומיות) בין הרגלים?,יש משחה או משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת
ד''ר קובי שמיר04/12/2007אבי שלום
מישחה שעשוייה מקלנדולה ,לבנדר ואורגנו תעזור לך מאד.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העור.דחוף מאוד =<02/12/2007
אני עוברת עכשיו טיפולים מפה ועד הודעה חדשה בגלל הבעייה הזאת,
יש לי עור ממש יבש, ולא משנה כמה משחות רפואיות אני שמה זה לא עוזר..
חוץ מזה שיש לי המון קמטים בידיים אם אתה די מבין למה אני מתכוונת.. המון קווים וידיים שנראות מקומטות כאלה..
וזה ממש ממש ממש מציק לי ואני מאוד מתביישת בזה..
האם בכל הטיפולים שאני עוברת יכולים למצוא דבר שיעביר את זה?
קיים בכלל דבר כזה? או שיישאר לי ככה תמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתמה בעור
ד''ר קובי שמיר03/12/2007אור שלום
לדעתי את צריכה לפנות לטיפול מיקצועי בעור ,את מציינת שמישחות לא עזרו לכן הטיפול חייב לכלול תזונה ותכשירים מתאימים לבעייתך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקרקפתשירי02/12/2007
היי,
האם יש חומר כלשהו שניתן למרוח על הקרקפת למניעת הזעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון ללא סבון.
ד''ר קובי שמיר03/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי שמש ונקודות חן,המשךאבי28/11/2007
תודה על התגובה ד"ר,הכוונה לפנות ולקבוע תור במירפאה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי שמש
ד''ר קובי שמיר29/11/2007זה נתון לשיקולך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסמה עורשני28/11/2007
שלום!.
אני סובלת ממחלת האסמה עור מאז שאני מכירה את עצמי.
אני היום בת 16..והדבר הזה כבר מתחיל להציק לי, יש רופאים שאומרים לי שזה יעבור עם גיל ההתבגרות. ויש כאלו שאומרים שזה לכל החיים..
זה מאוד מציק מגרד ולפעמיים אני ניראת כמו מצורעת..זה ממש מגעיל
אני משתמת במשכות שרופאים מביאים לי אבל המצב כבר מיאש
ויש לציין יש לי את זה בעיניים ובידיים באמצע..(איפה שבדרך כלל נותנים זריקה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתמה של העור
ד''ר קובי שמיר29/11/2007שלום
אטופיק דרמטיטיס חייב ייעוץ מיקצועי.
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואפנה אותך לטיפול המתאים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי התבגרותד.27/11/2007
חצ'קונים!
לא בצורה קשה אבל כמו לכל נער/ה טיפוס/ית.
האם יש משחה או בכלל משהו שיכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
יפעת28/11/2007בנושא אקנה יש לפנות לייעוץ נכון ומיקצועי
לא להיסתפק בטיפים כדי לא לשלם ביוקר מאוחר יותר.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו טבעי של "האסכולה הטבעונית"מיכל26/11/2007
קניתי היום את השמפו הזה בחנות טבע
הוא נראה נוזלי למדי אבל הוא מנקה טוב את השיער
נכנסתי לאינטנט לחפש קצת מידע על החברה, השמפו ומצאתי איזה מאמר שהיה כתוב בו שזוג הורים תבעו את החברה כי השמפו נגד כינים שלהם גרם לכוויות על הגב של ילדם.
יצאתי עכשיו מהמקלחת והעור בכתף שמאל אדמומי ושורף. אין לי מושג למה זה רק בכתף אחת ובשאר הגב אין כלום.
מה זה?
והאם השמפו בטוח לשימוש?
הוא לא מוכר וגם באינטרנט לא ממש מצאתי מידע- אבל ראיתי אותו כבר ב3 חנויות טבע בראשל"צ.
זה בקבוקון פלסטיק שמכיל 200 CC שמפו נוזלי שנראה ממש כמו חליטת צמחים בצבע חום בהיר.
שמעת עליו? יש לך ביקורות כלשהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו כינים
יפעת28/11/2007לצערי אני לא מכיר את החברה"האסכולה הטבעית".
מה שכן לחברת תפוח טכנולוגיות יש שמפו ותרסיס כינים מצויין על בסיס טבעי.
תוכלי להשיג אותו בפארמים ובבתי המירקחת.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא משתמשת בשמפו לכינים שלהם..
מיכל02/12/2007פשוט רציתי רציתי לקבל מידע על החברה ואם המוצרים בטוחים לשימוש.
אני כבר משתמשת בשמפו הזה שבוע והוא בסדר גמור.. הוא מוכר גם בשם
שמפו "מון-לי"
עליו בטח שמעת..
מה אתה אומר עליו?
או שיש לך המלצות לשמפו טבעי אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו כינים
ד''ר קובי שמיר03/12/2007מיצטער לא מכיר את התכשיר הנ"ל.
המלצתי לך על השמפו לכינים שאני מכיר והוא מאד יעיל.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות יתושיםדנה26/11/2007
יש לי צלקות שנוצרו מגירודים בעקבות עקיצות יתושים. הצלקות נורא מכוערות,,, האם ישנה דרך להיפטר מהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות עקב עקיצות
יפעת28/11/2007שלום רב
צרי עימי קשר ואראה איך אוכל לעזור לך.
צלקות דורשות איבחון עור יסודי.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)